Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
πλακα κανω ρε ;)
φακιου ρεπλακα κανω ρε ;)
μαγκες αυριο περνω αποτελεσματα - θα σας ενημερώσω.
Αλλος απο δω! οκ κάπου στην Ελλάδα έχει κάποιο μπουρδελάκι και πάει να περάσει "κοινωνικό μήνυμα" επειδή το διπλανό μπουρδέλο κάπου στην Ελλάδα κάνει ακάπωτο!!Πιστευω οτι ο τυπος εχει μπουρδελο και δυσφημιζει το αθλημα γιατι του εχει κοψει πελατεια το γειτονικο που εχει ακαποτα.
Τιποτα δεν γινεται τυχαια, για τα παντα υπαχει μια συνομωσια απο πισω. Open your eyes
ναι πολύ λογικό να ξυπνήσει μια μέρα και να πει "κάτσε να πω ψέμμα ότι κόλησα βλεννόρροια" χωρίς να αναφέρει ουτε ονοματα ουτε τιποτα.Σ αυτο το φορουμ επικρατεί μια αρρωστημενη και βλακώδης καχυποψία!!!
τυπε περαστικαΠλήρωσα παραπάνω για να μου κάνει ακάποτο τσιμπούκι και κόλλησα βλενόροια με αποτέλεσμα να κατουράω και να τινάζομαι στον αέρα από τον πόνο. Πήγα στον γιατρό μου έδωσε ένα κάρο αντιβιώσεις και ένεση και ακόμα τα συμπτώματα δεν μου έχουν φύγει. Τί να πω η γκαντεμιά με κυνηγάει.
Σχεδόν άπίθανο νά τό άρπαξε άπό τσιμπούκι ό νεαρός.... άκουμε !!!! ;)
+1Εσυ και ο Βαγκος εισαστε σε αλλο πλανητη!
λες να εκανε και αλλα παρανομα εξτραδακια αλα λιονταρης?Σχεδόν άπίθανο νά τό άρπαξε άπό τσιμπούκι ό νεαρός.... άκουμε !!!! ;)
λες να εκανε και αλλα παρανομα εξτραδακια αλα λιονταρης?
λες να εκανε και αλλα παρανομα εξτραδακια αλα λιονταρης?
Πλήρωσα παραπάνω για να μου κάνει ακάποτο τσιμπούκι και κόλλησα βλενόροια με αποτέλεσμα να κατουράω και να τινάζομαι στον αέρα από τον πόνο. Πήγα στον γιατρό μου έδωσε ένα κάρο αντιβιώσεις και ένεση και ακόμα τα συμπτώματα δεν μου έχουν φύγει. Τί να πω η γκαντεμιά με κυνηγάει.
δεν πηγαινε και αυτος στις πουτανες που το κανουν μεσα στην τιμη του 20κουKαλα να παθεις!
δεν πηγαινε και αυτος στις πουτανες που το κανουν μεσα στην τιμη του 20κου
ηθελε να πληρωσει και παραπανω