Σου εύχομαι να σε βιάσουν απο τον κόλο οι Αλβανοί να δούμε μετά τι θα λες περι ρατσισμού κουμούνα.
πωπω.... καλά φίλε, τό 'χεις χάσει μου φαίνεται....
χαλάρωσε λίγο... ;)
Σου εύχομαι να σε βιάσουν απο τον κόλο οι Αλβανοί να δούμε μετά τι θα λες περι ρατσισμού κουμούνα.
Εγώ σου εύχομαι ν' αλλάξεις κάποτε μυαλά, να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος στην πραγματικότητα και να μάθεις κάποτε να μιλάς καλύτερα.
καλά ρε φίλε... όποιος δε συμφωνεί μαζί σου, πρέπει να είναι
κομμουνιστής;; έλεος δηλαδή....
εγω παλιοανθελληνα εχω κανει και ειδικες δυναμεις
και αμα χρειαστει θα παω να κανω ντου!
εσυ θα τρεχεις να σωσεις το λογαριασμο στη τραπεζα
παλιοβρωμιαρη!
Θα ΘΑ θα...... εσένα στα έχουν ήδη γαμήσει και αυτό σε πονάει..... Που έχεις αρχίδια μόνο απ το πληκτρολόγιο θρασύδειλε να τους πολεμήσεις....Ξέρω οτί το όνειρο σου είναι να σε βιάσει Αλβανός και στο έυχομαι.Δεν θέλει και πολυ κόπο έτσι όπως ψάχνεσαι εσένα και τα παιδία σου και τα εγγόνια σου θα τα γάμανε οι Αλβανοί οπότε μην στενοχωρίεσαι.
Θα ΘΑ θα...... εσένα στα έχουν ήδη γαμήσει και αυτό σε πονάει..... Που έχεις αρχίδια μόνο απ το πληκτρολόγιο θρασύδειλε να τους πολεμήσεις....
υπαρχουν και αλβανοι που δουλευουν τιμια και προσπαθουν να επιβιωσουν!!ομως συναντανε συμπεριφορες σαν τη δικια σου,που τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι!δεν εχεις πει κουβεντα για τον καθε ελληναρα που βαζει τους μεταναστες να εργαζονται 12 ωρες σερι για 5 ευρω,και αν παραπονεθουν τους καρφωνει στο αλλοδαπων!αυτη τι στιγμη ολες η γεωργικες καλλιεργειες στηριζονται στους ξενους!Δηλαδή εσύ διαφωνείς οτί το μεγαλύτερο ποσοστό των Αλβανών είναι εγκληματίες και πολλές φορές για ασήμαντη αφορμή?Έλα μα οι στατιστικές και τα διάφορα περιστατικά άλλα δείχνουν οπότε μην μου πεις όλοι το ίδιο είμαστε.
ολοι ειμαστε μεταναστες
απο ελλαδα......Απο Αλβανιά η Πακιστάν μετανάστης είσαι?
απο ελλαδα......
Ναι ρε για ολα τα κακα της μοιρας μας και τις καθημερινοτητας μας φταινε οι ξενοι.
Για την ακριβεια, τις φωτιες, τον καυσωνα, την λειψηδρια, την ανεργια, την εγκληματικοτητα, τα δυστηχηματα. Ακομα και για τη δυσκοιλιοτητα που εχουν μερικοι, οι ξενοι φταινε.
Ρε ουστ νεο-Ελληναραδες που δεν κοιτατε τα χαλια μας σαν εθνος και μια ζωη οι αλλοι σας φταινε.
ΥΓ. Εγω δεν ειμαι μεταναστης, αλλα το σκεφτομε να γινω με τη μαλακια που βλεπω γυρω μου καθημερινα.
Την χώρα την έχουν καταστρέψει οι βρωμοκουμούνες του λόγου σου που το παίζουν προοδευτικοί και δίνουν κόλο σε Αλβανόυς ρεεεεε