str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ποια περιεργη ανοχη ρε???
επειδη κανετε την τριχα,τριχια & τσιμπατε στα τρομολαγνα ΜΜΕ πρεπει να μασησω & εγω???
ποσες πιθανοτητες υπαρχουν στην ελλαδα να πας απο αδεσποτη & ποσες σε ολες τις υπολοιπες ανεπτυγμενες χωρες???
ποια η διαφορα μεταξυ των προγονων & των επιγονων???
οι πρωτοι αφανισαν ολοκληρους λαους-πολιτισμους στην νεα γη & αλληλοσφαζονταν για πλακα,οι επιγονοι εξαγουν την απολυτη βια σε ολη την οικουμενη & συνεχιζουν να αλληλοσφαζονται για πλακα..
φροντισε δε να μην με ξαναβρισεις με χαρακτηρισμους του τυπου προοδευτικος-ανεκτικος κλπ μιας που οπως ξερεις εγω μπορω να σε βρισω πολυ χειροτερα..
τις ταμπελιτσες κρατατες για την παπια,τον παπαριωνα & τους λοιπους κομμουνιστες-αριστερους..
απλα δεν τρωω το παραμυθι σας & πανω απ' ολα ειμαι ανθρωπος(ανω θρωσκω) & δη σκεπτομενος..
Προφανώς για να αντιληφθείς ότι υπάρχει εγκληματικότητα πρέπει οι συμμορίες να αρχίσουν να χρησιμοποιούν μπαζούκας μέρα- μεσημέρι και μπροστά στο σπίτι σου...
Υπομονή, θα γίνει και αυτό.
Το ότι ολόκληρες περιοχές έχουν γίνει γκέτο απροσπέλαστα είναι η τρίχα τριχια για εσένα και κατασκευασμα των μήντια...Μάλλον έχεις καιρό να κατέβεις κάτω από την Πατησίων.
Χαίρομαι πάντως που θεωρείς τις λέξεις ανεκτικός και προοδευτικός ύβρεις- είναι πράγματι...
Δεν με ενδιαφέρει η διατροφή σου και κανείς δεν αμφισβήτησε την ανθρώπινη ιδιότητά σου αλλά την ορθότητα των συλλογισμών σου.