Νέα

Αίμα στο σπέρμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gothiam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συναδελφοι , το συμπληρωμα διατροφης ColestOil απο βασικα λιπαρα οξεα ( ΕΡΑ και DHA) περιεχει εκχυλισματα  ω3 και ω6,προερχομενα απο αλαια ψαριου και λιναροσπορου, εμπλουτισμενα με με ελαιωδη εκχυλισματα μυρου και σκορδου.Το βρισκεται ευκολα στο Φαρμακειο της γειτονιας σας , με την ονομασια που σας ανεφερα , εγω δε το χρησιμοποιω κυριως γαι την χοληστερινη και τα τριγλυκεριδια.Το ξεκινησα εδω και 25 ημερες περιπου με 3 καψουλες των 610mg ημερησιως.
Τωρα εαν οι ευεργετικες συνεπειες των ω3+ω6 διαχεονται και σε αλλες περιπτωσεις παθησεων , καλο ειναι να το παρετε διοτι τα συστατικα ω3+ω6 δεν ειναι ευκολο να τα παρεις μεσω τροφων (παχια ψαρια κλπ).

σωστα φιλε μου κανεις και θα συμπληρωσω επισης οτι ο βασικος ρολος των ω-3 λιπαρων οξεων ειναι 1)αντιθρομβωτικος 2)αντιφλεγμονωδης 3)αυξανει τα καλα "εικοσανοειδη" που ειναι ζωτικης σημασιας για την ισορροπια μεσα στο σωμα μας ολων των στοιχειων!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Βασο συνεχισε στους ιδους ρυθμους! εισαι ασυλληπτη πηγη γνωσεων!!! :thumbsup:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

υπερβαλλεις φιλε stunt!εκτος αν εννοεις για την φραπεδογνωση!!!!!!!!εκει θα το δεχτω!!!!!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
και στα δυο! ειπαμε εισαι πρωτος στις δια(σ)τροφικες σου συνηθειες!!!!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε vaso, γραψε μου σε παρακαλω τα σκευασματα που περιεχουν σπορους γκρειπ φρουτ και εαν αυτα πωλουνται σε συνδυασμο ω3 η ξεχωριστα.. Ευχαριστω...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φιλε vaso, γραψε μου σε παρακαλω τα σκευασματα που περιεχουν σπορους γκρειπ φρουτ και εαν αυτα πωλουνται σε συνδυασμο ω3 η ξεχωριστα.. Ευχαριστω...

polyatakte οπως και για ολους ισχυει αυτο.......μονο μην ειστε αλλεργικοι στα κιτροειδη.......τοτε δεν πρεπει να παιρνετε ή να πινετε χυμους γκρειπ φρουτ-λεμονιου-πορτοκαλιου-μανταρινιου-κιτρου κλπ....

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε VASSO σ ευχαριστω και δημοσιως......

vivident

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο αυνανισμο,παρατηρησα αιμα στην ουρηθρα αλλα οχι στο σπερμα,,,μου εχει ξανασυμβει 3-4 φορες τους τελευταιους μηνες...
Το ιστορικο εχει ως εξης:
Πριν απο 2 μηνες εμφανισε η κοπελα μου αιμα στον κολπο της κατα τη διαρκεια της συνουσιας...ειχε κολπιτιδα πριν απο λιγο καιρο και το αποδωσαμε σε αυτη,,,το περιστατικο επανεμφανιστηκε αλλη μια φορα και μετα ειχα αιμα κι εγω στην ουρηθρα μου μετα την εκσπερματιση...Αλλες φορες ειχε μονο αυτη,αλλες φορες μονο εγω,,,μετα απο αυνανισμο εμφανιστηκε 2 φορες και μια η τελευταια...
αρχιζω να ανησυχω...ειχα σταθερες σχεσεις κατα το παρελθον αν και οι περισσοτερες ηταν χωρις προφυλαξεις..

Επισκέπτης
φιλε μαλλον το μικροβιο απο την κοπελα σου εχει περασει και σε εσενα, αν πας στο γιατρο λοιπον και σου δωσει αγωγη πρεπει να αρει και αυτη και να την κανετε και η δυο παραληλλα......
καλο ξεμπερδεμα.....

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Αν η κοπέλα σου όντως είχε κολπίτιδα στο παρελθών και δεν κάνατε θεραπεία και οι δυό σας, πρέπει να πάτε στον γιατρό. Η κοπέλα σου να πάει στον γυναικολόγο της  να τα αναφέρει όλα αυτά και το πιό  πιθανό είναι να της πάρουν κολπικό υγρό για καλλιέργεια το οποίο θα δείξει πιό ειναι το μικρόβιο για να της δώσουν στην συνέχεια την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή την οποία θα πρέπει να πάρεις και εσύ, αφού πάς και εσύ στον ουρολόγο και τα αναφέρεις όλα αυτά. Καθόλου ε΄παφές ενοείται και μετά το τέλος της θεραπείας θα επαναλάβει η κοπέλα σου την καλλιέργεια και αφού είναι αρνητική συνεχίζεται την σεξουαλική σας ζωή όπως σας αρέσει.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
μου χε τυχει πριν απο 7 χρονια και ειχα αρκετο αιμα στο σπερμα μου. πηγα στο ουρολογο και μετα απο καλιεργεια σπερματος βρεθηκε ενα μικροβιο πουχε κανει ολη την δουλεια,το οποιο το χα κολησει απο μια πατσαβουρα.

Ε, ναι! Αν δεν είχες αρπάξει το παράσημο από καμιά βρωμιάρα, θα σκεφτόμουνα ως εναλλακτική αιτία πως γαμούσες το τσεκούρι!

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Αίμα στο σπέρμα δεν συμαίνει απαραίτητα και λοίμωξη με κάποιο μικρόβιο. Μπορεί κατά την διάρκεια του sex η του αυνανισμού να προκληθεί ένας τραυματισμός στην ουρήθρα η κάπου αλλού τέλος πάντων. Με την εξπερμάτωση σε δεύτερη φάση να φαίνεται ότι υπάρχει αίμα στο σπέρμα. Δέν δηλώνει πάντα κάτι κακό αλλά το καλύτερο είναι να ελέγχοντε αυτά τα θέματα. 

kostantinooss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κ εμενα μου εχει συμβει τις τελευταιες 10 μερες 2 φορες.Την πρωτη ειχα στο σπερμα πιο πολυ αιμα κ την δευτερη φορα λιγοτερο κ τις 2 φορες μετα απο μαλακια στο σεξ δυσκολο να το διαπιστωσεις.Εχω πανικοβληθει αρκετα ηρεμησα βεβαια λιγο μετα απο αυτα που διαβασα οτι το εχουν παθει κ αλλοι κ οτι δεν ειναι απαραιτητα κακο.Δεν ξερω τι να κανω, αν μπορει να πει καποιος να πει πιο πολλες λεπτομερειες(πως το αντιμετωπισαν κ.τλ),απο αυτους που το εχουν παθει, θα με βοηθουσε πολυ.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φίλε για πήγαινε σε κανένα ουρολόγο να σου το δει γιατί δεν είναι απόλιτα φυσιολογικό να έχεις αίμα στο σπέρμα σου .

kostantinooss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο αλλα μπορει να ειναι κ μια απλη μολυνση η κ σπασιμο καποιου αγγειου η κ πολλα αλλα....

OP
OP
G

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις...το σωστο ειναι σιγουρα ειναι να δεις καποιο γιατρο...εγω επειδη τους αποφευγω σαν το διαολο δεν πηγα αλλα το φαινομενο υποχωρησε ...τωρα ηταν μολυνση..ηταν αγγειο...δεν ξερω...παντως ενα ξερω ...ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΟΜΑΙ!!!
πλακα κανω τυχερος ειμαι δεν ηταν κατι σοβαρο...παντα σε γιατρο...δεν κανει να παιζεις με το πουλι σου!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Να πας στο γιατρό. Φίλος μου του έτυχε τέτοιο πρόβλημα και ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή. Πάνε στο γιατρό!

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Μολις βαρεσα μια μαλακια και εβγαλα και αιμα. Και μιλαμε για πολυ αιμα.
Φυσικα και θα παω στο γιατρο αυριο αλλα μεχρι αυριο θελω καμια γνωμη μπας και μπορεσω να κοιμηθω ανευ αγχους.
Παω να τρελαθω λεμε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μολις βαρεσα μια μαλακια και εβγαλα και αιμα.

Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι έβγαλες αίμα ΜΑΖΙ με το σπέρμα... κ δεν έσπασε απλά το πετσάκι?

ΔΕΣ και σχετική συζήτηση εδώ...

Οπως και να'χει απευθύνσου το συντομότερο σε γιατρό!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μήπως έσκισες το πετσάκι σου ? Κάποιο γδάρσιμο ίσως ? ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom