You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ajax της Ηπείρου!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
"γεια σασ συνχαριτηρια και παλι.γιαννιτσον απεναντι απο το city gate πηρα την χριστινα τρβ γυρο στα 40 ξανθια με οραιο σομα ψιλη φοραει παντα τζιν.περασα πολυ οραια γλιψυμο στα βυζια τησ πιπα 3α με κολοδαχτιλο ελευθερο φυλακια παντου και χορισ βιασυνεσ λιγο milf αλλα τα δινη ολα.τιμη 30 ευρο με ανεσει χρονου."ναι μια γριααα σου γαμησε ολο το σπιτι εχθεσ,το ξξεεχχααασεεεσσσ.
Εγώ άλλα διαβάζω...
Εσενα γάμησε μια γρια τραβέλω και σου άρεσε κιόλας...
ααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τράβα τρίψου αλλού ρε γυφτοπουστράκι,δεν σε γαμάω...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
"γεια σασ συνχαριτηρια και παλι.γιαννιτσον απεναντι απο το city gate πηρα την χριστινα τρβ γυρο στα 40 ξανθια με οραιο σομα ψιλη φοραει παντα τζιν.περασα πολυ οραια γλιψυμο στα βυζια τησ πιπα 3α με [size=30pt]κολοδαχτιλο[/size] ελευθερο φυλακια παντου και χορισ βιασυνεσ λιγο milf αλλα τα δινη ολα.τιμη 30 ευρο με ανεσει χρονου."
Εγώ άλλα διαβάζω...
Εσενα γάμησε μια γρια τραβέλω και σου άρεσε κιόλας...
ααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τράβα τρίψου αλλού ρε γυφτοπουστράκι,δεν σε γαμάω...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αααααα τον πούστη...αυτός ξεπερνάει και τον αυνάνα....
"ολεσ η τραβεστι ειναι μια κορυφη,τα τα σφιχτα τουσ κολαρακια ειναι για τρελα κολπακια."
"η κελλυ ειναι ξανθια βγαινει διπλα στην φιονα και γνοριζονται πολλοι καλα αλλα βλεπεισ οι φιονα ζοριστηκε που ζιτισεσ την κελλυ και το επαιξε δηθεν οτι δεν την ξερει.τωρα αυτην η νελλυ δεν ξερο ποια ειναι ,μηποσ οι κελλυ βγαινει και σαν νελλυ αν γνοριζει καποιοσ ασ πει κατι ."
Πουστράκι...
"ολεσ η τραβεστι ειναι μια κορυφη,τα τα σφιχτα τουσ κολαρακια ειναι για τρελα κολπακια."
"η κελλυ ειναι ξανθια βγαινει διπλα στην φιονα και γνοριζονται πολλοι καλα αλλα βλεπεισ οι φιονα ζοριστηκε που ζιτισεσ την κελλυ και το επαιξε δηθεν οτι δεν την ξερει.τωρα αυτην η νελλυ δεν ξερο ποια ειναι ,μηποσ οι κελλυ βγαινει και σαν νελλυ αν γνοριζει καποιοσ ασ πει κατι ."
Πουστράκι...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Και πουστράκι και αγράμματος...μηπωσ επειδη γαμαω την χριστινατα ζηλεψεσ των πουτσο τησ,αν νε μπωρω να σε κανωνισω.α και κτι για να σε φτιαξο ποιο πολυ,,,ειναι και ηρακλησ ρε στρακι.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
μηπωσ επειδη γαμαω την χριστινατα ζηλεψεσ των πουτσο τησ,αν νε μπωρω να σε κανωνισω.α και κτι για να σε φτιαξο ποιο πολυ,,,ειναι και ηρακλησ ρε στρακι.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
"εγο ενα θα σασ πο αδερφια.μακρια απο τσιγγανεσ που κανουν πιατσα στην γιαννιτσων ειμαι παθων προ 2 μηνων πηρα μια απο εκει μου ειπε 30 ευρω [size=15pt]μου ειπε να παμε σε ενα διαμερισμα στον ευοσμο,πριν παμε με περασε απο ενα σπιτι στον δενδροποταμο και κατεβενοντασ απο το αμαξι μου αρπαξε 50 ευρο και το κινητο [/size] ,πηγα να κατεβο να την στραψο 2 μπουνιεσ την βρομιαρα ,αλλα τι ειδα στα 10 μετρα.2 φουσκοτι να τρεχουν προσ το μεροσ μου παιδια [size=15pt]για ποτε ανεβικα στο αυτοκινητο και πατησα κολια ουτε εγο δεν καταλαβα [/size] ,δεν ξερο τη θα γινοταν αν με προφτεναν εφτιχοσ δεν ειχαν κανενα σιδερικο.μεγαλι προσοχη παιδια ηταν ενα καλοστημενο κολπο και ενιοσα την αναγκη να το γραψο για να σασ προστατεψο ."
[size=15pt]"κοιταξε να δεισ .οταν λεσ να την χεραιστε την τραβελαρα σασ δεν πετασ βελακια σε καποιουσ απαντησεμου αν θεσ με ναι η οχι."[/size]
"[size=20pt]ελα βρε μην κανεισ σαν μορω ριξε φωσ στην ενημεροση μην μασ αφηνεισ -στο φωσ στι τουνελ[/size]."
[size=15pt]"κοιταξε να δεισ .οταν λεσ να την χεραιστε την τραβελαρα σασ δεν πετασ βελακια σε καποιουσ απαντησεμου αν θεσ με ναι η οχι."[/size]
"[size=20pt]ελα βρε μην κανεισ σαν μορω ριξε φωσ στην ενημεροση μην μασ αφηνεισ -στο φωσ στι τουνελ[/size]."
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τουλάχιστον τώρα που είναι άγιες μέρες νηστεύεις ή αρτένεσαι????παγουρα την αλλη αγωνιστικη θα φασ μια κρητικω,,,,,ψωλη.και την τελευταια μεσ στο μπουρδελο σου θα σου βαλω βαζελινη μια αναμνισει να μεινει,,,, η αααα εθνικη.καλη αναμνισει εεε.
[move] [size=20pt]ΠΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑΑ [/size] [/move]
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Έσένα σ'εχουν ξεπατώσει πάντως...τι εχεισ με τισ πιατσεσ ρε στρακι δεν σε πηδουσε κανενα τρανσακι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις