Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Στα πελέ μας....Θα σου'δινα Ναφτί αλλά άκουσα ότι είναι personanongrata στα Γιάννενα![]()
θα πάρουμε τον 1personanongrata που παίζει και σε όλες τις θέσεις και θα τα σαρώσουμε όλα...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Στα πελέ μας....Θα σου'δινα Ναφτί αλλά άκουσα ότι είναι personanongrata στα Γιάννενα![]()
προπονητης-παικτης-προεδρας με ακρες στην παραγκα-ποιοτικος οπαδος που δε θα περιμενει θαυματα απο το νεο προπονητη...Στα πελέ μας....
θα πάρουμε τον 1personanongrata που παίζει και σε όλες τις θέσεις και θα τα σαρώσουμε όλα...![]()
![]()
![]()
Τα πάντα όλα το'να τ'αλλο...προπονητης-παικτης-προεδρας με ακρες στην παραγκα-ποιοτικος οπαδος που δε θα περιμενει θαυματα απο το νεο προπονητη...
Νο1!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στα πελέ μας....
θα πάρουμε τον 1personanongrata που παίζει και σε όλες τις θέσεις και θα τα σαρώσουμε όλα...![]()
![]()
![]()
Να σ'πω...Γλείφουμε τα βαζέλια επειδή έχουν πάρει τα κόζια έτσε????
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σ'πω...
Ξιώσε ν'ακούσεις κανα καντήλι τώρα ή μ'φαίνεται???![]()
Ξιώμαι..δε σ'φαίνεται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μου πάει η καρδιά μωρή σκουληκαντέρα...![]()
Εσένα σ'έχω πολύ ψηλά στη λίστα...ρε ομαδάρα...πεφτουμε αυτήν ή την άλλη κυριακ'ή?.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έεεεεεεεεεεεεεετσ'![]()
Εκρεμεί και μονομαχία..
http://[URL unfurl="true"]www.paseges.gr/portal/binaryChannel/datastore/a4/08/25/a408255cb71d6c5a4f2ced33b85a6b7271262719[/img[/URL]]
[/quote]
Μας τα'παν κι άλλες... :blahblah1: :blahblah1:
ωραία.....χαρά εγώ.......Εσένα σ'έχω πολύ ψηλά στη λίστα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μας τα'παν κι άλλες...![]()
![]()
Ο Robocop είσαι μωρή καργιόλα???Δεν είχαν στομάχι γαλβανιζέ όμως >![]()
Γουστάρεις βαρβατίλα και προβατίλα ε???ωραία.....χαρά εγώ.......![]()
![]()
![]()
![]()
ναιιιι...και να μην έχειςπλυθεί 6 μήνες..........Ο Robocop είσαι μωρή καργιόλα???![]()
![]()
Γουστάρεις βαρβατίλα και προβατίλα ε???
Βρωμόπουστααααα...![]()
Να παίξουμε καμιά δηλωτή καλύτερα???Και το συκώτι inox![]()
Να παίξουμε καμιά δηλωτή καλύτερα???![]()
![]()
![]()
Θα γκλιέσαι στο βούρκο με μένα που'μπλεξες...Τσίπουρο και χαρτί?
Ρε βαλτός είσαι με τις αδυναμίες μου??![]()
Θα γκλιέσαι στο βούρκο με μένα που'μπλεξες...![]()