You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ajax της Ηπείρου!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κερατούκληηηη...Πήρατε και τον Κώτσιο!Μπουλάκο στα @@ σου την έχεις γράψει την ομάδα...σε έχουνε αποπροσανατολίσει οι τουριστριούλες!
Τι να ασχοληθώ ρε με τον Κώτσιο...το δεξί @ του Κούσα είναι...αν δεν σκάσει το μπαμ δεν γράφω τίποτα μέχρι ν'αρχίσει η σαιζόν!!!
Το νου σας κουφάλες θα σας φάμε το πλεμόν'
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εγώ άκουσα για έναν Βούλγαρο!Θα συναντηθούνε σήμερα το βράδυ γύρω στις 10 για τις τελικές λεπτομέρειες...
Μπαααα προβλέπω να πλακώνονται στα τσιμπούκια στο τέλος
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Tαλιμπάν Ταλέ...ίσα μωρή χαμούρα που βγάζεις και γλώσσα...θα βελάξετε όταν θα έρθετε εδώ πάνω βαζελίνες
Γαμώ τα σέντερ φορια...20 συμμετοχές 1 γκόλ με τη Βελέζ φέτοςΘέλουνε και το Νάνι οι βλάχοι!Νάνι στη στάνη!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ο Νάνι θεωρείτο πριν από μερικά χρόνια ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Λατινική Αμερική και η πρόταση από την Ευρώπη δεν άργησε να έρθει απ’ τη Ντιναμό Κιέβου το 2003 ύψους 7 εκατ. ευρώ (!). Όμως ένας σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του δεν του επέτρεψε να αποδείξει του λόγου το αληθές και η καριέρα του ακολούθησε φθίνουσα πορεία.
WHO IS WHO
Ονοματεπώνυμο: Ρομπέρτο Αντίνιο Νάνι
Ημ. Γέννησης: 20/8/1981
Χώρα: Αργεντινή
Ύψος: 1.89
Θέση: επιθετικός
Η καριέρα του
Σεζόν-ομάδα-συμμετοχές-γκολ
2001-03 Βελέζ Σάρσφιλντ 68-35
2003-07 Ντιναμό Κιέβου 1-0
2004-05 Αλμερία 12-5
2005 Σιένα 8-0
2006 Μεσίνα 9-1
2006-07 Κροτόνε 8-2
2008 Βελέζ Σάρσφιλντ 13-1
Έλα πες μας ότι δεν σου κάνει κιόλας!
WHO IS WHO
Η καριέρα του
2004-05 Αλμερία 12-5
2005 Σιένα 8-0
2006 Μεσίνα 9-1
2006-07 Κροτόνε 8-2
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
δεν θυμαστε ρε πριν καμια 6-7 χρονια που ειχε φερει εδω τους μανατζερ του νανι ο ολυμπιακος? και γινοταν τοτε ο κακος χαμος για το μεγαλυτερο ταλεντο του αργεντινικου ποδοσφαιρου! και θυμαμαι ζηταγανε τον κωλο τους σε λεφτα...Ο Νάνι θεωρείτο πριν από μερικά χρόνια ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Λατινική Αμερική και η πρόταση από την Ευρώπη δεν άργησε να έρθει απ’ τη Ντιναμό Κιέβου το 2003 ύψους 7 εκατ. ευρώ (!). Όμως ένας σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού του δεν του επέτρεψε να αποδείξει του λόγου το αληθές και η καριέρα του ακολούθησε φθίνουσα πορεία.
WHO IS WHO
Η καριέρα του
2004-05 Αλμερία 12-5
2005 Σιένα 8-0
2006 Μεσίνα 9-1
2006-07 Κροτόνε 8-2
Δεν το ξέχασα φίλε μου.Ξέχασες ένα Μ μπροστά από το Ούφ αλλά χαλάλι σου...
Σεντερ φορ από τα λίγα και πολύ καλό παιδί ο Zdenko
Μαζί με τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς(στον ΠΑΣ έπαιζε 10αρι και όχι λίμπερο όπως στον βάζελο)είχαν κάνει απίστευτο δίδυμο την περίοδο στον ΠΑΣ!!!
Το σύνθημα πηγαινε έτσι
Ουφ, ουφ, ουφ, σας μάμησε ο Μουφ!
Από την εποχή που έβλεπα τον ΠΑΣ Αθήνα σχεδόν πάντα..
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ παικτης!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κι εγώ τον ακολουθούσα πάντα τότε(ήμουν φοιτητής στην Αθήνα εκείνη την περίοδο)μεγάλη αρρώστια με τον Μουφ αλλά είχαμε αρχιλαμόγιο πρόεδραΔεν το ξέχασα φίλε μου.
Το σύνθημα πηγαινε έτσι
Ουφ, ουφ, ουφ, σας μάμησε ο Μουφ!
Από την εποχή που έβλεπα τον ΠΑΣ Αθήνα σχεδόν πάντα..
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ παικτης!!!
Αυτό το σύνθημα που λές άντε να ακούστηκε 2-3 φορές...το κλασσικό ήταν το ΜΟΥΦ,ΜΟΥΦ,ΜΟΥΦ,ΜΟΥΦ...
Ησουν στη λεωφόρο στο ματς κυπέλλου με τον Εθνικό το 3-3???τι ματσάρα ήταν εκείνη ρε φίλε
Όντως, δίκιο έχεις για το ΜΟΥΦ,ΜΟΥΦ,ΜΟΥΦ,ΜΟΥΦ..Κι εγώ τον ακολουθούσα πάντα τότε(ήμουν φοιτητής στην Αθήνα εκείνη την περίοδο)μεγάλη αρρώστια με τον Μουφ αλλά είχαμε αρχιλαμόγιο πρόεδρα
Αυτό το σύνθημα που λές άντε να ακούστηκε 2-3 φορές...το κλασσικό ήταν το ΜΟΥΦ,ΜΟΥΦ,ΜΟΥΦ,ΜΟΥΦ...
Ησουν στη λεωφόρο στο ματς κυπέλλου με τον Εθνικό το 3-3???τι ματσάρα ήταν εκείνη ρε φίλε
Απλά εμένα μου εσκασε το αλλο στο μυαλο με το που είδα τη φωτό και αρχισαν οι αναμνήσεις
Για το ματς που λες πρεπει να ειναι η ανατροπή στο κύπελλο νομίζω? Και μετά πέναλτι?
Δεν ήμουν, στάνταρ δεν είχα παει ποτέ Λεωφόρο εκεινη την εποχη!
Καραισκάκη θυμαμαι ένα 0-1 με Εθνικο, με Μουφ αν δεν κάνω λαθος.
Γενικά Καραισκάκη, Νεα Σμυρνη, Βυρωνα, Ριζουπολη...
Αυτά ψιλοθυμαμαι, ημουν και πιο μικρος απ'οτι φαίνεται..
Πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΣ εκείνης της εποχής πάντως!
Οντως, Μεξικό και ξαναγύρισε νομίζω..Α μπράβο...που το 1-3 ο Μουφ το έκανε 3-3...τότε είχε και ο Εθνικός ένα καλό σεντερ φορ τον Γέφτοβιτς που είχε πάει Σαμπντόρια μετά και το ματσάκιον είχε εξελιχθεί σε προσωπική μονομαχίμα ΜΟΥΦ-ΓΕΦΤΟΒΙΤΣ...
Αν είχαμε σοβαρή διοίκηση τότε θα κάναμε παπάδες την επόμενη χρονιά στην Α' αλλά ας όψεται ο Χηστίδης που πούλησε Μουφ,Μιλόγιεβιτς,Μπελά,Τζούμπα στην Καλαμάτα του Παπαδόπουλου...!!!
Τότε είχαμε παίξει στα ίσια και τον Αρη(2-1 μέσα,0-2 έξω)και αποκλειστήκαμε στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος...
Οντως είχαμε ομαδάρα τότε...
Μετά ο Ζντένκο πήγε Μεξικό όπου αγαπήθηκε όσο λίγοι στην Τecos Guadalajarra!!!
Τι να λέμε τώρα, πολύ μεγάλος σεντερ-φορ!!! Και οι υπόλοιποι που αναφέρεις φυσικά παικταράδες!
Και το θέμα είναι ότι ο ΠΑΣ έπαιζε και πραγματικά καλή μπάλα τότε!
Με την ευκαιρία, έριξα και μια ματιά στο σάιτ που δεν το είχα ξαναδεί..
Ο Ζντενκο κρατάει επαφες ακόμα βλεπω?
Είχα πολλά χρόνια να ακούσω έστω το όνομα του και μου κάνει εντύπωση βλέπεις, δεν ξέρω τι παίζει..
Και τον ΠΑΣ τον παρακολουθώ λίγο και από απόσταση πλέον..
Τελευταία χρονιά που είχα πάει γηπεδο να δω ΠΑΣ ήταν τη χρονιά του μπαραζ με τον ΟΦΗ..
Κρίμα που δεν θα τους ξαναπετύχουμε πια ρε γμτ
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Nαι,όντως είχε ξαναγυρίσει στα τελευταία του...έχει όντως ακόμα επαφές με πολλά παιδιά εδώ εγώ πάντως έχω πολύ καιρό να μιλήσω μαζί του...κανονικός πασολές και παγουράς ο Ζντένκο!!!Οντως, Μεξικό και ξαναγύρισε νομίζω..
Τι να λέμε τώρα, πολύ μεγάλος σεντερ-φορ!!! Και οι υπόλοιποι που αναφέρεις φυσικά παικταράδες!
Και το θέμα είναι ότι ο ΠΑΣ έπαιζε και πραγματικά καλή μπάλα τότε!
Με την ευκαιρία, έριξα και μια ματιά στο σάιτ που δεν το είχα ξαναδεί..
Ο Ζντενκο κρατάει επαφες ακόμα βλεπω?
Είχα πολλά χρόνια να ακούσω έστω το όνομα του και μου κάνει εντύπωση βλέπεις, δεν ξέρω τι παίζει..
Και τον ΠΑΣ τον παρακολουθώ λίγο και από απόσταση πλέον..
Τελευταία χρονιά που είχα πάει γηπεδο να δω ΠΑΣ ήταν τη χρονιά του μπαραζ με τον ΟΦΗ..
Κρίμα που δεν θα τους ξαναπετύχουμε πια ρε γμτ
Ναι κρίμα που δεν θα πετύχουμε τους ΦΟΦΗΔΕΣ στη ΣκουπροΛίγκα...αλλά έτσι κι αλλιώς είναι κότες δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβαιναν Γιάννενα τα στράκια...
Τη Ρόδο φίλε δεν θα την ξεχάσω ποτέ...αυτά που έγινα τότε εκεί ήταν ο ορισμός της πουστιάς και της καφρίλας...αλλά οι καροί είναι σαν το καλό κλαρίνο φίλε μου...
Εχουν γυρίσματα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γύρος… θριάμβου με το καλημέρα!
Πλήθος κόσμου, λεωφορεία, καπνογόνα και πανηγυρική ατμόσφαιρα στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΠΑΣ χθες το βράδυ στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.
Πάνω από 2500 ένθερμοι οπαδοί δημιούργησαν στις 8 το βράδυ μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, παρόμοια με αυτή των κανονικών αγώνων, αποθεώνοντας τους παίκτες και το νέο τεχνικό τημ της ομάδας. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι έκαναν προσυγκεντρώσεις σε σημεία της πόλης και κάνοντας πορεία με δίκυκλα και άλλα μέσα πήγαν στο γήπεδο.
Κυρίως οι νέοι παίκτες του ΠΑΣ, που ήταν όλοι παρόντες έμειναν άφωνοι από τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα, καθώς υπήρχαν δεκάδες σημαίες, πανό, καπνογόνα και κλάξον. Ο Γιώργος Παράσχος τα έζησε σε άλλες εποχές, αφού είχε ξαναδουλέψει στον ΠΑΣ τη σαιζόν 00-01. «Αυτό που βλέπουμε είναι συγκλονιστικό από μόνο του, είναι αντιληπτό τι θα γίνει και στους αγώνες» είπε κάποια στιγμή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πνιγμένος στις αγκαλιές των φίλων του «Άγιαξ».
Στη συνέχεια έγινε ο Αγιασμός και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, υπό τις συνεχείς επευφημίες των φιλάθλων.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης τόνισε ότι είναι μια δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΣ, αλλά με την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων και την σκληρή δουλειά, θα κερδίσει το στοίχημα. Το παρόν στην πρώτη προπόνηση έδωσαν ο προπονητής Γιώργος Παράσχος με τους συνεργάτες του Θύμιο Γεωργούλη, Τάσο Σιδερίδη, Παναγιώτη Μηλιαρίτση. Από πλευράς παικτών στην πρώτη ήταν οι Ζαφειρόπουλος, Ελευθερόπουλος, Σικαλιάς, Κουβεντάρης, Ντάσιος, Παγώνης, Κούσας, Γόγολος, Λουμπούτης, Σιλά, Μιχαήλ, Βαρτζιώτης, Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Κανακούδης, Βατσής, Καζναφέρης, Κολιός, Σαμαράς, Μαργαρίτης, Μιχαλόπουλος, Λουτσιάνο, Μπουχάν, Τζάνης, Παππάς, Γεωργιάδης, Μενδρινός, Βαγγελής, Ανδράλας, Σενόνε, Τσάνης, Σαϊτιώτης, Ντιμπαλά, Κοντογουλίδης, Σιαλμάς, Κουτσοσπύρος.
Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Καρακώστας (θα πάει δανεικός στον Εθνικό), Λόλας, Τζίμας, Γκουγκουλιάς (ζήτησε μια μέρα άδεια) και ο Ριμόλντι που τον περιμένουν μέχρι τέλος του μήνα. Στο τέλος της προπόνησης εμφανιστηκε και ο Στάθης που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ καθώς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Στην τελετή του αγιασμού παρέστησαν ο νομάρχης Ιωαννίνων Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Χήτος, τα μέλη της διοίκησης Κώστας Πρόκος, Παντελής Κολόκας και όλοι οι συνεργάτες της διοίκησης.
Αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι το ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού. Αν και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί από την διοίκηση, πριν από την προπόνηση έγινε μια συνάντηση του κ. Χριστοβασίλη με τους Σιλά, Γκουγκουλιά, Λουμπούτη και τους προτάθηκε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου. Σήμερα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συναντήσεις και με άλλους παίκτες. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Σιλά δεν προπονήθηκε, ενώ οι Παγώνης, Κουτσοσπύρος, Κουβεντάρης, Γόγολος. και οι νεαροί Τσάνης, Κολιός, προπονήθηκαν σε άλλο χώρο και όχι με την υπόλοιπη ομάδα και πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εκτός πλάνων. Οι δύο τελευταίοι θα είναι με την ομάδα νέων του ερασιτέχνη ΠΑΣ και θα διατηρήσουν την επαγγελματική τους ιδιότητα. Η λύση των συμβολαίων και οι δανεισμοί παικτών είναι ένα πρόβλημα για τον ΠΑΣ, αφού στη δύναμη είναι 43 παίκτες (μαζί με τους νεαρούς ) και ο Παράσχος ξεκαθάρισε ότι θα δουλέψει με 28 παίκτες. Μόλις ξεκαθαρίσουν όλα αυτά θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις καθώς ο ΠΑΣ θέλει σέντερ φορ και έναν ακόμα παίκτη στα χαφ.
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Πλήθος κόσμου, λεωφορεία, καπνογόνα και πανηγυρική ατμόσφαιρα στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΠΑΣ χθες το βράδυ στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.
Πάνω από 2500 ένθερμοι οπαδοί δημιούργησαν στις 8 το βράδυ μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, παρόμοια με αυτή των κανονικών αγώνων, αποθεώνοντας τους παίκτες και το νέο τεχνικό τημ της ομάδας. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι έκαναν προσυγκεντρώσεις σε σημεία της πόλης και κάνοντας πορεία με δίκυκλα και άλλα μέσα πήγαν στο γήπεδο.
Κυρίως οι νέοι παίκτες του ΠΑΣ, που ήταν όλοι παρόντες έμειναν άφωνοι από τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα, καθώς υπήρχαν δεκάδες σημαίες, πανό, καπνογόνα και κλάξον. Ο Γιώργος Παράσχος τα έζησε σε άλλες εποχές, αφού είχε ξαναδουλέψει στον ΠΑΣ τη σαιζόν 00-01. «Αυτό που βλέπουμε είναι συγκλονιστικό από μόνο του, είναι αντιληπτό τι θα γίνει και στους αγώνες» είπε κάποια στιγμή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πνιγμένος στις αγκαλιές των φίλων του «Άγιαξ».
Στη συνέχεια έγινε ο Αγιασμός και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση, υπό τις συνεχείς επευφημίες των φιλάθλων.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης τόνισε ότι είναι μια δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΣ, αλλά με την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων και την σκληρή δουλειά, θα κερδίσει το στοίχημα. Το παρόν στην πρώτη προπόνηση έδωσαν ο προπονητής Γιώργος Παράσχος με τους συνεργάτες του Θύμιο Γεωργούλη, Τάσο Σιδερίδη, Παναγιώτη Μηλιαρίτση. Από πλευράς παικτών στην πρώτη ήταν οι Ζαφειρόπουλος, Ελευθερόπουλος, Σικαλιάς, Κουβεντάρης, Ντάσιος, Παγώνης, Κούσας, Γόγολος, Λουμπούτης, Σιλά, Μιχαήλ, Βαρτζιώτης, Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Κανακούδης, Βατσής, Καζναφέρης, Κολιός, Σαμαράς, Μαργαρίτης, Μιχαλόπουλος, Λουτσιάνο, Μπουχάν, Τζάνης, Παππάς, Γεωργιάδης, Μενδρινός, Βαγγελής, Ανδράλας, Σενόνε, Τσάνης, Σαϊτιώτης, Ντιμπαλά, Κοντογουλίδης, Σιαλμάς, Κουτσοσπύρος.
Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Καρακώστας (θα πάει δανεικός στον Εθνικό), Λόλας, Τζίμας, Γκουγκουλιάς (ζήτησε μια μέρα άδεια) και ο Ριμόλντι που τον περιμένουν μέχρι τέλος του μήνα. Στο τέλος της προπόνησης εμφανιστηκε και ο Στάθης που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ καθώς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Στην τελετή του αγιασμού παρέστησαν ο νομάρχης Ιωαννίνων Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Χήτος, τα μέλη της διοίκησης Κώστας Πρόκος, Παντελής Κολόκας και όλοι οι συνεργάτες της διοίκησης.
Αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι το ξεκαθάρισμα του έμψυχου δυναμικού. Αν και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί από την διοίκηση, πριν από την προπόνηση έγινε μια συνάντηση του κ. Χριστοβασίλη με τους Σιλά, Γκουγκουλιά, Λουμπούτη και τους προτάθηκε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου. Σήμερα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συναντήσεις και με άλλους παίκτες. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Σιλά δεν προπονήθηκε, ενώ οι Παγώνης, Κουτσοσπύρος, Κουβεντάρης, Γόγολος. και οι νεαροί Τσάνης, Κολιός, προπονήθηκαν σε άλλο χώρο και όχι με την υπόλοιπη ομάδα και πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εκτός πλάνων. Οι δύο τελευταίοι θα είναι με την ομάδα νέων του ερασιτέχνη ΠΑΣ και θα διατηρήσουν την επαγγελματική τους ιδιότητα. Η λύση των συμβολαίων και οι δανεισμοί παικτών είναι ένα πρόβλημα για τον ΠΑΣ, αφού στη δύναμη είναι 43 παίκτες (μαζί με τους νεαρούς ) και ο Παράσχος ξεκαθάρισε ότι θα δουλέψει με 28 παίκτες. Μόλις ξεκαθαρίσουν όλα αυτά θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις καθώς ο ΠΑΣ θέλει σέντερ φορ και έναν ακόμα παίκτη στα χαφ.
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 46