gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Θα τον σώσει ο βάζελος τον ξεφτίλα!Έχει αρχίσει ήδη να προπονείται στις κυβιστήσεις και στο ντιπθρόατ!Που παιζεται τις 2 επομενες αγ.? Γιατι την τελευταια ξερω...
Θα τον σώσει ο βάζελος τον ξεφτίλα!Έχει αρχίσει ήδη να προπονείται στις κυβιστήσεις και στο ντιπθρόατ!Που παιζεται τις 2 επομενες αγ.? Γιατι την τελευταια ξερω...
Που παιζεται τις 2 επομενες αγ.? Γιατι την τελευταια ξερω...
Εμενα με ενδιαφερει να ειναι στο κολπο τελευταια αγ. γιατι πιστευω οτι οι μαλακες θα γκελαρουν στο Περιστερι την Κυριακη...Θα τον σώσει ο βάζελος τον ξεφτίλα!Έχει αρχίσει ήδη να προπονείται στις κυβιστήσεις και στο ντιπθρόατ!
Εσύ είσαι χειρότερος από τον πλέζουρα!Εμενα με ενδιαφερει να ειναι στο κολπο τελευταια αγ. γιατι πιστευω οτι οι μαλακες θα γκελαρουν στο Περιστερι την Κυριακη...
Ενα σου λέω...Θα τον σώσει ο βάζελος τον ξεφτίλα!Έχει αρχίσει ήδη να προπονείται στις κυβιστήσεις και στο ντιπθρόατ!
Ησουν απλος και κατανοητος...!!Λοιπόν στρατηγέ άκου...
Η Αεκ δεν πλήρωνε ένα χρόνο τα λεφτά για τον Λεονάρντο στον κομπότη,γιατί είχε υπολογίσει οτι την προτελευταία αγωνιστική θα είναι αδιάφορη, ο κομπότης θα καίγεται για βαθμούς, οπότε τους δίνει το ματς και ξοφλάει...
Οπως και ο Πανόπουλος "εδωσε" το ματς στη λάρισα,επειδή ήξερε οτι είχε την φοβερή ομαδάρα και θα καθάριζε στη συνέχεια άνετα...
Όπως και η Αεκ έκατσε κι έχασε στη λάρισα για κάποιον ανεξιχνίαστο λόγο...
Και, κυρίως, όπως ο Μάκης έδωσε το ματς στο φιλαράκι του τον Πανόπουλο γιατι ο Πανόπουλος είχε δώσει το ματς στον Πηλαδάκη, ο οποίος είχε κάτσει να χάσει απ'ο τον Χριστοβασίλη αφού ήξερε οτι θα κερδίσει την Αεκ και θα δώσει και το τελευταίο ματς στον Κομπότη ο οποίος θα έχει κερδισει και την Αεκ που του χρωστάει λεφτά και αφού ο ηρακλής θα έχει ήδη σωθεί,θα δώσει και το τελευταίο ματς στον Πανόπουλο για να σωθούμε όλοι και να πέσει μόνο ο Πάνθραξ... :S
Κατάλαβες???
Το κύπελλο είναι ή το πρωτάθλημα?Ενα σου λέω...
Μα για έτσ' μα για αλλιώς...
Στις 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 στα Γιάννενα θα έχει κυνήγι λαγού...
Εσύ δεν μας είπες...θα την σώσεις την ξανθούλα?Ησουν απλος και κατανοητος...!!
Πρωτάθλημα...Το κύπελλο είναι ή το πρωτάθλημα?
Άστο αυτό...στο έκοψε ο μπουλάκος!Τα αρχιδια μου θα παρει ο Πανοπουλος!!!!
Εγω παω για πρωταθλημα...
Όχι...τι έκανε?Τον ειδες χτες πως εκανε ο Πανοπουλος?
Μπορεί να γίνει καμμιά μοιρασιά...Πρωτάθλημα...
Για το κύπελλο θα σου πω μετά την τετάρτη...
Κανόνισε να τους τα επιστρέψεις τόσο εύκολα τα τέσσερα χιλιάρια!Το εχω δει ο πουστης το ονειρο, τελευταια αγ. να γινεται παρτυ εις διπλουν... Στον βουρκο των Ζωσιμαδων!!
Δηλαδή εσύ λες να πάει ο χοντρός και να του πει...Μπορεί να γίνει καμμιά μοιρασιά...
Στις 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 στα Γιάννενα θα έχει κυνήγι λαγού...
Σταμάτησαν οι βροχές στα Γιάννενα,μετά από 5 μήνες...Το εχω δει ο πουστης το ονειρο, τελευταια αγ. να γινεται παρτυ εις διπλουν... Στον βουρκο των Ζωσιμαδων!!
Τις βάζει όμως χύμα και τον χάνω!
Μαλακας εισαι ρε? Πρωτα περιμενω προβλεψεις παιχτουρα και μετα παιζω πλεον...