Νέα

Άγριο τραμπούκισμα μαθητή σε καθηγήτρια για μια ......απουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Όλα αυτά γα μια απουσία? Άν δηλαδή τον άφηνε στην ίδια τάξη τι θα της έκανε?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.438
Πόντοι
17.885
μαλακοαλβανός μεν που μάλλον θα στρώσει ή απλά θα τον...στρώσουν, αλλά να με συμπαθάτε από τα δικά μου βιώματα δασκάλους κτλ καλύτερα να μου κόψουν το κεφάλι παρά να τους δω με καλό ματι

mister69

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2020
Like
2
Πόντοι
0
ξυλο στο κωλοπαιδο!!! του αξιζει

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
669
Πόντοι
81
Αυτό το τσοκλάνι δεν αντιμετωπίζεται με άλλο τρόπο παρά να λαδώσεις κάποια ομάδα από παιδιά ή και εξωσχολικούς να τον σαπίσουν στο ξύλο, τόσο που να μην αναγνωρίζεται στο νοσοκομείο. Ο,τιδήποτε άλλο λιγότερο του κάνουν τότε ο αλήτης και από πάνω θα βγει και το μπελά σου θα βρεις. Η βία αντιμετωπίζεται ΜΟΝΟ με περισσότερη βία, απαράβατος κανόνας. Εγώ είχα δεχτεί τρελό μπούλινγκ στο σχολείο από έναν αληταρά, επειδή δεν ενοχλούσα κανέναν και γενικά ήμουν χαμηλών τόνων. Τελικά ο καριόλας τον αυτοκτονήσανε και εγώ του κουβάλησα το φέρετρο στη κηδεία του, για να βεβαιωθώ ότι ψόφησε!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
Συμπεριφορά ούγκανου, υπό του μηδενός η ανατροφή του .
Κάποτε δεκαετία του 1960 οι καθηγητές χτυπουσαν τους μαθητές με κατι μεγάλες βίτσες στα χέρια , σημερα φτάσαμε στο αλλο άκρο οι μαθητές να τραμπουκίζουν καθηγητές !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: abdala
Εγγρ.
2 Φεβ 2021
Κριτικές
1
Like
557
Πόντοι
21

MrJ

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
69
Πόντοι
0
Συμπεριφορά ούγκανου, υπό του μηδενός η ανατροφή του .
Κάποτε δεκαετία του 1960 οι καθηγητές χτυπουσαν τους μαθητές με κατι μεγάλες βίτσες στα χέρια , σημερα φτάσαμε στο αλλο άκρο οι μαθητές να τραμπουκίζουν καθηγητές !!!!!!!!!!!!!!!!!!
κάθε πέρσι και καλύτερα..... και εμείς κάναμε <<πλάκα>> στο μάθημα αλλά όχι έτσι. με αυτό το ρυθμό μέσα σε λίγα χρόνια οι καθηγητές θα τρώνε ξύλο

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Τι κωλοσυμπεριφορές ειναι αυτες ρε πουστη μου? Που ζουμε? Αηδία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom