Νέα

Αίμα στο σπέρμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gothiam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
γιατι πολυ απλα ρε φιλε αν λεει αληθεια το θεμα ειναι σοβαρο και αφου ειμαστε στο 2008 υπαρχουν ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ νοσοκομεια οπου μπορει να δει το προβλημα αντι να καθεται εδω και να γραφει....
προφανως για να μην το κανει μας παραμυθιαζει και περιμενει να δει ποιοι και ποσο θα τσιμπησουν...
ειναι πολυ δυσκολο να το καταλαβεις;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Eδώ δε μπορούμε να συνεννοηθούμε στα απλα όπως στο ποδόσφαιρο, όπου πάντα έχεις φανατική και δογματική θέση υπέρ της ομάδας σου, στα πιο σοβαρά θα συμφωνήσουμε; Και όσο για τους χαρακτηρισμούς (idiot ) καλό θα ήταν να λείπουν. Δεν είμαστε στο Καραισκάκη (ούτε στο ΟΑΚΑ)...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Από είσαι φίλτατε bujin?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Eδώ δε μπορούμε να συνεννοηθούμε στα απλα όπως στο ποδόσφαιρο, όπου πάντα έχεις φανατική και δογματική θέση υπέρ της ομάδας σου, στα πιο σοβαρά θα συμφωνήσουμε; Και όσο για τους χαρακτηρισμούς (idiot ) καλό θα ήταν να λείπουν. Δεν είμαστε στο Καραισκάκη (ούτε στο ΟΑΚΑ)...
μονο ενας βλακας δεν θα μπορουσε να καταλαβει κατι πολυ απλο....
δεν εχω μαθει να ''παιζω'' με τις λεξεις εγω....
αυτα που αισθανομαι αυτα λεω.... ;) ;)

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
μονο ενας βλακας δεν θα μπορουσε να καταλαβει κατι πολυ απλο....
δεν εχω μαθει να ''παιζω'' με τις λεξεις εγω....
αυτα που αισθανομαι αυτα λεω.... ;) ;)

Συνεχίζεις να κάνεις χαρακτηρισμούς, ενώ δε σε έχω προσβάλει.
Απο κει και πέρα, γιατί δεν αναγνωρίζεις την πιθανότητα κάποιος να ενεργήσει διαφορετικά από εσένα και μένα (που θα ζητούσαμε μάλλον ΑΜΕΣΗ ιατρική βοήθεια), ειδικά όταν ενδεχομένως δεν έχει εμπιστοσύνη στη γνωμάτευση που θα του δοθεί από ένα διαγνωστικό κέντρο της επαρχίας συν την πιθανή απουσία διακριτικότητας σε μια μικρή και κλειστή κοινωνία;
Τέλος πάντων, καληνύχτα κι άλλη φορά ελπίζω να μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα. Ειδικά όταν σε τέτοια θέματα, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε...

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Kαλημερα.Πανω στον πανικο μου εχτες μου κοπηκε και η συνδεση στο νετ :headbang:
Επανερχομαι λοιπον,να πω οτι εχω ραντεβου στις 2 το μεσημερι σημερα με ουρολογο για να λυσουμε το μυστηριο.
Ευχαριστω αυτους που με καθησυχασανε πανω στον πανικο μου εχτες το βραδυ.Τωρα που το ξανασκεφτομαι πιστευω οτι πανικοβληθηκα too much.
Το βραδακυ θα σας ενημερωσω.
Οσο για αυτους που αραδιασανε ενα σωρο βλακειες στην ερωτηση μου,μπραβο συνεχιστε ετσι :uglystupid:

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Λοιπον επανερχομαι,αφου επισκεφτηκα γιατρο και με ρωτησε διαφορα,καναμε γενικη ουρων η οποια βγηκε μια χαρα και περιμενουμε την καλιεργεια η οποια θα βγει σε 2-3 μερες
βασικα ξεκινησα μια αντιβιωση ετσι προληπτικα.

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
λοιπον,γενικη ουρων καθαρη,καλιεργεια ουρων επισης καθαρη.
Μοε εδωσε αντιβιωση για 4 μερες και μου ειπε να ελεγχω που και που το σπερμα για ιχνη αιματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom