Νέα

Αιμοδότες εθελοντές και εξετάσεις για Σ.Μ.Ν.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mrbig69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.733
Πόντοι
456
εγω πάντα μια φορά το χρόνο οταν δίνω αίμα , τους ζητώ και μου κάνουν τις ετήσιες γενικές εξετάσεις αίματος..επίσης τους λέω και να μου βάλουν και για προστάτη, στα 54 εκανα τη τελευταια , ειναι καλό για τον οοργανισμό μια φορά το χρόνο τουλάχιστον να δίνουμε αίμα ,άλλο αν συντρέχουν κάποιοι λόγοι για το αντίθετο

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
το καταλαβες οτι ειπες μεγαλη μαλακια? οχι ε?
στο ξαναλεω. ειπες την μεγαλυτερη μαλακια που θα μπορουσες να πεις.
κατσε σκεψου λιγακι,ελα στη θεση καποιου που εχει τετοια αναγκη και μετα εδω ειμαστε να δεχτουμε την συγνωμη σου.
Δεν μας χέζεις ρε μεγάλε που θα σου απολογηθώ κιόλας;
Τα τελευταία 2.5 χρόνια έχω δώσει 6 φορές αίμα, εκ των οποίων οι 4 ήταν εθελοντικές.

Ανέβασε ΤΩΡΑ το ιστορικό αιμοδοσιών σου διαφορετικά θα φας από εμένα πολύ καντήλι.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.374
Πόντοι
41.813
Δεν μας χέζεις ρε μεγάλε που θα σου απολογηθώ κιόλας;
Τα τελευταία 2.5 χρόνια έχω δώσει 6 φορές αίμα, εκ των οποίων οι 4 ήταν εθελοντικές.

Ανέβασε ΤΩΡΑ το ιστορικό αιμοδοσιών σου διαφορετικά θα φας από εμένα πολύ καντήλι.
εισαι πολυ πισω μεχρι να με φτασεις μεγαλε.

σου βαζω φωτογραφιες τις δυο παλιες καρτες που εχω για να πειστεις οτι δε λεω μαλακιες.
οχι οτι σε φοβηθηκα με το ''ΤΩΡΑ'' που εγραψες στο ποστ σου. :2funny:
να σε ενημερωσω οτι 10 χρονια πριν τις καρτες που βλεπεις,ειχα δωσει κι εγω δεν ξερω ποσες φορες αιμα και απλα δεν ειχα βγαλει καν καρτα αιμοδοτη,γιατι δεν μου ηταν χρησιμη πουθενα.
δεν ηθελα ανταλλαγματα και αδειες και χρηματικες ανταμοιβες απο τη δουλεια οπως εσυ.
πηγαινα κι εδινα γιατι ετσι ενιωθα.
ουτε ξερω για ποσους ασθενεις εχω δωσει που δεν αναφερονται καν στις καρτες που βλεπεις.
επισης μετα το 2018 εβγαλα ηλεκτρονικη καρτα αιμοδοτη.
εκει ειναι περασμενες αλλες 5 φορες εθελοντικης αιμοδοσιας.
σου φτανουν ρε τραχανα που θες και κινητρο για να πας να κανεις το χρεος σου προς τον συνανθρωπο σου?
σου ευχομαι να μην σου χρειαστει ποτε,ουτε για σενα ουτε για καποιο δικο σου προσωπο που το νοιαζεσαι.

Συνημμένα

• 1674230577132.jpg
    1674230577132.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 65
  • 1674230577139.jpg
    1674230577139.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 57
  • 1674230577145.jpg
    1674230577145.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 60

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.839
Πόντοι
11.096

σου βαζω φωτογραφιες τις δυο παλιες καρτες που εχω για να πειστεις οτι δε λεω μαλακιες.
να σε ενημερωσω οτι 10 χρονια πριν τις καρτες που βλεπεις,ειχα δωσει κι εγω δεν ξερω ποσες φορες αιμα και απλα δεν ειχα βγαλει καν καρτα αιμοδοτη,γιατι δεν μου ηταν χρησιμη πουθενα.
δεν ηθελα ανταλλαγματα και αδειες και χρηματικες ανταμοιβες απο τη δουλεια οπως εσυ.
ουτε ξερω για ποσους ασθενεις εχω δωσει που δεν αναφερονται καν στις καρτες που βλεπεις.
σου φτανουν ρε τραχανα που θες και κινητρο για να πας να κανεις το χρεος σου προς τον συνανθρωπο σου?
σου ευχομαι να μην σου χρειαστει ποτε,ουτε για σενα ουτε για καποιο δικο σου προσωπο που το νοιαζεσαι.
Άξιος καί συγχαρητήρια για το ήθος σού καί τόν σεβασμό σού, τήν ανθρωπιά σού στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
Καί μέ μόνο μέ το ανθρώπινο σκεπτικό σού πού δέν βάζεις το συμφέρον πρώτο δέν έχεις νά αποδείξεις τίποτα καί σε κανέναν.
Μπράβο σου ειλικρινά, εύχομαι αρκετοί από εμάς νά μπορέσουμε έστω καί λίγο νά σε φτάσουμε στο επίπεδο τής ανθρωπιάς πού έχεις.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.373
Πόντοι
456
Μια ζωη ιδιος ο μαλακας ο Ελληνας.... τι κινητρα και μαλακιες ρε, τραβατε να δινετε αιμα οποτε μπορειτε γτ αυριο ισως βρεθειτε εσεις στην θεση που θα το χρειαστειτε.

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
170
Πόντοι
1

Όχι απλά τον δίκασες τον διέγραψες! Τέτοια τάπα είχα χρόνια να δω!

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201

Αρχικά δεν ήξερα ότι μιλάω με ραμολιμέντο.
Πολύ κρίμα που εγώ ο μισάνθρωπος έχω δώσει περισσότερες φορές σε 2 χρόνια απ'ότι εσύ σε 5.
Επίσης, με αυτά τα προπολεμικά κουρελόχαρτα, ούτε μπορώ να καταλάβω αν ήταν για δικό σου ασθενή (άρα δεν μετράνε καν) ή εθελοντικά.

Ελπίζω να πήρες ένα καλό μαθηματάκι γερομπαμπαλή που ήθελες να μου το παίξεις και έξυπνος.
Εγώ και δίνω αίμα ΚΑΙ αναφέρω και τα κακώς κείμενα, διότι δεν είμαι μαλακονάρκισος για να το παίζω καλός λέγοντας ''αχ είμαι εθελοντής αιμοδότης, δείτετι καλό παιδί είμαι''.

Όπως και να έχει, και πολύ ασχολήθηκα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι απλά τον δίκασες τον διέγραψες! Τέτοια τάπα είχα χρόνια να δω!
Πάρτα αρχίδια μου μαλακιστήρι. Δες τι απάντησα και σύρε και γαμήσου και εσύ.

Συνημμένα

• 123.png
    123.png
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 60

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.374
Πόντοι
41.813
Αρχικά δεν ήξερα ότι μιλάω με ραμολιμέντο.
Πολύ κρίμα που εγώ ο μισάνθρωπος έχω δώσει περισσότερες φορές σε 2 χρόνια απ'ότι εσύ σε 5.
Επίσης, με αυτά τα προπολεμικά κουρελόχαρτα, ούτε μπορώ να καταλάβω αν ήταν για δικό σου ασθενή (άρα δεν μετράνε καν) ή εθελοντικά.

Ελπίζω να πήρες ένα καλό μαθηματάκι γερομπαμπαλή που ήθελες να μου το παίξεις και έξυπνος.
Εγώ και δίνω αίμα ΚΑΙ αναφέρω και τα κακώς κείμενα, διότι δεν είμαι μαλακονάρκισος για να το παίζω καλός λέγοντας ''αχ είμαι εθελοντής αιμοδότης, δείτετι καλό παιδί είμαι''.

Όπως και να έχει, και πολύ ασχολήθηκα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάρτα αρχίδια μου μαλακιστήρι. Δες τι απάντησα και σύρε και γαμήσου και εσύ.
τελικα δεν εισαι μονο μαλακας.
εισαι μαλακας με περικεφαλαια.
κατσε σκεψου ρε τραχανα τι συμβαινει για να μην μπορει καποιος να δινει προσωρινα αιμα.
οχι εγω μονο,ο οποιοσδηποτε.
μπορω να σου γραψω χιλιους λογους γιατι εσυ σαν ντουβαρι που εισαι δεν σου κοβει.
αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου. μολις συμπληρωσεις διψηφιο αιμοδοσιων αριθμο ξαναελα να σου πουμε μπραβο.
και πες μας σε ποιο λογαριασμο θες την ανταμοιβη σου.
βλαμμενε.

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
τελικα δεν εισαι μονο μαλακας.
εισαι μαλακας με περικεφαλαια.
κατσε σκεψου ρε τραχανα τι συμβαινει για να μην μπορει καποιος να δινει προσωρινα αιμα.
οχι εγω μονο,ο οποιοσδηποτε.
μπορω να σου γραψω χιλιους λογους γιατι εσυ σαν ντουβαρι που εισαι δεν σου κοβει.
αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου. μολις συμπληρωσεις διψηφιο αιμοδοσιων αριθμο ξαναελα να σου πουμε μπραβο.
και πες μας σε ποιο λογαριασμο θες την ανταμοιβη σου.
βλαμμενε.

Έλα, πες αλήθεια, νόμιζες πως δεν έχω δώσει ούτε 1 φορά στη ζωή μου και πήγες να μου το παίξεις έξυπνος.

Τώρα μου τα γυρνάς και λες να φτάσω διψήφιο. Αν είχα διψήφιο θα έλεγες για τρίψηφιο κτλπ.

Όταν φτάσω τα χρόνια σου μπορεί να έχω τόσες αιμοδοσίες όσες εσύ, προς το παρόν δεν έχω ούτε τα μισά σου χρόνια επομένως δεν αγχώνομαι.

Σου ξαναλέω όμως ποια είναι η διαφορά μας και ποτέ σου μην το ξεχάσεις.

Ότι εγώ δίνω αίμα εθελοντικά αλλά ταυτόχρονα λέω πόσο μαλακισμένο είναι το σύστημα, εσύ το κάνεις για την ανταμοιβή (να το παίξεις ηθικός δηλαδή).

Πήγαινε παραπέρα τώρα να παίξεις με τους φίλους σου και να χαρείς για το πόσο ηθικός, σωστός και άνθρωπος είσαι :wink:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.374
Πόντοι
41.813
Έλα, πες αλήθεια, νόμιζες πως δεν έχω δώσει ούτε 1 φορά στη ζωή μου και πήγες να μου το παίξεις έξυπνος.

Τώρα μου τα γυρνάς και λες να φτάσω διψήφιο. Αν είχα διψήφιο θα έλεγες για τρίψηφιο κτλπ.

Όταν φτάσω τα χρόνια σου μπορεί να έχω τόσες αιμοδοσίες όσες εσύ, προς το παρόν δεν έχω ούτε τα μισά σου χρόνια επομένως δεν αγχώνομαι.

Σου ξαναλέω όμως ποια είναι η διαφορά μας και ποτέ σου μην το ξεχάσεις.

Ότι εγώ δίνω αίμα εθελοντικά αλλά ταυτόχρονα λέω πόσο μαλακισμένο είναι το σύστημα, εσύ το κάνεις για την ανταμοιβή (να το παίξεις ηθικός δηλαδή).

Πήγαινε παραπέρα τώρα να παίξεις με τους φίλους σου και να χαρείς για το πόσο ηθικός, σωστός και άνθρωπος είσαι :wink:
βλαμενε,εσυ ζητησες το ιστορικο μου και τωρα το αμφισβητεις.
εσυ εκανες συγκρισεις για το ποσες φορες κλπ τα τελευταια χρονια.
εσυ ζηταγες κινητρο και λεφτα για να δινεις αιμα.
συνεχισε να γραφεις αρλουμπες.
για το εθελοντικα που ανεφερες,λες ρε βοδι να εχω τοσους πολλους ασθενεις στον κυκλο μου και να εχω δωσει μονο για αυτους τοσες φορες?
εδω γελανε με τη μαλακια που ειπες παλι.
χααχαχαχαχαχαχαχ

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.354
Πόντοι
1.056
Σαν αναβιωτής του νήματος petergsp σε παρακαλώ ας σταματήσει εδώ. Ελπίζω να παρακινήσαμε έστω και έναν να πάει να δώσει. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και τα λαικ.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.081
Πόντοι
3.506
Εχω δει να τις μετράνε για πολλούς λόγους. Να τις μετράνε όμως για τ ποιος δίνει περισσότερο αίμα, 1η φορά

Εχει λογικη τυπε.
Η στυση επιτυγχανεται με την αυξηση της ροης του αιματος στο πεος.
Ολα εκει καταληγουν τελικα!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.600
Πόντοι
3.846
Αν θέλεις να δίνεις αίμα, το καλύτερο είναι να γίνεις τακτικός αιμοδότης με δικό σου λογαριασμό ,δηλαδή εθελοντής αιμοδότης. Η αιμοδοσία επιτρέπεται κάθε 3 μήνες το ελάχιστο ,οπότε αν χρειαστεί κάποιος δικός σου στο ενδιάμεσο, μπορείς να πάρεις φιάλες από το απόθεμά σου και να δώσεις χωρίς να περιμένεις πότε θα είνια σειρά σου για την επόμενη αιμοδοσία.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.779
Πόντοι
2.816
Αν θέλεις να δίνεις αίμα, το καλύτερο είναι να γίνεις τακτικός αιμοδότης με δικό σου λογαριασμό ,δηλαδή εθελοντής αιμοδότης. Η αιμοδοσία επιτρέπεται κάθε 3 μήνες το ελάχιστο ,οπότε αν χρειαστεί κάποιος δικός σου στο ενδιάμεσο, μπορείς να πάρεις φιάλες από το απόθεμά σου και να δώσεις χωρίς να περιμένεις πότε θα είνια σειρά σου για την επόμενη αιμοδοσία.
Από το απόθεμα μπορείς να δώσεις σε Α' βαθμού συγγένειας μόνο

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.600
Πόντοι
3.846
Σε όποιον επιλέξεις εσύ μπορείς να δώσεις.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.779
Πόντοι
2.816
Σε όποιον επιλέξεις εσύ μπορείς να δώσεις.
Από χθες τύπε λες χαζομάρες
Κ βγήκαν κ άλλοι κ σε διόρθωσαν
Αν έλεγες πίπες για γαμησια δεν θα ασχολιομουν
Τώρα όμως μιλάμε για ένα λεπτό θέμα που σώζει ζωές.. σταμάτα σε παρακαλώ να λες χαζομάρες
Δεν δίνεις όπου θες από το απόθεμα σου.. τέλος..

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.630
Πόντοι
506

o μοναδικος λογος που δεν δινω ειναι η προυποθεσεις που θετει. Δηλαδη να μην εχει παει ο αιμοδωτης με εκδιδομενη για διαστημα 6 μηνων. Για μενα πολυ δυσκολο
Εσυ ομως βλεπω εχεις 179 κριτικες. Οχι κρητικες..
Μα...μαλακια κανω; Παντος, μπραβο σου!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.600
Πόντοι
3.846
Από χθες τύπε λες χαζομάρες
Κ βγήκαν κ άλλοι κ σε διόρθωσαν
Αν έλεγες πίπες για γαμησια δεν θα ασχολιομουν
Τώρα όμως μιλάμε για ένα λεπτό θέμα που σώζει ζωές.. σταμάτα σε παρακαλώ να λες χαζομάρες
Δεν δίνεις όπου θες από το απόθεμα σου.. τέλος..
εντάξει γιατρέ μου ό,τι πεις εσύ.
Αυτά που γράφω είναι από προσωπικές εμπειρίες. Ας πούμε σε έχει προβληματίσει ποτέ το γεγονός ότι αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα, γίνεται κάλεσμα προς όλους και όχι μόνο τους συγγενείς Α' βαθμού;
Από το απόθεμά σου δίνεις όπου εσύ επιλέξεις, όσες φιάλες εσύ επιλέξεις. Για αυτό το έχεις το απόθεμα. Επίσης το αίμα που δίνεις για το απόθεμά σου, μέσα σε 10 μέρες έχει χρησιμοποιηθεί χωρίς να σε ρωτήσουν φυσικά. Άρα όταν λες 'προσφέρω μία φιάλη απο το απόθεμά μου" δίνεις μία φιάλη απο την τράπεζα του νοσοκομείου. Γιατί λοιπόν να μπορείς να τη δώσεις μόνο στους συγγενείς σου;
Γιατί να έχουν λογαριασμούς το Τεχνικό Επιμελητήριο ή οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.779
Πόντοι
2.816
εντάξει γιατρέ μου ό,τι πεις εσύ.
Αυτά που γράφω είναι από προσωπικές εμπειρίες. Ας πούμε σε έχει προβληματίσει ποτέ το γεγονός ότι αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα, γίνεται κάλεσμα προς όλους και όχι μόνο τους συγγενείς Α' βαθμού;
Από το απόθεμά σου δίνεις όπου εσύ επιλέξεις, όσες φιάλες εσύ επιλέξεις. Για αυτό το έχεις το απόθεμα. Επίσης το αίμα που δίνεις για το απόθεμά σου, μέσα σε 10 μέρες έχει χρησιμοποιηθεί χωρίς να σε ρωτήσουν φυσικά. Άρα όταν λες 'προσφέρω μία φιάλη απο το απόθεμά μου" δίνεις μία φιάλη απο την τράπεζα του νοσοκομείου. Γιατί λοιπόν να μπορείς να τη δώσεις μόνο στους συγγενείς σου;
Γιατί να έχουν λογαριασμούς το Τεχνικό Επιμελητήριο ή οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου;
Άλλο οι τράπεζες αίματος που συμμετέχεις και άλλο το προσωπικό απόθεμα
Τεσπά οποίος θέλει ας σε ακούσει.. και κακό του κεφαλιού του. Τα μισά που λες πάντως είναι λάθος..
Πάλι χαζομάρες είναι αυτά με τα καλέσματα.. δεν θα ασχοληθώ.. πάλι τα δικά σου θα πεις.. αν έχει όρεξη κάποιος άλλος ας σου εξηγήσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom