Νέα

Αισθησιακό μασάζ δώρο από άνδρα θεραπευτή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antony84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antony84

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
724
Πόντοι
80
Καλησπέρα στο πάνελ!!θέλω να κάνω δώρο ένα αισθησιακό μασάζ στη γυναίκα μου από άντρα θεραπευτή(όχι σεξ..μόνο αισθησιακό μασαζ) με τη παρουσία μου. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τέτοια υπηρεσία σε κανένα από τα υπάρχοντα ενεργά μασατζιδικα;;ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.926
Πόντοι
206
τι εννοείς αισθησιακό χωρίς σεξ, χούφτωμα παντου; να της βάζει δάχτυλο αλλά να μη τη γαμαει;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
θες δηλαδη να εισαι ο τυπος με το γαλαζιο;
ac2b87d36dbf48aaffe0013a22b67ad6.15.jpg

pouroneos

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
486
Πόντοι
21
Καλησπέρα στο πάνελ!!θέλω να κάνω δώρο ένα αισθησιακό μασάζ στη γυναίκα μου από άντρα θεραπευτή(όχι σεξ..μόνο αισθησιακό μασαζ) με τη παρουσία μου. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τέτοια υπηρεσία σε κανένα από τα υπάρχοντα ενεργά μασατζιδικα;;ευχαριστώ εκ των προτέρων.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656

τυπε δεν ξερουμε αν υπαρχει τετοια υπηρεσια,αλλα αν θες μπορεις να εμπιστευτεις την γυναικα σου σε καποιον απο εμας τους χυστες του μπου.ειμαστε πολυ αξιοπιστοι τυποι :confused::confused::confused:

ευχαριστω :hi::hi::hi:

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
εγω φιλε δεν ειμαι μασερ αλλα ενα χερακι θα το βαλω

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
τυπε δεν ξερουμε αν υπαρχει τετοια υπηρεσια,αλλα αν θες μπορεις να εμπιστευτεις την γυναικα σου σε καποιον απο εμας τους χυστες του μπου.ειμαστε πολυ αξιοπιστοι τυποι :confused::confused::confused:

ευχαριστω :hi::hi::hi:
Ο καταξιωμένος μασέρ μας enduro χρησιμοποιεί τεχνικές από τα βάθη της Ανατολής, επάλειψη σε όλο το κορμί με ζεστό σαλέπι. Εμπιστευτείτε την γυναίκα σας στα απαλά χέρια του αλλά και στα απαλά παπαρι...ΩΩΩΠΑΑΑ

• Like
Αντιδράσεις: enduro

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.498
Πόντοι
4.656
Βρήκες και εσυ μέρος να ρωτήσεις !!!
Θα γράψουν τρεις σελίδες με τρολαρισματα και τελικά θα μείνεις με την απορία !

OP
OP
antony84

antony84

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
724
Πόντοι
80
Βρήκες και εσυ μέρος να ρωτήσεις !!!
Θα γράψουν τρεις σελίδες με τρολαρισματα και τελικά θα μείνεις με την απορία !
Και μετά οι ίδιοι φίλε μου ανοίγουν νήματα και κράζουν αυτούς που σαλιαριζουν...
Ήξερα από την αρχή ότι 9 στις 10 απαντήσεις θα είναι εξυπνάδες.

Bellavita06

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
1.717
Πόντοι
481
Και μετά οι ίδιοι φίλε μου ανοίγουν νήματα και κράζουν αυτούς που σαλιαριζουν...
Ήξερα από την αρχή ότι 9 στις 10 απαντήσεις θα είναι εξυπνάδες.
Φίλος μήπως προκαλείς λιγο; έρχεσαι σε μπουρδελοσαιτ και ζητάς να σου βρούμε γαμια, σορρυ, αισθησιακό μασέρ, για την γυναίκα σου, όσο εσύ παίρνεις μάτι (αυτο-cucked).. νομίζω τα ζητάς ολίγον τι πάντως. Ακόμα δεν καταλαβαίνω αν πρόκειται για σοβαρό request πάντως. Θες κάποιον να της κάνει τι; να την πασαλιψει με λάδια και να την χαϊδεύει ώστε να αρχίσει να στάζει, και μετά να φύγει ο μασέρ στα γρήγορα και να την καρφώνεις για κάνα δυωρο;

OP
OP
antony84

antony84

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
724
Πόντοι
80
Αν εσύ κατάλαβες ότι ψάχνω γαμιά τότε πιθανόν εσύ να ψάχνεις σεξουαλική επαφή η δεν δεν ξέρεις να διαβάζεις!Eγραψα ένα απλό αισθησιακό μασάζ όχι σεξ no sex.....απλώς για να της διεγείρω τη φαντασία.Αν ήμουν cuckold η bisexual η ότι άλλο τέλος πάντων θα το έγραφα αναλυτικά!!!ποσο μυαλό χρειάζεται να έχει κάποιος για να δει ότι γράφω ΟΧΙ ΣΕΞ!!!!??
Οπότε δεν είμαι εγώ αυτός που προκαλώ φίλε μου.
Υ.γ. είμαστε σε σελιδα-forum ερωτικού περιεχομενου για να ενημερωνόμαστε και να ανταλλάζουμε απόψεις και όχι για να κράζουμε και να το παίζουμε έξυπνοι.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αν εσύ κατάλαβες ότι ψάχνω γαμιά τότε πιθανόν εσύ να ψάχνεις σεξουαλική επαφή η δεν δεν ξέρεις να διαβάζεις!Eγραψα ένα απλό αισθησιακό μασάζ όχι σεξ no sex.....απλώς για να της διεγείρω τη φαντασία.Αν ήμουν cuckold η bisexual η ότι άλλο τέλος πάντων θα το έγραφα αναλυτικά!!!ποσο μυαλό χρειάζεται να έχει κάποιος για να δει ότι γράφω ΟΧΙ ΣΕΞ!!!!??
Υ.γ. είμαστε σε σελιδα-forum ερωτικού περιεχομενου για να ενημερωνόμαστε και να ανταλλάζουμε απόψεις και όχι για να κράζουμε και να το παίζουμε έξυπνοι.
Ρε παιχτάκο, άμα θες να της διεγείρεις την φαντασία καντό εσύ το αισθησιακό μασάζ στην γκόμενα σου, το να βάλεις κάποιον να την τρίψει για να καβλώσει σε κάνει cuckold. Αποφάσισε τι θες. Κάποιον άλλον να την καβλώσει και εσύ να κοιτάς ή ένα νορμαλ μασάζ από επαγγελματία.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
τύπε ανοιξε μας την καρδια σου. εδω μια οικογενεια ειμαστε :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom