axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
την επαγγελματια γκομενα ? μεγαλεεεεεεεεεεεεεεμια παρατηρηση οταν ειπα γκομενα εννουσα πουτανα.
την επαγγελματια γκομενα ? μεγαλεεεεεεεεεεεεεεμια παρατηρηση οταν ειπα γκομενα εννουσα πουτανα.
ποια ειναι αυτη η μουναρα στο αβαταρ σου;Αν δεν πει όνομα αυτής που τον κόλησε είναι ένας άλλος τρελός ψεύτης! Γενικά πολύ δύσκολα κολάς από ακάποτο τσιμπούκι..
ποια ειναι αυτη η μουναρα στο αβαταρ σου;
Ναι, να γίνουμε σπιούνοι ο ένας του άλλου και κουκουλοφόροι για τις κοπέλες, επειδή μας κόλλησε η παράνοια ότι μας μεταδόσαν βλενόρροια με το στοματικό. Και γονόκοκους και σπειροχαίτες και όλους τους ιούς και τα μικρόβια τα έχουμε πάντα μέσα μας. Γιατί υπό ορισμένες συνθήκες παίρνουν το πάνω χέρι και εκδηλώνουν συμπτώματα ας το ψάξει ο καθένας στον τρόπο ζωής του.
για να κολλησεις κατι απο ακατοπο, θα πρεπει η γκομενα, μετα χυσια του προηγουμενου στο στομα, με πληγες κτλ, να σου κανει τσιμπουκι...
για να κολλησεις κατι απο ακατοπο, θα πρεπει η γκομενα, μετα χυσια του προηγουμενου στο στομα, με πληγες κτλ, να σου κανει τσιμπουκι...
Το ενδεχόμενο να κολλήσεις κάτι επειδή η γκόμενα είναι ήδη φορέας γιατί έχει κάνει ακάποτο στη μισή Αθήνα δεν σου πέρασε απο το μυαλό ε?
Μα είναι δυνατόν???? Άγνοια, ανευθυνότητα ή ηλιθιότητα????
Εύχομαι να μην έχει μολυνθεί κανένας με τον ιό του HIV και να μην τον έχει μεταδώσει σε κανένας μέλος οικογένειας !!!!!
Είναι τραγικό !!!!!!
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΚΑΠΟΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τυπε κοιτα λιγο σε τι ποστ απαντας.. Εχουν περασει 3μισι χρονια
Σε αυτό το φορουμ καθε τόσο μπαίνω χαχαχαχα
ακαποτο τσιμπουκι οσο και αν μου αρεσει θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια
ετσιακαποτο τσιμουκι, δεν μου αρεσει αν δεν είναι από επαγγελματια
κι ομως φιλαρακι... παρα πολυ εδω μεσα εχουν αναφέρει οτι κανουν γλειφοκωλι σε τανα...ρε φιλε γλυφομουνι στην τανα εισαι τρελλος καλυτερα παρε μια μεγκενη και σφιξε τα παπαρια σου παρα αυτο που λες
κι ομως φιλαρακι... παρα πολυ εδω μεσα εχουν αναφέρει οτι κανουν γλειφοκωλι σε τανα...
γιατι ειπα εγω οτι δεν κανω ακαποτο??? για γλειφωμουνι και γλειφοκωλι μηλισα.....τυπε δε μας ειπες το φχαριστηκες το ακαποτο της αλινας ?
γιατι ειπα εγω οτι δεν κανω ακαποτο??? για γλειφωμουνι και γλειφοκωλι μηλισα.....