Νέα

Αιματηρή επίθεση με 3 νεκρούς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μια χαρά αγαπητέ μου.
Για σένα (και για την κυβέρνηση που στηρίζεις) δεν ξέρω.

Υ.Γ. Μήπως μπορείς να μου προμηθεύσεις ένα αντίτυπο των λόγων και των φιλοσοφικών σκέψεων του Γεράσιμου Γιακουμάτου; Θέλω να αναβαθμιστώ πνευματικά.

Αν μου δώσεις ένα λεύκωμα με τις ατάκες του τσίπρα και τα άπαντα κουναλάκη και μπίστη, εκτός από γιακουμάτο θα σου δώσω όλους τους λόγους και τις δημόσιες τοποθετήσεις του κουλούρη..

Όσο για εμένα, καλά είμαι...Γελάω ακόμη με τα γεγονότα της πρωτομαγιάς στο πεδίον του άρεως...
Α, και με τις δηλώσεις δασκαλόπουλου για το ρόλο των βιομηχάνων- πραγματικά ξεκαρδιστικές.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σιγά μην άντεχες να μην δεν πεις για την Σόφι και να ειρωνευτείς την οικονομικη μου κατάσταση
Κότα Ψευτρι

Η κακή οικονομική σου κατάσταση δεν σου απαγορεύει όμως να τα ακουμπάς στο κάθε ξέκωλον εξ Ουγγαρίας.
Ούτε να το διαφημίζεις στο σάιτ με τα σάλια έξω.
Ταυτοχρόνως με τα τσιτάτα του Ισοκράτη όλα αυτά, βεβαίως βεβαίως.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η κακή οικονομική σου κατάσταση δεν σου απαγορεύει όμως να τα ακουμπάς στο κάθε ξέκωλον εξ Ουγγαρίας.
Ούτε να το διαφημίζεις στο σάιτ με τα σάλια έξω.
Ταυτοχρόνως με τα τσιτάτα του Ισοκράτη όλα αυτά, βεβαίως βεβαίως.

Πληρώνει καλά ο αριστερός εργοδότης σου για τα είκοσι ποσταρίσματα ανα ημέρα?
Αν είναι να βγάζω μεροκαματάκι να το σκεφτώ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν μου δώσεις ένα λεύκωμα με τις ατάκες του τσίπρα και τα άπαντα κουναλάκη και μπίστη, εκτός από γιακουμάτο θα σου δώσω όλους τους λόγους και τις δημόσιες τοποθετήσεις του κουλούρη..

Όσο για εμένα, καλά είμαι...Γελάω ακόμη με τα γεγονότα της πρωτομαγιάς στο πεδίον του άρεως...
Α, και με τις δηλώσεις δασκαλόπουλου για το ρόλο των βιομηχάνων- πραγματικά ξεκαρδιστικές.

α. Ο Κουλούρης (αν μιλάμε για τον Κίμωνα φυσικά) είναι ΠΑΣΟΚος της παλαιάς σχολής Κουτσόγιωργα. Ο Γιακουμάτος πάλι είναι υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ κυβέρνησης σαν να λέμε. Γιατί λοιπόν συγκρίνεις ανόμοια και αντιδιαμετρικά πράγματα;

β. Η γνώμη σου για την (συμφέρουσα, έτσι;) πώληση του ΟΤΕ στους Γερμανούς απο τον Αλογοσκούφη ποια είναι; Γιατί κι εγώ γέλασα πολύ ακούγοντάς τον να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

γ. Τον Μπίστη και τη Δαμανάκη χάρισμά σου. Και μην τους πολυκακολογείς. Δεν τόχουν και πολύ να βρεθείτε κάποτε στο ίδιο κόμμα και να τρέχεις μετά για να τους βγάλεις βουλευτές.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πληρώνει καλά ο αριστερός εργοδότης σου για τα είκοσι ποσταρίσματα ανα ημέρα?
Αν είναι να βγάζω μεροκαματάκι να το σκεφτώ.

Τρίχες πληρώνει, φιλαράκι.
Γι αυτό σου λέω, καλύτερα ντίλερ της Σόφι εδώ στο σάιτ.

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελικά τα θρεντ γιατί τα ανοίγουν μερικοί?
για να γίνει μια γενική τοποθέτηση επάνω στα υπαρκτά προβλήματα και να καταθέσει ο κάθε ένας της απόψεις του η για να βρίζει ο ένας τον άλλο?......

τα προβλήματα που υπάρχουν δεν είναι προβλήματα που κάνουν κακό προς μια κατεύθυνση αλλά προβλήματα που έχουν αρνητική επίδραση σε όλους μας......

και η λύση των προβλημάτων απαιτεί την τοποθέτηση ενάντια σε αυτό όλλων.....

απλά μερικοί μιλάνε για δημοκρατικές διαδικασίες αλλά δεν έχουν μάθει τι είναι τελικά δημοκρατία...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
α. Ο Κουλούρης (αν μιλάμε για τον Κίμωνα φυσικά) είναι ΠΑΣΟΚος της παλαιάς σχολής Κουτσόγιωργα. Ο Γιακουμάτος πάλι είναι υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ κυβέρνησης σαν να λέμε. Γιατί λοιπόν συγκρίνεις ανόμοια και αντιδιαμετρικά πράγματα;

β. Η γνώμη σου για την (συμφέρουσα, έτσι;) πώληση του ΟΤΕ στους Γερμανούς απο τον Αλογοσκούφη ποια είναι; Γιατί κι εγώ γέλασα πολύ ακούγοντάς τον να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

γ. Τον Μπίστη και τη Δαμανάκη χάρισμά σου. Και μην τους πολυκακολογείς. Δεν τόχουν και πολύ να βρεθείτε κάποτε στο ίδιο κόμμα και να τρέχεις μετά για να τους βγάλεις βουλευτές.

α. Το θέμα μας νομίζω ότι είναι "γραφικοί πολιτικοί"...Διάλεξα τους καλύτερους από τον ... προοδευτικό χώρο.

β. Υπάρχει παραπληροφόρηση εκατέρωθεν όποτε είναι δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα αν και πόσο συμφέρουσα είναι. Ωστόσο δεν μπορώ να μην παρατηρήσω  ότι έως πρόσφατα ο Οτε ήταν η χωματερή της κάθε σαβούρας που εμπορευόταν η ζημενς και η ίντρακομ, με το αζημίωτο (και προτού κάποιος με νοοτροπία βγενόπουλου αρχίσει να απειλεί με αγωγές, δεν το λέω εγώ, το λένε γερμανοί και έλληνες δικαστικοί και ανακριτές) και ότι δεν λειτουργούσε ακριβώς με ιδιωτικά κριτήρια...
Μήπως αυτό αλλάζει και κάποιοι έχουν στραβώσει;

γ. Τέτοιες εξέχουσες μορφές της δημοκρατικής παράταξης, της γενιάς του πολυτεχνείου και του προοδευτικού χώρου στην επάρατο δεξιά; Jamais! Στη θέση σου πάντως  θα πρόσεχα για καμια μεταπήδηση ως και του σέξυ αλέξη, αν οι δημοσκοπήσεις αρχίσουν να γυρνάνε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
α. Το θέμα μας νομίζω ότι είναι "γραφικοί πολιτικοί"...Διάλεξα τους καλύτερους από τον ... προοδευτικό χώρο.

β. Υπάρχει παραπληροφόρηση εκατέρωθεν όποτε είναι δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα αν και πόσο συμφέρουσα είναι. Ωστόσο δεν μπορώ να μην παρατηρήσω  ότι έως πρόσφατα ο Οτε ήταν η χωματερή της κάθε σαβούρας που εμπορευόταν η ζημενς και η ίντρακομ, με το αζημίωτο (και προτού κάποιος με νοοτροπία βγενόπουλου αρχίσει να απειλεί με αγωγές, δεν το λέω εγώ, το λένε γερμανοί και έλληνες δικαστικοί και ανακριτές) και ότι δεν λειτουργούσε ακριβώς με ιδιωτικά κριτήρια...
Μήπως αυτό αλλάζει και κάποιοι έχουν στραβώσει;

γ. Τέτοιες εξέχουσες μορφές της δημοκρατικής παράταξης, της γενιάς του πολυτεχνείου και του προοδευτικού χώρου στην επάρατο δεξιά; Jamais! Στη θέση σου πάντως  θα πρόσεχα για καμια μεταπήδηση ως και του σέξυ αλέξη, αν οι δημοσκοπήσεις αρχίσουν να γυρνάνε...

Ο Γιακουμάτος, εκτός απο τη σχολή του ...Χάρβαρντ, ποιας άλλης σχολής είναι άραγε;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μάλλον αδικώ τα ραδίκια τελικά......

Πιθανόν.

Τελικά φτιάχτηκες με την μουσική (αχάριστε-ουτε την προσφορά μου δεν εκτίμησες)?
Γιατί λόγω ηλικίας φαντάζομαι κάποια βοηθεια για να πολεμήσεις τον διεθνή ιμπεριαλισμό και τα καπιταλιστικά μονοπώλια (εστω από το πληκτρολόγιο) θα την χρειάζεσαι.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
15 - 05 - 2008 08:58

Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (14/5) στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, στη διασταύρωση των οδών Αλκιβιάδου και Παιωνίου.

Άγνωστοι, που επέβαιναν σε Ι.Χ., πυροβόλησαν εναντίον τριών αλλοδαπών έξω από καφενείο, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, με σκοπό την εξέταση μαρτύρων και τη συλλογή στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος. Μέχρι στιγμής, πάντως, η επίθεση αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πηγή: cosmo.gr

To κέντρο της Αθήνας έχει καταντήσει Σικάγο.. Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά τα περιστατικά τον τελευταίο καιρό ??? :- :-

o αγιος παντελεημων δεν τους ελεησε τελικα. rot in hell now

Μπου χεχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom