Νέα

Άγριος φόνος χθες-ακούσατε κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σου εύχομαι να σε βιάσουν απο τον κόλο οι Αλβανοί να δούμε μετά τι θα λες περι ρατσισμού κουμούνα.

πωπω.... καλά φίλε, τό 'χεις χάσει μου φαίνεται....

χαλάρωσε λίγο... ;)

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ σου εύχομαι ν' αλλάξεις κάποτε μυαλά, να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος στην πραγματικότητα και να μάθεις κάποτε να μιλάς καλύτερα.  :birdman:

Για την πραγματικότητα μιλάω...Που οι βρωμοΑλβανοί μαχαιρώνουν για 10 ευρώ γρίες και γυναίκες.
Εσείς μάλλον βρωμοκούμουνες είστε στο παρελθόν  και στον κόσμο σας εγκλωβισμένοι.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλά ρε φίλε... όποιος δε συμφωνεί μαζί σου, πρέπει να είναι
κομμουνιστής;; έλεος δηλαδή....

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλά ρε φίλε... όποιος δε συμφωνεί μαζί σου, πρέπει να είναι
κομμουνιστής;; έλεος δηλαδή....

Δηλαδή εσύ διαφωνείς οτί το μεγαλύτερο ποσοστό των Αλβανών είναι εγκληματίες και πολλές φορές για ασήμαντη αφορμή?Έλα μα οι στατιστικές και τα διάφορα περιστατικά άλλα δείχνουν οπότε μην μου πεις όλοι το ίδιο είμαστε.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Παρακαλώ μπορεί να μου απαντησει ποιος όπερ και για ποιοο λογο εσβησε το ποστ μου μετά το ποστ 62???
Ειστε πραγματικα γελοιοι....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
σε όλες τις εθνικότητες υπάρχουν καλοί και κακοί!!
προσωπικά με κάποιους αλβανούς που έχω συνεργαστεί, ήταν καλά παιδιά και συνεργάσιμοι ;)

Φίλος μου που είναι ναυτικός σε πλοία του εξωτερικού μου έχει πει πως
ο έλληνας κοιτάει πως να φάει τον άλλο έλληνα κι όχι πως να αλληλοβοηθηθούνε όπως κάνουν οι ξένοι ομοεθνείς μεταξύ τους ;)

και οι Ρώσσους, εγκληματίες δεν είναι... τόσα κάνουν....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω παλιοανθελληνα εχω κανει και ειδικες δυναμεις
και αμα χρειαστει θα παω να κανω ντου!
εσυ θα τρεχεις να σωσεις το λογαριασμο στη τραπεζα
παλιοβρωμιαρη!

Το λογαριασμό μου τον έχω ήδη σώσει και τα έχω όλα στην Ελβετία..... :dancing: :dancing: :dancing:
Οσο για το ντου ξέρω που θα πάτε όλα τα μπάσταρδα των στρατιτικών σχολών..... Γαλλία.....
Γι αυτό τα έστειλα όξω. Οποτε χρειάστηκε πριν τρέχατε πρώτοι και μετά λακίζατε στας Γαλλίας σαν καλές κοκοτούλες.....
Ε.Δ. ΠΟΥ-σταρ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξέρω οτί το όνειρο σου είναι να σε βιάσει Αλβανός και στο έυχομαι.Δεν θέλει και πολυ κόπο έτσι όπως ψάχνεσαι εσένα και τα παιδία σου και τα εγγόνια σου θα τα γάμανε οι Αλβανοί οπότε μην στενοχωρίεσαι.
Θα ΘΑ θα...... εσένα στα έχουν ήδη γαμήσει και αυτό σε πονάει..... Που έχεις αρχίδια μόνο απ το πληκτρολόγιο θρασύδειλε να τους πολεμήσεις....

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα ΘΑ θα...... εσένα στα έχουν ήδη γαμήσει και αυτό σε πονάει..... Που έχεις αρχίδια μόνο απ το πληκτρολόγιο θρασύδειλε να τους πολεμήσεις....

Χαχα άμα δεν με ξέρεις μην μιλάς.Έχω τσακίσει αρκετά κεφάλια βρωμοαλβανών σαν του λόγου σου και καραγούσταρα.
Εσύ έχεις τα αρχίδια να λες τις παπαριδέες σου μόνο απο εδώ.Από κοντά ήθελα να σε δώ ρε αριστεριστή της πλάκας.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Επαναλαμβάνω το ποστ μου που διαγραφη μαλλον ως πολυ προοδευτικο, η πολυ υβριστικο ηταν απαντηση ως προς το:ναι

ε? σοβαρα???
γαμω την αλβανια τη πουτανα!

από τον Εθνικό Σταρ

Και η διαγραφεισα απαντηση μου:

Μωρη λουγκρα αυτος που παριστανεις ελεγε τραγουδια στα αλβανικα. Ανεξαρτητα απο ποιους δουλευεις σου προτεινων εναν καλο ψυχιατρο.

Προφανως το δικο μου ποστ κριθηκε πολυ πιο υβριστικο απο το δικο του, ή μαλλον από τα δικα του υβριστικα αφου σπανια βρισκεις ποστ του συγκεκριμενου χρησητ να μη βριζει.

Τα συμπερασματα δικα σας.

Επισκέπτης
Δηλαδή εσύ διαφωνείς οτί το μεγαλύτερο ποσοστό των Αλβανών είναι εγκληματίες και πολλές φορές για ασήμαντη αφορμή?Έλα μα οι στατιστικές και τα διάφορα περιστατικά άλλα δείχνουν οπότε μην μου πεις όλοι το ίδιο είμαστε.
υπαρχουν και αλβανοι που δουλευουν τιμια και προσπαθουν να επιβιωσουν!!ομως συναντανε συμπεριφορες σαν τη δικια σου,που τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι!δεν εχεις πει κουβεντα για τον καθε ελληναρα που βαζει τους μεταναστες να εργαζονται 12 ωρες σερι για 5 ευρω,και αν παραπονεθουν τους καρφωνει στο αλλοδαπων!αυτη τι στιγμη ολες η γεωργικες καλλιεργειες στηριζονται στους ξενους!
ολοι ειμαστε μεταναστες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Θέλει να μου απαντησει αυτος που διαγραψε το ποστ μου; Απλα εναν λογο θελω. Οσο γελοιος κι αν ειναι.

Επισκέπτης
Ναι ρε για ολα τα κακα της μοιρας μας και τις καθημερινοτητας μας φταινε οι ξενοι.
Για την ακριβεια, τις φωτιες, τον καυσωνα, την λειψηδρια, την ανεργια, την εγκληματικοτητα, τα δυστηχηματα. Ακομα και για τη δυσκοιλιοτητα που εχουν μερικοι, οι ξενοι φταινε.
Ρε ουστ νεο-Ελληναραδες που δεν κοιτατε τα χαλια μας σαν εθνος και μια ζωη οι αλλοι σας φταινε.

ΥΓ. Εγω δεν ειμαι μεταναστης, αλλα το σκεφτομε να γινω με τη μαλακια που βλεπω γυρω μου καθημερινα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Θέλει να μου απαντησει αυτος που διαγραψε το ποστ μου; Απλα εναν λογο θελω. Οσο γελοιος κι αν ειναι.

Εθνικε Σταρ μαζεψε το στομα σου, που δεν πρεπει να χει και διαφορα με τον κωλο σου, αφου ειτε μιλας ειτε κλανεις ειναι το ιδιο. Βεβαιως εσυ τι κι αν βριζεις; Τα ποστ σου δε διαγραφονται ποτε...

Φονος απο μαλακα για προτεραιοτητα, οπως και ο πενταπλος φονος περυσι επειδη πατησαν το αγρινιωτικο τριφυλι του. Ξεκολληστε. Η μαλακια ειναι διεθνες φαινομενο.

Αντι να ασχοληστε με το ασφαλιστικο που ψηφισαν χτες κατι βολεμενοι που δεν εχουν δουλεψει ποτε ασχοληστε μικρο-Ελληνες με το φονο για να βγαλετε τη ρατσιστικη σας χολη.

Ελληνες ειστε κ φαινεστε.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ναι ρε για ολα τα κακα της μοιρας μας και τις καθημερινοτητας μας φταινε οι ξενοι.
Για την ακριβεια, τις φωτιες, τον καυσωνα, την λειψηδρια, την ανεργια, την εγκληματικοτητα, τα δυστηχηματα. Ακομα και για τη δυσκοιλιοτητα που εχουν μερικοι, οι ξενοι φταινε.
Ρε ουστ νεο-Ελληναραδες που δεν κοιτατε τα χαλια μας σαν εθνος και μια ζωη οι αλλοι σας φταινε.

ΥΓ. Εγω δεν ειμαι μεταναστης, αλλα το σκεφτομε να γινω με τη μαλακια που βλεπω γυρω μου καθημερινα.

δεν έχεις κι άδικο...
άλλοι γαμάνε την ελλάδα (βλ. πολιτικοί) και δε τους καίγεται καρφί, παρά μόνο πόσα μηδενικά θα έχουν στην τράπεζα....
στο διάολο να πάνε... αν γίνει κάτι, ας πολεμήσουν αυτοί...
και προσωπικά, δεν πρόκειται να πολεμήσω, ου μη γένητο, για κανέναν κερατά.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Την χώρα την έχουν καταστρέψει οι βρωμοκουμούνες του λόγου σου που το παίζουν προοδευτικοί και δίνουν κόλο σε Αλβανόυς ρεεεεε

ωπα ωπα μεγάλε... τη χώρα την καταστρέφουν άλλοι.... ;)
πόσοι εργοστασιάρχες έχουν ξένους επειδή τους έρχεται πολύ πιο φθηνά από κάποιον εξιδηκευμένο έλληνα;;;;

οι πολιτικοί τι είναι, αλλοδαποί;;

όλοι αυτοί οι κερατάδες καταστρέφουν τη χώρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom