Νέα

Άγριος φόνος χθες-ακούσατε κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενδεχεται μερικοι...να λαβουν συγχαρητηριο τηλεγραφημα
                      απο μενα...
        Αχαχαχαχαχ...!!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κατα τη γνωμη μου αποκλειστικα υπευθυνοι της καταντιας του φορουμ ειναι φυσικα οι αντμ. Ανεχονται επιλεκτικα βρισιες, διαγραφουν ποστ χωρις αιτια ή δικαιολογία αφήνουν έναν οχετό ρατσιστικών, προκλητικων και υβριστικών μηνυματων σε βαθμο που να αναρρωτιεσαι αν το συγκεκριμενο σαιτ εκτος απο τους γνωστους εξυπηρετει και αλλους σκοπους, πχ πολιτικους.
Το Post που διαλαλούσες ότι στο σβήσανε οι 'ηλίθιοι' το έσβησες εσύ ο ίδιος πατώντας (καταλάθος μάλλον) την επιλογή διαγραφή αντί για αποστολή.Τροποποίηση post μπορεί να κάνει κάποιος με το που το στείλει εντός 30 λεπτών.Συμπεριλαμβάνεται φυσικά και η διαγραφή εντός της τροποποίησης.
Τώρα πάμε και στη διαγραφή post μελών που αναφέρεις...2 post διεγράφησαν που θιγόντουσαν οικογενειακά πρόσωπα μεταξύ χρηστών (συγκεκριμένα μάνες) και αντί να μοιραστούν warn απο εμάς συνέχιζαν κανονικά παρόλο τις επισημάνσεις.
Και τέλος το site δεν 'εξυπηρετεί' πολιτικά συμφέροντα η ιδεολογίες διαφόρων θεωριών.Ο κάθένας εκφράζει αυτά που πιστεύει χωρίς να τον ενοχλεί κανένας.Σε ένα δημοκρατικό site όπως είναι αυτό διαβάζονται όλες οι απόψεις και σβήνονται μόνο οι ύβρεις (τα γαμωκάντηλα,προσβολή νεκρών προσώπων και τα μπινελίκια για οικογένειες δηλαδή).Ειλικρινά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να φιμώσω εγώ προσωπικά κάποιον αν εξυμνεί τον Νετσάγιεφ ή τον Λεόν Ντεγκρέλ.Αυτά και καλή καρδιά.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
δε με απασχολει μαλακα αλβανε
! !!!!
Κοίτα βλαμενε μη διαβαζει το φορουμ κανενας οριτζιναλ Αλβανος και παει και πλακωσει τον οριτζιναλ Εθνικο Σταρ και βρεθεις καμια φυλακη για πλαστοπροσωπια. Στο λεω επειδη σε κοβω γυρω στα 14, να ξερεις οτι δεν κανεις ο,τι θες στη ζωη σου.

Ερωτηση 1: Γιατι διαγραφη το ποστ μου;

Ερωτηση 2: Γιατι ακομα ειναι ανεκτος αυτος που παριστανει τον εθνικο σταρ;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ρε συ Πανος πλακα μου κανεις τωρα που το εσβησα εγω;

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
κατι μου λεει οτι ο λακης ξαναγυρισε με αλλο ονομα

Επισκέπτης
παντως συμπεριλαμβανομενου κ εμου που εχω πεσει στο ατοπημα της χυδαιολογιας ριχνοντας το επιπεδο πιο πολυ με αυτον τον playerxxx που τωρα εγινε εθνικος σταρ κ μιλαω για μπινελικια πιο πολυ αλλα κ αλλες φορες καλο θα ηταν τα βρισιδια περα απο τα αθλητικα κ ισως κ τα τραβελια με προσοντα που η φυση τους ειναι πιο soft να σβηνονται...το muted ειναι κατι το οποιο ο αλλος θα ξαναμπει οπως ο playerxxx που εχει αλλαξει σε ενα μηνα 8 ονοματα....ευχαριστω

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
με αλβανους δε κανω διαλογο!μονο βριζω!!!!
ετσι κανουν και στα ζωα!!!
ειμαι ΕΛΛΗΝ και οχι ανθρωποειδες αλβανο!!!!

Αν ήσουν Έλληνας δε θα μίλαγες έτσι σε κάποιον που δεν σε πρόσβαλε. Με τέτοια συμπερφιφορά για Τουρκαλβανό original σε κόβω

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
με αλβανους δε κανω διαλογο!μονο βριζω!!!!
ετσι κανουν και στα ζωα!!!
ειμαι ΕΛΛΗΝ και οχι ανθρωποειδες αλβανο!!!!

ευτηχώς που είναι λίγοι σαν κι εσένα... :jerking: :jerking:

ρε Γουόρ, τώρα το κατάλαβες;; όποιος δεν έχει επιχειρήματα
ή τίποτα να πει... ή βρίζει ή παπαρολογεί..
ε, εδώ έχουμε και τις 2 περιπτώσεις.... :uglystupid:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλα ρε war αλλα τι επιχειρηματα εξεθεσες και εσυ?
Περα του οτι ολοι ειμαστε μεταναστες?χαχα
εσυ πιστευεις οτι αν ελεγε 1000 επιχειρηματα στους συγκεκριμενους θα μπορουσε να κανει διαλογο? :think:

Επισκέπτης
υπαρχουν αλβανοι που δουλευουν τιμια και προσπαθουν να επιβιωσουν!δεν μπορουμε να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι!
η αγροτικη οικονομια στηριζεται στους ξενους!ολη η σοδεια μαζευεται κατα κυριο λογο απο μεταναστες!
δεν ακουσα να λενε για τους ελληνες που εκμεταλευονται τον ξενο,βαζοντας τον να εργαστει για 12 ωρες με 5 ευρω μεροκοματο!και αν παραπονεθει τον καταγγελει και στο αλλοδαπων!
και τελος περιοχες οπως,νεα σμυρνη,σουρμενα,νεα φιλαδερφεια κτλ κτλ,απο που πηραν την ονομασια τους? ;)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
υπαρχουν αλβανοι που δουλευουν τιμια και προσπαθουν να επιβιωσουν!δεν μπορουμε να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι!
η αγροτικη οικονομια στηριζεται στους ξενους!ολη η σοδεια μαζευεται κατα κυριο λογο απο μεταναστες!
δεν ακουσα να λενε για τους ελληνες που εκμεταλευονται τον ξενο,βαζοντας τον να εργαστει για 12 ωρες με 5 ευρω μεροκοματο!και αν παραπονεθει τον καταγγελει και στο αλλοδαπων!
και τελος περιοχες οπως,νεα σμυρνη,σουρμενα,νεα φιλαδερφεια κτλ κτλ,απο που πηραν την ονομασια τους? ;)
δυστυχως ξεχναμε οτι ειμαστε ενας λαος ο οποιος τον περασμενο αιωνα μεταναστευσε παντου και καποτε καποιοι συμπατριωτες μας βρεθηκαν σε ξενη χωρα αντιμετωπιζοντας μυρια προβληματα(επιβιωση,ρατσισμο,σκληρη δουλεια)
πιστευω οτι συντομα θα ξαναβρεθουμε σε τετοια θεση σαν εθνος οποτε καποιοι ας ειναι πιο προσεκτικοι

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Γουορ....το ξαναειπες αυτο...κολησε το σι ντι????Ααααχαχαχαχ...!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παντως μου αρεσει που παντα συζητατε επι του θεματος... και δεν ξεφευγετε επι αυτου...  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
war μια φραση κ απο μενα ταπεινη...να καταλαβεις οτι δεν χρειαζεται να συζητας καθολου με ανθρωπους που δεν εχεις να πεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ....οτι κ να τους πεις χαμενο θα παει...καλυτερα η να τα συζητας με αυτους που θελεις η κρατα τα για παρτι σου γιατι απο οτι βλεπεις εδω μονο τον χαβαλε γνωριζουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom