Νέα

Άγριος φόνος χθες-ακούσατε κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Θέλει να μου απαντησει αυτος που διαγραψε το ποστ μου; Απλα εναν λογο θελω. Οσο γελοιος κι αν ειναι.

Εθνικε Σταρ μαζεψε το στομα σου, που δεν πρεπει να χει και διαφορα με τον κωλο σου, αφου ειτε μιλας ειτε κλανεις ειναι το ιδιο. Βεβαιως εσυ τι κι αν βριζεις; Τα ποστ σου δε διαγραφονται ποτε...

Φονος απο μαλακα για προτεραιοτητα, οπως και ο πενταπλος φονος περυσι επειδη πατησαν το αγρινιωτικο τριφυλι του. Ξεκολληστε. Η μαλακια ειναι διεθνες φαινομενο.

Αντι να ασχοληστε με το ασφαλιστικο που ψηφισαν χτες κατι βολεμενοι που δεν εχουν δουλεψει ποτε ασχοληστε μικρο-Ελληνες με το φονο για να βγαλετε τη ρατσιστικη σας χολη.

Ελληνες ειστε κ φαινεστε.

θαμου κλασεις τα αρχιδια ρε μαλακα!!!! οσο ξυλο φαγατε στη πορεια για τα ιμια αλλο τοσο θα φας αμα σε πετυχω πουθενα
απλυτε ανθελληνα
warnpmod.gif
 Διότι[/URL] έγραψε:

"θαμου κλασεις τα αρχιδια ρε μαλακα!!!! οσο ξυλο φαγατε στη πορεια για τα ιμια αλλο τοσο θα φας αμα σε πετυχω πουθενα"

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
υπαρχουν και αλβανοι που δουλευουν τιμια και προσπαθουν να επιβιωσουν!!ομως συναντανε συμπεριφορες σαν τη δικια σου,που τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι!δεν εχεις πει κουβεντα για τον καθε ελληναρα που βαζει τους μεταναστες να εργαζονται 12 ωρες σερι για 5 ευρω,και αν παραπονεθουν τους καρφωνει στο αλλοδαπων!αυτη τι στιγμη ολες η γεωργικες καλλιεργειες στηριζονται στους ξενους!
ολοι ειμαστε μεταναστες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ωραίος ο καλλιτέχνης.... ;);)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
θαμου κλασεις τα αρχιδια ρε μαλακα!!!! οσο ξυλο φαγατε στη ποεια για τα ιμια αλλο τοσο θα φας αμα σε πετυχω πουθενα
απλυτε ανθελληνα
Καλά πάρε όλη την κούτα με τα χαπια μπας και την ακούσεις γιατι το προβλημα σου μαλακακο ειναι πραγματικα τεραστιο.

Το να ειναι καποιος ο εθνικος σταρ σημαινει οτι εχει προβλημα.

Το να τον παριστανει σε ενα φορουμ για μπουρδελα ειναι παγκοσμιο φαινομενο ηλιθιοτητας...

Επισκέπτης
να γινεις και να παρεις το μπουλο απο την ελλαδα μαλακα

Καταρχην παλιοπουστα δεν σε εχω ενοχλησει ουτε εχω απαντησει ποτε στις μαλακιες που γραφεις και εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Γιατι απλα δεν ασχολουμε με ατομα του συναφιου σου. Εγω τα παντελονια που φοραω τα τα τιμαω και δεν βαζω κρεας στον κωλο. Για πρωτη και τελευταια φορα θα σου πω το εξης : Αν εσυ εισαι υποδειγμα Ελληνα, τοτε καλα σκεφτομε να την κανω απο την Ελλαδα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Θα μου απαντησει ο γελοιος που εσβησε το ποστ μου για τον λογο που το εκανε τελικα ή τσαμπα το γραφω;

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Καλά πάρε όλη την κούτα με τα χαπια μπας και την ακούσεις γιατι το προβλημα σου μαλακακο ειναι πραγματικα τεραστιο.

Το να ειναι καποιος ο εθνικος σταρ σημαινει οτι εχει προβλημα.

Το να τον παριστανει σε ενα φορουμ για μπουρδελα ειναι παγκοσμιο φαινομενο ηλιθιοτητας...

και εσυ ενα φαινομενο μαλακιας και απλυσιας!!!!ολοι κοτες ειστε εδω ρε!!!!
ελα εξω να κανεις το μαγκα και τα λεμε

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι σε θεση να απαντησουν ομως!!ελλειψη παιδειας βλεπεις  ;) ;)!!μονο  να βριζουν ξερουν και να το παιζουν μαγκακια εκ του ασφαλους  :jerking: :jerking:

Εσείς ξέρετε εκ του ασφαλούς να καταστρέφετε ξένη περιουσία ρε αρχίδια κολώστρες θρασύδειλα όντα και μιλάτε και από πάνω.
Άντε πήγαινε Αλβανία άμα δεν σου άρεσει εδώ.Δεν θα σας αφήσουμε βρωμοκουμούνες να κάνετε την Ελλάδα Αλβανία.
Όσο για έλλειψη παιδείας τι έχεις σπουδάσει?Ένας κακομοίρης πρεζάκιας είσαι που έχει μαγαζεί με τατουαζ και το παίζεις και μορφωμένος?

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ελληνες ειστε κ φαινεστε.

Κανένας δε θα έπρεπε να σου σβήσει το ποστ, το διάβασα πριν διαγραφεί και σε αυτή τη χώρα δοξα το θεό σεβόμαστε την ελευθερια του λόγου, που δεν προσβάλει.
Θεωρώ ότι είσαι από τους Αλβανούς που θέλει να κάνει κάτι καλύτερο και αυτό το σέβομαι. Πάρα - πάρα πολλοί όμως Αλβανοί είναι εγκληματίες και τα περρισσότερα εγκλήματα γίνονται από Αλβανούς. Για αυτό το τελευταίο που είπες, εγώ δε θα το έλεγα όταν ήμουν Γερμανία πχ, άντε και γ.. Έλληνες δεν είναι όλοι εδώ, αλλά αυτοί που είναι δεν μπορείς να τους πιανεις στο στόμα σου. Και πιθανώς επειδή φαινεσαι έξυπνος να είσαι και εσύ.

Emma

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά το πάτε ορισμένοι, συνεχίστε έτσι, επίπεδο μιλάμε!!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Κανένας δε θα έπρεπε να σοθ σβήυσει το ποστ, το διάβασα πριν διαγραφεί και σε αυτή τη χώρα δοξα το θεό σεβόμαστε την ελευθερια του λόγου, που δεν προσβάλει.
Θεωρώ ότι είσαι από τους Αλβανούς που θέλει να κάνει κάτι καλύτερο και αυτό το σέβομαι. Πάρα - πάρα πολλοί όμως Αλβανοί είναι εγκληματίες και τα περρισσότερα εγκλήματα γίνονται από Αλβανούς. Για αυτό το τελευταίο που είπες, εγώ δε θα το έλεγα όταν ήμουν Γερμανία πχ, άντε και γ. Έλληνες δεν είναι όλοι εδώ, αλλά αυτοί που είναι δεν μπορείς να τους πιανεις στο στόμα σου. Και πιθανώς επειδή φαινεσαι έξυπνος να είσαι και εσύ.
Το ποστ σου πραγματικα με εχει βαλει σε σκεψεις βαθιες. Αληθεια ομως πες μου, απο ολα τα ποστ που εχω γραψει εδω αυτο καταλαβες; οτι ειμαι αλβανος;

tsouli_stin_vathis

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
έχω τελικά μια περιέργεια πως είναι δυνατόν τελικά άνθρωποι προοδευτικοί να ασχολούνται με κάτι σκουλήκια χρυσαυγίτες που ενώ πουλάνε πατριωτισμό η ίδια αυτή η φάρα σήκωσε τα μπούτια στον Γερμανό Ναζί κατακτητή?
πώς είναι δυνατόν να ανέχεστε την αδιαφορία των διαχειριστών του site να μην επεμβαίνουν στην προκλητικότητα και την βωμολοχία αυτών των σκουληκιών?
επιλεκτική η παρέμβαση των μοντ? επιλεκτικές οι διαγραφές? μήπως πρέπει να σκεφτούμε το αν όντως αξίζει να συμμετέχουμε εδώ μέσα?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Θα μου απαντησει ο γελοιος που εσβησε το ποστ μου για τον λογο που το εκανε τελικα ή τσαμπα το γραφω;

μπααα... μάλλον τσάμπα γράφεις.....:)
αν ήταν θα το είχε ήδη κανει πιστεύω....

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
έχω τελικά μια περιέργεια πως είναι δυνατόν τελικά άνθρωποι προοδευτικοί να ασχολούνται με κάτι σκουλήκια χρυσαυγίτες που ενώ πουλάνε πατριωτισμό η ίδια αυτή η φάρα σήκωσε τα μπούτια στον Γερμανό Ναζί κατακτητή?
πώς είναι δυνατόν να ανέχεστε την αδιαφορία των διαχειριστών του site να μην επεμβαίνουν στην προκλητικότητα και την βωμολοχία αυτών των σκουληκιών?
επιλεκτική η παρέμβαση των μοντ? επιλεκτικές οι διαγραφές? μήπως πρέπει να σκεφτούμε το αν όντως αξίζει να συμμετέχουμε εδώ μέσα?

Εσύ κλωνε πάρε δρόμο απο εδώ.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καταρχην παλιοπουστα δεν σε εχω ενοχλησει ουτε εχω απαντησει ποτε στις μαλακιες που γραφεις και εχουν πεσει στην αντιληψη μου. Γιατι απλα δεν ασχολουμε με ατομα του συναφιου σου. Εγω τα παντελονια που φοραω τα τα τιμαω και δεν βαζω κρεας στον κωλο. Για πρωτη και τελευταια φορα θα σου πω το εξης : Αν εσυ εισαι υποδειγμα Ελληνα, τοτε καλα σκεφτομε να την κανω απο την Ελλαδα.

Διαβάζω το θρεντ και πραγματικά διαπιστώνω με θλίψη για εκατομμυριοστή φορά πως η βλάβη είναι ανήκεστος...
Καμία ελπίδα. Κοίτα αυτούς τους 2-3 τύπους που μονάχα να βρίζουν ξέρουν και θα καταλάβεις πως δεν υπάρχει ελπίδα στη σύγχρονη Ελλάδα.
Δεν έχω λόγια........ :headbang:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

απλά φίλε, ή τα παίρνεις για χαβαλέ και κάνεις την πλάκα σου,
ή δεν ασχολείσαι με κωλοπολιτικά και άλλα τέτοια θέματα... ;)

Επισκέπτης
Εσείς ξέρετε εκ του ασφαλούς να καταστρέφετε ξένη περιουσία ρε αρχίδια κολώστρες θρασύδειλα όντα και μιλάτε και από πάνω.
Άντε πήγαινε Αλβανία άμα δεν σου άρεσει εδώ.Δεν θα σας αφήσουμε βρωμοκουμούνες να κάνετε την Ελλάδα Αλβανία.
Όσο για έλλειψη παιδείας τι έχεις σπουδάσει?Ένας κακομοίρης πρεζάκιας είσαι που έχει μαγαζεί με τατουαζ και το παίζεις και μορφωμένος?
τα ατομα αριστερης ιδεολογιας δεν κοπαναμε γυναικες και παιδια οπως το συναφι σου!!
αλλο οι αναρχικοι,αλλο οι κομμουνιστες,αλλο οι αριστεριστες!!σοουπα τα εκανες στο μυαλο σου!
κυριε μορφωμενε ,"μαγαζι" γραφεται και οχι"μαγαζει"!!
και ναι εχω δικο μου μαγαζι με τατουαζ!!το προβλημα σου ποιο ειναι??

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εγω θα το ποσταρω ολο το 2008 παντως μεχρι να παρω απαντηση. Γιατι διεγραφη το ποστ μου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom