Νέα

Άγριος φόνος χθες-ακούσατε κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
δυστυχως ξεχναμε οτι ειμαστε ενας λαος ο οποιος τον περασμενο αιωνα μεταναστευσε παντου και καποτε καποιοι συμπατριωτες μας βρεθηκαν σε ξενη χωρα αντιμετωπιζοντας μυρια προβληματα(επιβιωση,ρατσισμο,σκληρη δουλεια)
πιστευω οτι συντομα θα ξαναβρεθουμε σε τετοια θεση σαν εθνος οποτε καποιοι ας ειναι πιο προσεκτικοι

δες και τι αντιμετωπιζουν οι ξενοι με εμας....

[youtube=425,350]5M12wIBqYCY[/youtube]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
υπαρχουν αλβανοι που δουλευουν τιμια και προσπαθουν να επιβιωσουν!δεν μπορουμε να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι!
η αγροτικη οικονομια στηριζεται στους ξενους!ολη η σοδεια μαζευεται κατα κυριο λογο απο μεταναστες!
δεν ακουσα να λενε για τους ελληνες που εκμεταλευονται τον ξενο,βαζοντας τον να εργαστει για 12 ωρες με 5 ευρω μεροκοματο!και αν παραπονεθει τον καταγγελει και στο αλλοδαπων!
και τελος περιοχες οπως,νεα σμυρνη,σουρμενα,νεα φιλαδερφεια κτλ κτλ,απο που πηραν την ονομασια τους? ;)

Από τη Μικρά Ασία που ήταν Ελληνική όταν Τούρκοι και Αλβανοί, πιθανόν(), να μην είχαν ανακαλύψει τη φωτιά. Το θέμα όπως πολλάκις τίθεται είναι να γίνει αντιληπτό ότι η ανξέλεγκτη μετανάστευση δεν είναι υπέρ του Έλληνα εργαζόμενου. Τώρα γιατί οι φερόμενοι ως Αριστεροί τους υποστηρίζουν...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δες και τι αντιμετωπιζουν οι ξενοι με εμας....

[youtube=425,350]5M12wIBqYCY[/youtube]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
περα απο την πλακα της πετυχημενης διαφημισης πιστευω οτι οποιος εχει ταξιδεψει στο εξωτερικο εχει βιωσει ρατσιστικη συμπεριφορα λογω καταγωγης του
εγω σαν τουριστας τα πηρα στο κρανιο και σε μια περιπτωση γνωρισα το αστυνομικο τμημα της χωρας που ημουν
φανταζομαι πως θα νιωθει ενας μεταναστης που προσπαθει να φτιαξει την ζωη του και τα αντιμετωπιζει σε καθημερινη βαση

Επισκέπτης
war μια φραση κ απο μενα ταπεινη...να καταλαβεις οτι δεν χρειαζεται να συζητας καθολου με ανθρωπους που δεν εχεις να πεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ....οτι κ να τους πεις χαμενο θα παει...καλυτερα η να τα συζητας με αυτους που θελεις η κρατα τα για παρτι σου γιατι απο οτι βλεπεις εδω μονο τον χαβαλε γνωριζουν
η απαντηση του μουνιλα,ειναι και η απαντηση μου στο σχολιο της κατερινας69!
κανα αλβανακι θαναι κιαυτο!!!
οχι απο τη γουαδελουπη ειμαι

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
η απαντηση του μουνιλα,ειναι και η απαντηση μου στο σχολιο της κατερινας69!οχι απο τη γουαδελουπη ειμαι
Γουορ...εγω τους αλβανους...και να με πληρωνουν διπλα και τριδιπλα δεν τους αφηνω να με γαμησουν..(η δουλεια μου ειναι αλλωστε)
Εσυ που τους ταίζεις????
Ασε μας τωρα..!!

Emma

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα όπως πολλάκις τίθεται είναι να γίνει αντιληπτό ότι η ανξέλεγκτη μετανάστευση δεν είναι υπέρ του Έλληνα εργαζόμενου. Τώρα γιατί οι φερόμενοι ως Αριστεροί τους υποστηρίζουν...

Μπαίνουμε στην ουσία του προβλήματος που είναι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση και όχι οι μετανάστες.

Επισκέπτης
οπως μας διατυμπανιζεται αρκετοι οτι υπαρχουν κ καλες πουτανες (κατι που το ακουω κ βαζω τα γελια) ετσι να δεχτειτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ οτι υπαρχουν κ αλβανοι οι οποιοι ειναι καλοι κ ερχονται εδω για να δουλεψουν για την οικογενεια τους κλπ κλπ

Επισκέπτης
Γουορ...εγω τους αλβανους...και να με πληρωνουν διπλα και τριδιπλα δεν τους αφηνω να με γαμησουν..(η δουλεια μου ειναι αλλωστε)
Εσυ που τους ταίζεις????
Ασε μας τωρα..!!
εγω συνεργαζομαι με αλβανο που δουλευει τιμια και προσπαθει να μην λειψει τιποτα στην οικογενεια του!!
εσυ απο την αλλη πληρωνεις αλβανους για να χτυπανε κοσμο και βγαζουν ασχημο ονομα σε ολους τους ξενους!!
αυτα απο μενα και τελος!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
οπως μας διατυμπανιζεται αρκετοι οτι υπαρχουν κ καλες πουτανες (κατι που το ακουω κ βαζω τα γελια) ετσι να δεχτειτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ οτι υπαρχουν κ αλβανοι οι οποιοι ειναι καλοι κ ερχονται εδω για να δουλεψουν για την οικογενεια τους κλπ κλπ
Μουν...εγω δεν ειμαι ρατσιστρια...ΑΥΤΟΙ ειναι αλβανοι..!!!
Αααααχαχαχαχαχ...!!!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εγω συνεργαζομαι με αλβανο που δουλευει τιμια και προσπαθει να μην λειψει τιποτα στην οικογενεια του!!
εσυ απο την αλλη πληρωνεις αλβανους για να χτυπανε κοσμο και βγαζουν ασχημο ονομα σε ολους τους ξενους!!
αυτα απο μενα και τελος!

μηπως εχεις αφεντικο αλβανο ρε παπαρα??? :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αυτα απο μενα και τελος!
Να σου ζησει...αντε...και του χρονου βρε...παντα τετοια..!!!

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μπαίνουμε στην ουσία του προβλήματος που είναι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση και όχι οι μετανάστες.

Ναι, αλλά να θυμίσω, ότι σε οποιαδήποτε χώρα πηγαίνουν, τους φέρεται εκ των πραγμάτων και εξ αρχής το ίδιο το κράτος σαν υπό. Εδώ αν πεις κάτι non politically correct σε κοιτάζουν στραβά, έστω και αν η μεγαλύτερη εγκληματικότητα είναι από μετανάστες και κυρίως Αλβανούς. Και παραπονούνται κιόλας χαχα

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
346
Πόντοι
21
Από τη Μικρά Ασία που ήταν Ελληνική όταν Τούρκοι και Αλβανοί, πιθανόν(), να μην είχαν ανακαλύψει τη φωτιά. Το θέμα όπως πολλάκις τίθεται είναι να γίνει αντιληπτό ότι η ανξέλεγκτη μετανάστευση δεν είναι υπέρ του Έλληνα εργαζόμενου. Τώρα γιατί οι φερόμενοι ως Αριστεροί τους υποστηρίζουν...
Συμφωνώ ότι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση δεν είναι υπέρ όχι μόνο του Έλληνα εργαζομένου αλλά υπέρ κανενός (Έλληνα και μετανάστη). Αλλά το θέμα, όπως τέθηκε σε όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες, δεν νομίζω ότι είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι μερικοί συμπατριώτες μας δεν έχουν ιδέα από τις βασικές αρχές που έχει εμπνεύσει ο ελληνικός πολιτισμός εδώ και χιλιετίες. Και το χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι η έλλειψη των βασικών αυτών αρχών από αυτούς τους συμπατριώτες μας δεν αποτυπώνεται μόνο στη συμπεριφορά τους απέναντι στους μετανάστες, αλλά και σε κάθε άλλο Έλληνα με τον οποίο συναναστρέφονται καθημερινά. Και πώς θα μπορούσε φυσικά να γίνει διαφορετικά, αφού κάποιος που έχει Παιδεία και Αρχές τις εφαρμόζει αδιαφόρως αν έχει να κάνει με τα προσφιλή του πρόσωπα (γονείς, παιδιά, φίλους κλπ) ή με εντελώς άγνωστους ανθρώπους.
Περαιτέρω, ως προς το ποιος είχε ανακαλύψει τη φωτιά πρώτος, δεν έχει και τόση σημασία, όπως αποδεικνύει η πορεία της ιστορίας, καθώς και άλλοι λαοί, οι οποίοι 'ζούσαν στα δέντρα' όταν οι Έλληνες παρήγαγαν πολιτισμό, σήμερα είναι πολύ πιο μπροστά από εμάς σε όλους τους τομείς.
Επίσης, το υπέρτατο κριτήριό μου στην καθημερινή μου συμπεριφορά δεν είναι το συμφέρον του Έλληνα εργαζομένου αλλά το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή οποιουδήποτε, είτε αυτός είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός, είτε γείτονας είτε από το πιο μακρινό σημείο του κόσμου αυτού.
Και για να προλάβω μερικούς..τα παραπάνω τα γράφει κάποιος που από τότε που ψήφισε για πρώτη φορά (1989) έως και τις τελευταίες εκλογές δεν έχει ψηφίσει ποτέ άλλο κόμμα από τη ΝΔ.

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Συμφωνώ μαζί σου και για αυτό γραφτηκε παραπάνω ότι πολλοί δεν είναι Έλληνες ;).
Όσο για το θέμα της κυριαρχίας, επιρροής και πολιτιστικής ανάπυξης των λαών ιστορικά, ναι παίζει σημασία στη ν ποιότητα ενός λαού να έχει πολιτισμική παρουσία και προσφορά χιλιετηρίδων από ένα λαό που δεν έχει καμία. Φυσικά οι κατά την παρούσα στιγμή ακμάζοντες πολιτισμοί, όσον αφορά εμένα προσωπικά, είναι πολύ σεβαστοί και όχι κουτόφραγκοι όπως από κάποιους, πολλούς, αλλαζόνες νεοέλληνες - έστω αν και αυτοί, όταν ο Αρίσταρχος υπολόγιζε την περίμετρο της Γης ξέραν μόνο το πάτο του γειτονικού νερόλακου :cheesy:. Το πρέπον είναι πρώτα το συμφέρον του Έλληνα εργαζόμενου και μετά των μετεχόντων της ημετέρας παιδείας

nsf86

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γουορ....το ξαναειπες αυτο...κολησε το σι ντι????Ααααχαχαχαχ...!!!

Απλά το παιδί στην Μεγάλη Σχολή Κουμμουνιστών τον έμαθαν να λεεί αυτό συνεχόμενα.
Δες και την Παπαρήγα.20 χρονια όλες της οι δηλώσεις είναι ίδιες.
Άσε που δεν ξυρίζει και τις μασχάλες της. πφφφφ

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Βλεπω οτι μετα το ποστ μου στην 5η σελιδα για την στατιστικη εγκληματικοτητας αλβανων, που εβαλα σημερα το πρωι, εγινε της πουτανας, ανοιγω τωρα και εχουν προστεθει 10 σελιδες απο ατερμονες-ασχετες πολλες φορες, φανατισμενες,ατεκμηριωτες και ορισμενες φορες ανεγκεφαλες λογομαχιες.

ρε παιδια ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ?
εδω περα μπλεξατε την πουτσα με την βουρτσα, εχετε πεταξει ενα καρο θεματα ασχετα και μη, ολα μαζι με αποτελεσμα να δημιουργηθει ενας αχταρμας ανευ προηγουμένου.

Τα πραγματα ειναι απλα και τεκμηριωνονται εκ των πραγματων.

Οι αλβανοι εχουν τον μεγαλυτερο δεικτη εγκληματικοτητας απο ολες τις αλλες μειονοτητες στην ελλαδα.
Τι να λεμε απο κει και περα?

Επισκέπτης
Απλά το παιδί στην Μεγάλη Σχολή Κουμμουνιστών τον έμαθαν να λεεί αυτό συνεχόμενα.
Δες και την Παπαρήγα.20 χρονια όλες της οι δηλώσεις είναι ίδιες.
Άσε που δεν ξυρίζει και τις μασχάλες της. πφφφφ
καλως τον xp  :jerking: :jerking:

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι ο xp ανοιξε νεο λογαριασμο! ρε φιλε xp τι μανια σε εχει πιασει? Ναταν και κανενα πολιτικο σαιτ θα ελεγα οκ, αλλα εσυ δεν παιζεσαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom