Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Στα πελέ μας....Θα σου'δινα Ναφτί αλλά άκουσα ότι είναι personanongrata στα Γιάννενα
θα πάρουμε τον 1personanongrata που παίζει και σε όλες τις θέσεις και θα τα σαρώσουμε όλα...
Στα πελέ μας....Θα σου'δινα Ναφτί αλλά άκουσα ότι είναι personanongrata στα Γιάννενα
προπονητης-παικτης-προεδρας με ακρες στην παραγκα-ποιοτικος οπαδος που δε θα περιμενει θαυματα απο το νεο προπονητη...Στα πελέ μας....
θα πάρουμε τον 1personanongrata που παίζει και σε όλες τις θέσεις και θα τα σαρώσουμε όλα...
Τα πάντα όλα το'να τ'αλλο...προπονητης-παικτης-προεδρας με ακρες στην παραγκα-ποιοτικος οπαδος που δε θα περιμενει θαυματα απο το νεο προπονητη...
Νο1!!!
Στα πελέ μας....
Να σ'πω...Γλείφουμε τα βαζέλια επειδή έχουν πάρει τα κόζια έτσε????
Να σ'πω...
Ξιώσε ν'ακούσεις κανα καντήλι τώρα ή μ'φαίνεται???
Ξιώμαι..δε σ'φαίνεται
Δεν μου πάει η καρδιά μωρή σκουληκαντέρα...
Εσένα σ'έχω πολύ ψηλά στη λίστα...ρε ομαδάρα...πεφτουμε αυτήν ή την άλλη κυριακ'ή?.........
Έεεεεεεεεεεεεεετσ'
Εκρεμεί και μονομαχία..
http://[URL unfurl="true"]www.paseges.gr/portal/binaryChannel/datastore/a4/08/25/a408255cb71d6c5a4f2ced33b85a6b7271262719[/img[/URL]]
[/quote]
Μας τα'παν κι άλλες... :blahblah1: :blahblah1:
ωραία.....χαρά εγώ.......Εσένα σ'έχω πολύ ψηλά στη λίστα...
Μας τα'παν κι άλλες...
Ο Robocop είσαι μωρή καργιόλα???Δεν είχαν στομάχι γαλβανιζέ όμως >
Γουστάρεις βαρβατίλα και προβατίλα ε???ωραία.....χαρά εγώ.......
ναιιιι...και να μην έχειςπλυθεί 6 μήνες..........Ο Robocop είσαι μωρή καργιόλα???
Γουστάρεις βαρβατίλα και προβατίλα ε???
Βρωμόπουστααααα...
Ο Robocop είσαι μωρή καργιόλα???
Να παίξουμε καμιά δηλωτή καλύτερα???Και το συκώτι inox
Να παίξουμε καμιά δηλωτή καλύτερα???
Θα γκλιέσαι στο βούρκο με μένα που'μπλεξες...Τσίπουρο και χαρτί?
Ρε βαλτός είσαι με τις αδυναμίες μου??
Θα γκλιέσαι στο βούρκο με μένα που'μπλεξες...