inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Eγω τα κανω ολα και δεν φοβαμαι τιποτα...ειδικα με αραπινες στην πλ Θεατρου..
Ειμαι ξαδελφος του Hailander
καποια πραγματα ,οπως το ακαποτο,το κανουμε μονο με τις γυναικες μας!!
Ε, ναι!καποια πραγματα ,οπως το ακαποτο,το κανουμε μονο με τις γυναικες μας!!
Παντως κακα τα ψεμματα καμια σχεση το "ακαπακοτο" με το "ελευθερο"(δεν λεω οτι ειμαι υπερ να γινεται με τις "ιεροδουλες"
καλυτερα να αντικατασταθει μαλιστα απο footjob ;)
ακαποτο ποια με τιποτα.8 φορες το εκανα και νομιζα οτι ηταν το ποιο καυλοτικο στο σεξ.την 9η φορα πηρα το παρασιμο (βλεννορια)και μου εφυγε η μαγκια ολη.ολη την ωρα ετσουζε και ετρεχε το πΟΥ___ μου.και ευτηχος δεν εκανα τιποτα με την γυναικα μου.ασχημη εμπειρια και δεν αξιζει να ρισκαρης.ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Πάρε να έχειςΕιμαι υπερ του ακαποτου 1) Οταν ειμαι πεντακαθαρος στην περιοχη μου, 2) Ειμαι σε καλο "μαγαζι" που δεν φερνει οτι να 'ναι 3) Μετα την "πραξη" να πας να πληθεις καλα... τι τα εχουν τα γαμημενα τα "λουτρα" μεσα? (εννοειται δεν εχουν ολα τα μαγαζια "λουτρα" αλλα θα προτιμησω τα μαγαζια που εχουν χωρις συζητηση κι ας πληρωσω παραπανω) 4) επειδη τα dark lights που εχουν εκει δεν μπορεις να δεις καλα το χαμογελο της γκομενας μπορεις να δεις ποσο λευκα ειναι τα δοντια της... τουτεστιν οσο πιο λευκα φενονται τοσο το καλυτερο διοτι εν γενει φροντιζει και λιγο τα δοντια της (βεβαια θα μου πειτε "κι στα δοντια τα πισω εχει κατι κουφαλες "ΝΑ", τι γινεται?" δεν εχω απαντηση....)
Τωρα τι να σας πω.... Ειναι αν σου τυχει. Να φτασουμε δηλαδη σε σημειο να περνουμε μαζι μας ενα στοματικο διαλυμα που σκοτωνει σχεδον οτι μικροβιο υπαρχει και λεμε στην γκομενα... "Κανε λιγα μπουκωματα και γαργαρες με αυτο και μετα ελα να με γλυψεις" ??
Τοτε για να εισαι μεσα.... Ψεκασου με αντισυπτικα, φορα καποτα και μακρια απο ακοποτες πιπες....
Αυτη ειναι η αποψη που ειπα προηγουμενος. Αλλα οταν λες για i.q και οι περισσοτεροι υπερβαλλουμε και τρομοκρατουμε τον καθενα λεγοντας για ενα σορω αρρωστιες που μεταδιδονται με το στομα ειναι και αυτο αφελεια την στιγμη που δεν εχει καποιος μιλησει ποτε με εργαστηριακο μικροβιολογο ουτε με γιατρους.
Λοιπόν όταν πάτε σε ένα μπουρδέλο και ακούτε άκαποτο αυτό σημαίνει ότι η πουτάνα έχει κάποια άρρώστια και προσπαθεί να την μέταδωσει για να έκδικηθει τους μάλακες άντρες όπως λέει. Γι αυτό ποτέ ακάποτο με μια που την γάμανε 40-50 άγνωστοι κάθε μέρα πακιστανοί αλβανοί αιγύπτιοι μπαγκλαντεσιανοί και κάθε λογης βρομιάρηδες!Ρε παιδία έχω μία μεγάλη απορία.Λοιπόν άντε κάποιοι φοβούνται να τους κάνει η πουτάνα ακάποτο για να μην κολλήσουν τίποτα.Η πουτάνα δεν φοβάται να κάνει ακάποτο στον καθένα?Αυτή δεν φοβάται μην κολλήσει τίποτα?Μου μυρίζει κάτι ύποπτο εδώ..
ειμαι μια ρωσιδα 23 χρονων με παιδι χωρισμενη και κατεληξα εδω πορνη. στα 15 κοβωντας τις φλεβες μου προσπαθησα αποτυχημενα να αυτοκτονησω .ειμαι πολυ υπερηφανη αλλα αποτυχημενη. ηρθα εδω να βγαλω λευτα αλλα δεν γουσταρω καθολου που με γαμαει ο καθε ενας ανωμαλος χοντρος βρωμιαρης ψευτης τιποτενιος για κατι ψωροευρω. μου γαμαει την πρωσοπικοτητα. αυτοκτωνω λοιπον καθε μερα με ακαποτες περιπτυξεις στο σεξ πινοντας καπνιζοντας και οτι αλλο! και θα σας παρω μαζυ μου . και κανεις δεν θα αντισταθει γιατι ειμαι 1.85 ξανθια μουναρα ρωσιδα που μου "τελειωσαν οι καποτες και στο λεω τωρα που δεν κρατιεσαι. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μουνι σερνει καραβι στον βυθο!Ρε παιδία έχω μία μεγάλη απορία.Λοιπόν άντε κάποιοι φοβούνται να τους κάνει η πουτάνα ακάποτο για να μην κολλήσουν τίποτα.Η πουτάνα δεν φοβάται να κάνει ακάποτο στον καθένα?Αυτή δεν φοβάται μην κολλήσει τίποτα?Μου μυρίζει κάτι ύποπτο εδώ..
Χάλαστηκα άσχημα :- Τι είναι αυτό; Τι αρρώστια;Πάρε να έχεις