Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
zela.jpg

Μωρή γαμιόλα περσόνα,έτσι θα σε ντύσω για να γουστάρω...
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πάρε φόρα και κλάσε μου τ αρχίδια παγουρά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• RedShepard.jpg
    RedShepard.jpg
    165,7 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
και εμένα ποιός θα με γαμήσει ρε?...εμ μου καύλωσες τις κωλότριχες ..εμ την κοπανάς.....καριόλη..... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
κάνε κανα πλακομούνι με την χιτγκέρλ... :tits2:

πάρε φόρα και κλάσε μου τ αρχίδια παγουρά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πως τα θες τα κλανίδια???
ανευ φασολάδος????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τι εχουμε, ποιος γαμαει ποιον εδω...? :grin:

Μπουλακο ελπιζω να εισαι εσυ καβαλα ε? :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
καλά ρε πούστη άκου Καβάλα.
πάλι απαγορευμένες λέξεις ρε?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μην με απασχολειτε με τα αθλητικα δρωμενα...

Δεν ξερω,δεν ακουσα,δεν εμαθα... :grin:
Εδώ τα βγάζω πέρα με ολόκληρο κοπάδι από λυσσασμένες πρατίνες... :zfuck:
Σε 2 μπαλαρίνες θα κολήσω??? :2funny: :2funny: :2funny:
Keep walking!! :2funny:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αναστό: Η καλή λετουργία βγαίνει και στο γήπεδο

Ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην καλή λειτουργία που υπάρχει στα αποδυτήρια, στις ειλικρινείς σχέσεις που έχει αυτός με τους παίκτες και όλα αυτά βγήκαν στο γήπεδο, όπως και στο β’ ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου: "Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Θα μας βοηθήσει για την συνέχεια κυρίως ψυχολογικά.
Η εμφάνιση αυτή ήταν μία συνέχεια του Β' μέρους με τον Άρη. Στόχος μας δεν είναι το Κύπελλο αλλά όσο ήμαστε μέσα θ' αγωνιστούμε. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν κλειστό. Στόχος μας ήταν να πιέσουμε στο κέντρο, να κάνουμε κλεψίματα και ν' αιφνιδιάσουμε στην κόντρα. Στην επανάληψη το ματς άνοιξε. Είχαμε ευκαιρίες και νωρίτερα για το γκολ. Το γκολ αυτό ήρθε στην παράταση. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλο τέρμα αλλά σημασία έχει η νίκη".

Για το τι έχει αλλάξει μέχρι στιγμής ο Αναστόπουλος είπε: "Στην ομάδα κάναμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και αυτό φαίνεται και από τις σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με τα παιδιά. Για μένα είναι πολύ καλός παίκτης ο Καζναφέρης. Τον ξέρω. Θα δώσουμε ευκαιρίες σ' όλα τα παιδιά αλλά είναι ανάλογα με τις συνθήκες αφού όλοι γνωρίζουν πως τώρα στόχος είναι η παραμονή. Είμαι πάντως ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δώσανε το κάτι παραπάνω. Αυτό που έχει σημασία είναι πως όλοι έδειξαν μεγάλη διάθεση. Για τον Αράς πρέπει να πω ότι οφείλει να προσαρμοστεί. Να τον δούμε και να μάθει το παιχνίδι μας. Είναι πολύ υπολογίσιμος". 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ

Ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης δήλωσε: "Δεν ήταν ένα καλό ματς και έτσι αποκλειστήκαμε. Δεν προσέφερε τίποτα ο αγώνας που κρίθηκε σ' ένα τυχερό γκολ. Τώρα έχουμε τέσσερις μέρες να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει να συνεχίσουμε το χτίσιμο της ομάδας".

Ερωτηθείς αν έχει χτυπήσει σοβαρά ο Μπλένχιο, που έγινε αναγκαστική αλλαγή, ο τεχνικός του Ατρόμητο, είπε: "Προσωπικά δε νομίζω να έχει πάσει θλάση ο Μπλένχνιο. Ένιωσε ένα σφίξιμο. Θα τον δούμε αύριο".

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλως τα παιδια,καλως τα 3-0 ειναι την κυριακη... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :s&m_2: :fuck1: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έλα ρε allenatore με τα δεύτερα τον πέταξες έξω τον γι-Δώνη!  :zfuck:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Έλα ρε allenatore με τα δεύτερα τον πέταξες έξω τον γι-Δώνη!  :zfuck:
-Ποιος Δώνης...τι να λέμε τώρα...

-Εντάξει ρε Νίκο καλός είναι,το βλέπει το χορτάρι...

-Και που το βλέπει???το γνωρίζει???? :2funny: :2funny: :2funny:

Μας έχει τρελάνει στις ατάκες ο αλλενατόρε...

Ρε μαλάκα ανέστησε καταρχήν τον Κασναφέρη τον πιτσιρικά που οι άλλοι τον είχαν ξεγραμμένο...

Παπάδες έκανε σήμερα από δεξιά  ο Κάσνα... :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άξιος μαθητής του Αλέφα ο Νικόλας!  :2funny:

Stories

Νέο!