Επισκέπτης
μπουλακο νταβατζακο σε εχουν δεσει οι λιτες???
Που'ναι ο ταυρος??
Πεταχτηκε ιταλια να παρει κανα αρμανι??
Νάτσοοοοοο....θα έρθεις μωρή σκουλικαντέρα????
'Η τον κλειδαρά μέσα στο σπίτι...Σήμερα γύρισα απ'οξω ρεεεεεεεεεεεεε
Αν ξαναφύγω στο καπάκι θα βρω αλλαγμένες τις κλειδαριές στο σπίτι
Ρε παπάρα...τι καφέδες να πίναμε,ανάσα δεν πέρναμε...άσε που μέναμε και στου διαόλου τη μάνα...να πα να γαμηθεί....και είχε πει κάτι για καφέδες όταν έρθει....η χαμούρα....
Πιστεύω θα γίνει ματσάρα.'Η τον κλειδαρά μέσα στο σπίτι...
Καλύτερα ρε,έτσι κι αλλιώς θα πικραθείτε μεθαύριο...
Σωστότατος...για επικύνδινες αποστολές είναι μανούλα...άλλωστε τις άλλες 2 φορές που ανέλαβε σε παρόμοιες καταστάσεις την ομάδα στην Α',τη μια φορά έκανε ένα 2ο γύρο πρωταθλητισμού(2ος πίσω από τον γαύρο αν θυμάμαι καλά)αλλά τον έριξε με το έτσι θέλω η Παράγκα του κοκαλιάρη για να σώσουν τη ΦΟΦΗ(ΟΥΥΥΣΤΤΤ) και τη 2η κατάφερε να σώσει την ομάδα αλλά πάλι οι εγκέφαλοι του Ελληνικού Ποδοσφαίρου εφαρμόσανε ένα νόμο περι χρεών ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ μόνο στον ΠΑΣ για να σώσουν τον Ιωνικού του Καννελάκη...Ο τρελοΑναστοπουλος ειναι μανουλα στο να ανεβαζει απο βου 'η να κραταει καποια ομαδα στην Α', αλλα μεχρι εκει, βεβαια παιζει ρολο και η ομαδα που εχει..... ας βρει το δρομο της η ομαδα της λιμνης, αλλα μετα την Κυριακη .......
Ετσι λέω κι εγώ,ματσάρα και με σούπερ ατμόσφαιραΠιστεύω θα γίνει ματσάρα.
Υ.Γ. Τι 100 χρόνια πίσω μου έλεγες?
200 και βάλε!!!!!!!!!
Ερωτηση, την γνωμη του για τον Καρτιε του Πανθρακα...
Απαντηση... Εγω το μονο Καρτιε που ξερω ειναι τα ρολογια!!!
Νικολο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ολα τα λεφτα!
Μη μου ανεβάζεις πάλι την πίεση ρε μαλάκα βραδιάτικα...έκανα 1 μήνα να ηρεμήσω...Εχουμε και ενα σιγουρο ματσακι πλεον οτι δεν θα ειναι φιλικο με τους "αλλους"...
Συνεπάγεται ότι θα πρασινίσει η πόλη του μπουλάκου και ότι θα τους παρακολουθεί να κάνουν τον γύρο του θριάμβου στην έδρα του!Μονο που εαν δεν κανω λαθος ειναι τελευταια αγ. με οτι αυτο συνεπαγεται...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΤΑΝΑ ΧΙΛΙΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ..Συνεπάγεται ότι θα πρασινίσει η πόλη του μπουλάκου και ότι θα τους παρακολουθεί να κάνουν τον γύρο του θριάμβου στην έδρα του!
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!