Νέα

Αιματηρή επίθεση με 3 νεκρούς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ποια περιεργη ανοχη ρε???
επειδη κανετε την τριχα,τριχια & τσιμπατε στα τρομολαγνα ΜΜΕ πρεπει να μασησω & εγω???
ποσες πιθανοτητες υπαρχουν στην ελλαδα να πας απο αδεσποτη & ποσες σε ολες τις υπολοιπες ανεπτυγμενες χωρες???
ποια η διαφορα μεταξυ των προγονων & των επιγονων???
οι πρωτοι αφανισαν ολοκληρους λαους-πολιτισμους στην νεα γη & αλληλοσφαζονταν για πλακα,οι επιγονοι εξαγουν την απολυτη βια σε ολη την οικουμενη & συνεχιζουν να αλληλοσφαζονται για πλακα..
φροντισε δε να μην με ξαναβρισεις με χαρακτηρισμους του τυπου προοδευτικος-ανεκτικος κλπ μιας που οπως ξερεις εγω μπορω να σε βρισω πολυ χειροτερα..
τις ταμπελιτσες κρατατες για την παπια,τον παπαριωνα & τους λοιπους κομμουνιστες-αριστερους..
απλα δεν τρωω το παραμυθι σας & πανω απ' ολα ειμαι ανθρωπος(ανω θρωσκω) & δη σκεπτομενος..

Προφανώς για να αντιληφθείς ότι υπάρχει εγκληματικότητα πρέπει οι συμμορίες να αρχίσουν να χρησιμοποιούν μπαζούκας μέρα- μεσημέρι και μπροστά στο σπίτι σου...
Υπομονή, θα γίνει και αυτό.
Το ότι ολόκληρες περιοχές έχουν γίνει γκέτο απροσπέλαστα είναι η τρίχα τριχια για εσένα και κατασκευασμα των μήντια...Μάλλον έχεις καιρό να κατέβεις κάτω από την Πατησίων.
Χαίρομαι πάντως που θεωρείς τις λέξεις ανεκτικός και προοδευτικός ύβρεις- είναι πράγματι...

Δεν με ενδιαφέρει η διατροφή σου και κανείς δεν αμφισβήτησε την ανθρώπινη ιδιότητά σου αλλά την ορθότητα των συλλογισμών σου.

Επισκέπτης
Προφανώς για να αντιληφθείς ότι υπάρχει εγκληματικότητα πρέπει οι συμμορίες να αρχίσουν να χρησιμοποιούν μπαζούκας μέρα- μεσημέρι και μπροστά στο σπίτι σου...
Υπομονή, θα γίνει και αυτό.
Το ότι ολόκληρες περιοχές έχουν γίνει γκέτο απροσπέλαστα είναι η τρίχα τριχια για εσένα και κατασκευασμα των μήντια...Μάλλον έχεις καιρό να κατέβεις κάτω από την Πατησίων.
Χαίρομαι πάντως που θεωρείς τις λέξεις ανεκτικός και προοδευτικός ύβρεις- είναι πράγματι...

Δεν με ενδιαφέρει η διατροφή σου και κανείς δεν αμφισβήτησε την ανθρώπινη ιδιότητά σου αλλά την ορθότητα των συλλογισμών σου.
δεν απαντας στα ευλογα ερωτηματα μου,ουτε βεβαια εχεις να αντιταξεις το παραμικρο για τους φιλους σου τους αμερικανους που τοσο αδικα κατηγορησα..το αν ξερω τι μου γινεται,το αν κυκλοφορω & εχω επιγνωση της πραγματικοτητας δεν μπορω να το αποδειξω,ουτε & εχω & καμια ορεξη να το κανω..δεν διεκδικω το αλαθητο αλλα σε καμια των περιπτωσεων δεν μπορειτε να με πεισετε οτι ειμαστε χειροτερα απο οποιαδηποτε αλλη ανεπτυγμενη χωρα..ισα-ισα που τα επιπεδα ασφαλειας των κοινων θνητων ειναι μαλλον απο τα υψηλοτερα παγκοσμιως..που περνανε καλυτερα οι κοινοι θνητοι???σε ποια χωρα αισθανονται μεγαλυτερη ασφαλεια???στην φρουτοπια που καποιοι εχετε στο μυαλο σας???

Fazor252

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σε μια χώρα που θεωρείται δημοκρατικό κεκτημένο η κατάληψη, ο αποκλεισμός δρόμων, η καταστροφή δημόσιας περιουσίας και ο βανδαλισμός, η καταπολέμηση του εγκλήματος  είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κράτος...
Καλώς σας βρήκα μάγκες! ;)
Σορρυ που απο την αρχή διαφωνώ... αλλά η κατάληψη και ο αποκλεισμός δρόμων ΕΙΝΑΙ δημοκρατικό κεκτημένο. Η καταστροφή δημόσιας περιουσίας και ο βανδαλισμός είναι παραβατική και αναρχική συμπεριφορά.
Στο θέμα μας τώρα...
Πιστεύω οτι σε αρκετούς δρόμους είναι κάπως επικίνδυνο να περπατάς το βράδυ, αλλά νομίζω οτι οι πραγματικά επικίνδυνοι δρόμοι είναι αρκετά λιγότεροι απο όσους νομίζουμε. Γενικά βλέπουμε αλλοδαπούς στον δρόμο και αισθανόμαστε ανασφαλείς χωρίς να κινδυνεύουμε ουσιαστικά. Περνάμε μπροστά απο κάποια μπαρ αλλοδαπών και καθώς μας κοζάρουν οι ξένοι που κάθονται απ'έξω αισθανόμαστε άβολα. Απο την άλλη περπατάμε απο μπαρ με Έλληνες οι οποίοι μας κοζάρουνε και δεν δίνουμε σημασία. Καλό είναι να έχουμε το νού μας, αλλά να βλέπουμε τα πράγματα ψύχραιμα και αντικειμενικά.

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κοιταξτε,κακα τα ψεματα δεν μενουμε και στην πιο φιλησυχη πολη.Καποιες περιοχες της ειναι οντως επικινδυνες αλλα δεν ειναι και τοσο οσο τις παρουσιαζουμε.Εγω γενικα κυκλοφορω στο κεντρο αργα το βραδυ,περναω συχνα κι απο Ομονοια,κι απο Βικτωρια κι απο Μεταξουργειο,Φυλης,Αχαρνων,Μοναστηρακι κλπ και δεν μου εχει τυχει ποτε τιποτα.Γενικα αν δεν εισαι μπλεγμενος καπου,δυσκολα θα σου τυχει κατι.Δεν ειναι αναγκη να πεφτουμε στην παγιδα των media που προσπαθουν με καθε τροπο να μας τρομοκρατησουν και να μας στρεψουν και εναντιον καποιον ομαδων ανθρωπων,οπως ειναι οι αλλοδαποι που μενουν στην Αθηνα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλώς σας βρήκα μάγκες! ;)
Σορρυ που απο την αρχή διαφωνώ... αλλά η κατάληψη και ο αποκλεισμός δρόμων ΕΙΝΑΙ δημοκρατικό κεκτημένο. Η καταστροφή δημόσιας περιουσίας και ο βανδαλισμός είναι παραβατική και αναρχική συμπεριφορά.
Στο θέμα μας τώρα...
Πιστεύω οτι σε αρκετούς δρόμους είναι κάπως επικίνδυνο να περπατάς το βράδυ, αλλά νομίζω οτι οι πραγματικά επικίνδυνοι δρόμοι είναι αρκετά λιγότεροι απο όσους νομίζουμε. Γενικά βλέπουμε αλλοδαπούς στον δρόμο και αισθανόμαστε ανασφαλείς χωρίς να κινδυνεύουμε ουσιαστικά. Περνάμε μπροστά απο κάποια μπαρ αλλοδαπών και καθώς μας κοζάρουν οι ξένοι που κάθονται απ'έξω αισθανόμαστε άβολα. Απο την άλλη περπατάμε απο μπαρ με Έλληνες οι οποίοι μας κοζάρουνε και δεν δίνουμε σημασία. Καλό είναι να έχουμε το νού μας, αλλά να βλέπουμε τα πράγματα ψύχραιμα και αντικειμενικά.

Καλώς ήλθες...
Η κατάληψη και ο αποκλεισμός δρόμων είναι παραβατική συμπεριφορά ποινικά κολάσιμη..
Αν δεν με πιστεύεις ρώτα κανένα νομικό..
Απλά στην Ελλάδα γίνονται τόσο συχνά που έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι είναι κάτι φυσιολογικό.

δεν απαντας στα ευλογα ερωτηματα μου,ουτε βεβαια εχεις να αντιταξεις το παραμικρο για τους φιλους σου τους αμερικανους που τοσο αδικα κατηγορησα..το αν ξερω τι μου γινεται,το αν κυκλοφορω & εχω επιγνωση της πραγματικοτητας δεν μπορω να το αποδειξω,ουτε & εχω & καμια ορεξη να το κανω..δεν διεκδικω το αλαθητο αλλα σε καμια των περιπτωσεων δεν μπορειτε να με πεισετε οτι ειμαστε χειροτερα απο οποιαδηποτε αλλη ανεπτυγμενη χωρα..ισα-ισα που τα επιπεδα ασφαλειας των κοινων θνητων ειναι μαλλον απο τα υψηλοτερα παγκοσμιως..που περνανε καλυτερα οι κοινοι θνητοι???σε ποια χωρα αισθανονται μεγαλυτερη ασφαλεια???στην φρουτοπια που καποιοι εχετε στο μυαλο σας???

Δεν έχω κανένα φίλο αμερικάνο...
Ανέφερα το παράδειγμα της Ν. Υόρκης για το πώς πολέμησαν την ιδιαίτερα υψηλή εγκληματικότητα, χωρίς να επιβάλουν στρατιωτικό νόμο ή να κάνουν τις ήπα μυανμαρ, κούβα ή β. κορέα...
Απλή εφαρμογή του νόμου χρειάζεται, τίποτα περισσότερο.
Όταν βέβαια έχεις να εφαρμόσεις το νόμο χρόνια, είναι λογικό να σου φαίνεται περίεργο..

Οι δείκτες ασφαλείας στην ελλάδα επιδεινώνονται σταθερά τα τελευταία χρόνια και οι αποστάσεις που μας χώριζαν από τις άλλες δυτικές χώρες, στην ποσότητα και κυρίως στην ποιότητα του εγκλήματος έχουν μειωθεί..

Η νοοτροπία "καλά είμαστε ακόμη" είναι λανθασμένη και επικίνδυνη...
Κυρίως διότι οι άλλες δυτικές κοινωνίες έχουν ανεπτυγμένο αστυνομικό- δικαιικό σύστημα, εμείς πάλι όχι.
Όταν η εγκληματικότητα τείνει τα φτάσει στα αυτά επίπεδα με αυτές τις χώρες και το σύστημα αντιμετώπισης έχει μείνει στο 1980, καταλαβαίνεις τί γίνεται...

Επισκέπτης
Καλώς ήλθες...
Η κατάληψη και ο αποκλεισμός δρόμων είναι παραβατική συμπεριφορά ποινικά κολάσιμη..
Απλά στην Ελλάδα γίνονται τόσο συχνά που έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι είναι κάτι φυσιολογικό.

Δεν έχω κανένα φίλο αμερικάνο...
Ανέφερα το παράδειγμα της Ν. Υόρκης για το πώς πολέμησαν την ιδιαίτερα υψηλή εγκληματικότητα, χωρίς να επιβάλουν στρατιωτικό νόμο ή να κάνουν τις ήπα μυανμαρ, κούβα ή β. κορέα...
Απλή εφαρμογή του νόμου χρειάζεται, τίποτα περισσότερο.
Όταν βέβαια έχεις να εφαρμόσεις το νόμο χρόνια, είναι λογικό να σου φαίνεται περίεργο..

Οι δείκτες ασφαλείας στην ελλάδα επιδεινώνονται σταθερά τα τελευταία χρόνια και οι αποστάσεις που μας χώριζαν από τις άλλες δυτικές χώρες, στην ποσότητα και κυρίως στην ποιότητα του εγκλήματος έχουν μειωθεί..

Η νοοτροπία "καλά είμαστε ακόμη" είναι λανθασμένη και επικίνδυνη...
Κυρίως διότι οι άλλες δυτικές κοινωνίες έχουν ανεπτυγμένο αστυνομικό- δικαιικό σύστημα, εμείς πάλι όχι.
Όταν η εγκληματικότητα τείνει τα φτάσει στα αυτά επίπεδα με αυτές τις χώρες και το σύστημα αντιμετώπισης έχει μείνει στο 1980, καταλαβαίνεις τί γίνεται...
υπαρχουν πολυ σοβαροτερες ποινικα κολασιμες πραξεις απο την παρεμποδιση της κυκλοφοριας που & εμενα μου σπαει τα νευρα..
τιποτε δεν μου φαινεται περιεργο,ομως το παραδειγμα σου ηταν τουλαχιστον ατυχες..ο εμπνευστης του(τζουλιανι),ενα απο τα μεγαλυτερα καθαρματα του πλανητη & το αποτελεσμα αν μη τι αλλο αστειο..στο usa ισχυει προ πολλου στρατιωτικος νομος απο την στιγμη που υπαρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ φυλετικες & οικονομικες διακρισεις..
οι αποστασεις & τα στοιχεια μαγειρευονται κατα το δοκουν..
η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη..
οσοι εχουν ταξιδεψει εκτος ελλαδος,οσοι παρακαλουθουν στοιχειοδως τα τεκταινομενα στις υπολοιπες χωρες του πλανητη,ξερουν πολυ καλα τι γραφω..
οι κατασταλτικοι & δικαστικοι μηχανισμοι ειναι τα ιδια σκατα(ισως & χειροτεροι) & στις υπολοιπες χωρες που φερνεις σαν παραδειγμα προς μιμηση..
δεν με πειθεις,μην κουραζεσαι αδικως..

Fazor252

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς ήλθες...

Φαίνεσαι αρκετά σίγουρος για αυτό που λες...
Εγώ πάντως σαν κατάληψη πήρα αυτό που κάναμε στο σχολείο και σαν αποκλεισμό δρόμων κατάλαβα τις πορείες και τις στάσεις διαμαρτυρίας...
Είμαι δηλαδή εγκληματίας που συμμετείχα σε κατάληψη σχολείου και σε κλείσιμο ενός σταθμού ΟΣΕ στο Πανεπιστήμιο ώς διαμαρτυρία στο νόμο για την παιδεία?
Είναι παράνομη η κατάληψη των σχολείων?
Είναι παράνομες οι διαδηλώσεις?
(ΟΚ εντελώς off topic sorry!!!)

Και για να επιστρέψω στο θέμα:
Θα μιλήσω προσωπικά για εμένα.
Εάν αρχίσω να φοβάμαι να περπατάω στον δρόμο θα αισθάνομαι αιχμάλωτος στην ίδια μου την χώρα.
Εάν γίνει αυτό,κάποια στιγμή θα βρώ το κουράγιο να αντιδράσω.
Εάν δεν έχω εμπιστοσύνη στος Αρχές, θα αναλάβω δράση χωρίς την βοήθειά τους.
Εάν το κάνω αυτό θα γίνει ώς μία επίθεση ενάντια σε οποιονδήποτε με τρομάζει.
Συνήθως με τρομάζει το άγνωστο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το άγνωστο είναι οι αλλοδαποί.
Θα ξυπνήσω μία μέρα και θα θέλω να φύγουν όλοι απο την πατρίδα μου χωρίς να με νοιάζει ποιός είναι εγκληματίας και ποιός όχι. Θα μου φαίνονται όλοι ίδιοι.
Ο φόβος θα με κάνει να αποζητώ κάποιον που θα τους διώξει ΟΛΟΥΣ.
Θα μου φαίνονται όλοι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Σε αυτή την διαδικασία θα αρχίσει να συρρικνώνεται ο εγκέφαλός μου και ο φόβος και η οργή θα παραμερίσουν την κοινή λογική.
Θα υπάρχουν στο μυαλό μου μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ και ΒΑΡΒΑΡΟΙ.
ΤΟΤΕ κύριοι θα έχουμε γίνει Σικάγο.
ΤΟΤΕ θα έχουμε γίνει Αμερική.

Εντέλει συνοψίζοντας δεν μπορώ να δεχθώ οτι συζητάμε για "αλλοδαπούς" και όχι για "εγκληματίες". Έχουμε και αρκετά φυντάνια Ελλήνων εγκληματιών.
Αλλοδαπός και εγκληματίας είναι δύο έννοιες άσχετες μεταξύ τους. Υπάρχουν ΜΟΝΑΔΕΣ, όχι ΟΜΑΔΕΣ εγκληματικότητας, και ο εγκληματίας δεν έχει εθνικότητα.
Στα επόμενα χρόνια καλό είναι να το θυμόμαστε αυτό.

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μάλιστα.. τώρα μάθαμε ότι στις ΗΠΑ ισχύει στρατιωτικός νόμος!!!! γιατί υπάρχουν φυλετικές και οικονομικές διακρίσεις.
Μάθαμε και ότι ο Τζουλιάνι είναι ένα απο τα μεγαλύτερα καθάρματα του Πλανήτη (προφανώς γιατί είναι επιτυχημένος δήμαρχος) και πιθανά γιατί έχει λεφτά.
Παραδείγματα της νέας γλώσσας που πρώτος προέβλεψε ό Όργουελ (1984).

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλωσα (από τη γέννηση μου μέχρι και πριν από 7 χρόνια περίπου) στα Πατήσια. Αγαπάω την περιοχή, την θεωρώ ακόμα "σπίτι μου" και χαίρομαι όταν περπατάω ή οδηγώ στα "στενά" που τόσα πολλά έχουν να μου θυμίζουν... Σίγουρα όλοι οι αλλοδαποί δεν είναι εγκληματίες. Όσοι όμως είμαστε από την περιοχή συμφωνούμε στις συζητήσεις που κάνουμε ότι τίποτα πια δεν είναι ίδιο σήμερα μετά την άφιξη των αλλοδαπών... Δεν είμαι ρατσιστής όμως δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια μου στην πραγματικότητα απλά και μόνο για να ακούγομαι και να φαίνομαι "πολιτικά ορθός"..

Επισκέπτης
''Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος. Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν: την αυθάδεια σαν δικαίωμα, την παρανομία ως Ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα, και την αναρχία ως Ευδαιμονία.''

I Σ Ο Κ Ρ Α Τ Η Σ

+1.000!!! φίλε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Αυτός είναι ο παλιός, καλός (και ΟΝΝΕΔίτης ακόμα στη σκέψη) str81977 που αγαπήσαμε.

Άντε, βάλε μας τώρα και τα τραγούδια της Γαλάζιας Γενιάς με τον Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, να φτιαχτούμε!      :boobies:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτός είναι ο παλιός, καλός (και ΟΝΝΕΔίτης ακόμα στη σκέψη) str81977 που αγαπήσαμε.

Άντε, βάλε μας τώρα και τα τραγούδια της Γαλάζιας Γενιάς με τον Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, να φτιαχτούμε!       :boobies:

Αν και δεν έχω περάσει καν έξω από γραφείο της οννεδ ή της δαπ, θα το παρω ως κοπλιμέντο...
Αν με  αποκαλούσες οπαδό του τσίπρα και θαυμαστή των λόγων του λαφαζάνη θα παρεξηγιόμουν...

Όλα καλά; Είχες χαθει τον τελευταίο καιρό...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κατ αρχήν με τους αλλοδαπούς για το ζήτημα της εγκληματικότητας.....
όταν η είσοδος στην χώρα μας είναι ανεξέλεγκτη και έχουν έρθει εδώ ότι υπήρχε στης φυλακές της Αλβανίας στον βωμό του κέρδους μερικών εταιρειών.
και πως έγινε αυτό?  απλά σκόπιμα η Ελληνική πολιτεία άφησε να μπούνε στην χώρα ανεξέλεκτα πολλαπλάσιοι Αλβανοί στην χώρα για να υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι ώστε αυτοί που έχουν τουλάχιστον εργασία μπροστά στον φόβο της απόλυσης σε περίπτωση που απαιτούσαν το κάτι πάρα πάνω....
αυτή η σκόπιμη εισαγωγή δημειούργησε βασικά το πρόβλημα της αύξησεις της εγκληματικότητας γιατί έτσι βρήκαν τον τρόπο να μπούν εδώ στην χώρα χιλιάδες εγκληματίες που συνεχίζουν και εδώ το έργο τους από την μια και από την άλλη αυτοί οι εγκληματίες δημειουργούν νέους εγκληματίες μέσα από της χιλιάδες των ανέργων που απλά για ένα κομμάτι ψωμί κάνουν το πρώτο βήμα που τους οδηγεί και αυτούς μετά στην εγκληματικότητα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κατ αρχήν με τους αλλοδαπούς για το ζήτημα της εγκληματικότητας.....
όταν η είσοδος στην χώρα μας είναι ανεξέλεγκτη και έχουν έρθει εδώ ότι υπήρχε στης φυλακές της Αλβανίας στον βωμό του κέρδους μερικών εταιρειών.
και πως έγινε αυτό?  απλά σκόπιμα η Ελληνική πολιτεία άφησε να μπούνε στην χώρα ανεξέλεκτα πολλαπλάσιοι Αλβανοί στην χώρα για να υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι ώστε αυτοί που έχουν τουλάχιστον εργασία μπροστά στον φόβο της απόλυσης σε περίπτωση που απαιτούσαν το κάτι πάρα πάνω....
αυτή η σκόπιμη εισαγωγή δημειούργησε βασικά το πρόβλημα της αύξησεις της εγκληματικότητας γιατί έτσι βρήκαν τον τρόπο να μπούν εδώ στην χώρα χιλιάδες εγκληματίες που συνεχίζουν και εδώ το έργο τους από την μια και από την άλλη αυτοί οι εγκληματίες δημειουργούν νέους εγκληματίες μέσα από της χιλιάδες των ανέργων που απλά για ένα κομμάτι ψωμί κάνουν το πρώτο βήμα που τους οδηγεί και αυτούς μετά στην εγκληματικότητα..
+13

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν και δεν έχω περάσει καν έξω από γραφείο της οννεδ ή της δαπ, θα το παρω ως κοπλιμέντο...
Αν με  αποκαλούσες οπαδό του τσίπρα και θαυμαστή των λόγων του λαφαζάνη θα παρεξηγιόμουν...

Όλα καλά; Είχες χαθει τον τελευταίο καιρό...

Μια χαρά αγαπητέ μου.
Για σένα (και για την κυβέρνηση που στηρίζεις) δεν ξέρω.

Υ.Γ. Μήπως μπορείς να μου προμηθεύσεις ένα αντίτυπο των λόγων και των φιλοσοφικών σκέψεων του Γεράσιμου Γιακουμάτου; Θέλω να αναβαθμιστώ πνευματικά.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
επίσης και για την υποβάθμιση του κέντρου που έχει γίνει εστία εγκληματικότητας ένα θα πω η ίδια η πολιτεία παρέδωσε το κέντρο στην εγκληματικότητα γιατί αντί να το αναδείξει μέσα από τον πολιτισμό το εγκατέλειψε στην μοίρα του και έγινε αυτό που είναι....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Mιας και τα ζητάει ο οργανισμός έτσι να θυμηθείς τα νιάτα σου  :2funny:
www.authorway.com/SMF/index.php?topic=265.0]εδώ:headbang3[/URL]:

Δεν έχεις παρά να πας την κασέτα με το τραγουδάκι του Ρόμπερτ Ουίλιαμς στα στριπ που εμφανίζεται η Σόφι. Ίσως το πάρουν ως μουσική υπόκρουση για την ώρα του σώου της.
Και ίσως βγάλεις και κανένα φραγκάκι, φτωχόπαιδο είσαι άλλωστε.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν έχεις παρά να πας την κασέτα με το τραγουδάκι του Ρόμπερτ Ουίλιαμς στα στριπ που εμφανίζεται η Σόφι. Ίσως το πάρουν ως μουσική υπόκρουση για την ώρα του σώου της.
Και ίσως βγάλεις και κανένα φραγκάκι, φτωχόπαιδο είσαι άλλωστε.

Σιγά μην άντεχες να μην δεν πεις για την Σόφι και να ειρωνευτείς την οικονομικη μου κατάσταση
Κότα Ψευτρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom