να συμπληρώσω;
τουλάχιστον να μάθεις!
Μπα! Τα ιδια θα αρχισει παλι οταν γινει καλα!
Δεν μαθαινει με τιποτα αυτος!
να συμπληρώσω;
τουλάχιστον να μάθεις!
καλα καλα...Στο Μεταξι δικε μου!
Τα γιαγιονια ειναι παντα καθαρα και προσεχουν!
μην το λες ;)Μπα! Τα ιδια θα αρχισει παλι οταν γινει καλα!
Δεν μαθαινει με τιποτα αυτος!
εκει εχουν ανοσια τυπεΣτο Μεταξι δικε μου!
Τα γιαγιονια ειναι παντα καθαρα και προσεχουν!
πολυ σωστα. και οχι μονο γονοκοκκικη φαρυγγιτιδα. ειτε ευκολα ειτε δυσκολα στον φαρυγγα μαζευονται παρα πολλα. απο φιλια, απο απο γλυψιμο στο μουνακι κλπ.Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΟΝΟΚΙΚΗ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ
ρε φιλε γλυφομουνι στην τανα εισαι τρελλος καλυτερα παρε μια μεγκενη και σφιξε τα παπαρια σου παρα αυτο που λεςρε παιδια ειμαι νεος σε αυτα και θελω καποιες πληρενοφοριες αν σας ειναι ευκολο.
1.οταν κανεις γλυφομουνι δεν ινε επικυνδινο να κολλησης καμια αρρωστια.
2.το ιδιο και οταν σου κανουν τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο
φιλε μου κι ομως 9 στους 10 εδω μεσα θεωρουν προσον οταν κανουν γλυφομουνι σε γκομενα και το λενε κι ολας.Ειναι τοσοι πολλοι που καποια στιγμη σκέφτηκα μήπως εγώ δεν ειμαι λογικός και είμαι υπερ-προστατευτικος με τον ευατο μου όχι ότι θ αλλαζα την γνωμη μου ποτε εξαιτίας πολλώνρε φιλε γλυφομουνι στην τανα εισαι τρελλος καλυτερα παρε μια μεγκενη και σφιξε τα παπαρια σου παρα αυτο που λες
φιλε μου κι ομως 9 στους 10 εδω μεσα θεωρουν προσον οταν κανουν γλυφομουνι σε γκομενα και το λενε κι ολας.Ειναι τοσοι πολλοι που καποια στιγμη σκέφτηκα μήπως εγώ δεν ειμαι λογικός και είμαι υπερ-προστατευτικος με τον ευατο μου όχι ότι θ αλλαζα την γνωμη μου ποτε εξαιτίας πολλών
-καπότα βάζεις;
-αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε.
Πλήρωσα παραπάνω για να μου κάνει ακάποτο τσιμπούκι και κόλλησα βλενόροια με αποτέλεσμα να κατουράω και να τινάζομαι στον αέρα από τον πόνο. Πήγα στον γιατρό μου έδωσε ένα κάρο αντιβιώσεις και ένεση και ακόμα τα συμπτώματα δεν μου έχουν φύγει. Τί να πω η γκαντεμιά με κυνηγάει.
Ναι, να γίνουμε σπιούνοι ο ένας του άλλου και κουκουλοφόροι για τις κοπέλες, επειδή μας κόλλησε η παράνοια ότι μας μεταδόσαν βλενόρροια με το στοματικό. Και γονόκοκους και σπειροχαίτες και όλους τους ιούς και τα μικρόβια τα έχουμε πάντα μέσα μας. Γιατί υπό ορισμένες συνθήκες παίρνουν το πάνω χέρι και εκδηλώνουν συμπτώματα ας το ψάξει ο καθένας στον τρόπο ζωής του.