Νέα

αγορα τηλεορασης led vs lcd

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gg13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
στης lcd και led σίγουρα αν κ πιστεύω οτι θα καταργούν πιο νωρίς τα μοντελα για να μην πεσουν πολλη η τιμές ,, αλλα η oled τη τιμη θα εχουν οοεεεοο ????

οσο και οι lcd-led οταν ειχαν βγει γυρω στα 2-3000 χιλιαρικα και οι lcd-led θα πεσουν στα ταρταρα μισοτιμης απο τωρα και παραπανω αναλογα τα μοντελα και τις ιντσες

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πιθανόν, αλλά αν έρθουν Ελλάδα τον Μάρτιο φερ' ειπείν, ως τότε ο τύπος θα είχε πάρει δύο τηλεοράσεις.

οταν βγουν οι oled θα αγοραζει 3 πριν τις αποσυρουν!
τεσπα στην κριση του ειναι τι θελει να κανει και ποσα να δωσει!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Φίλε μου στις μέρες μας καλό είναι να πάρεις μια LED ως πιο σύγχρονη και ώριμη πλέον τεχνολογία. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι LCD δεν είναι καλές, απλά οι LED είναι λίγο καλύτερες, και φυσικά λίγο ακριβότερες. Το σημαντικό είναι να είναι FULL-HD (και όχι HD-READY) και επίσης καλό είναι να είναι 100Hz. Αν δεν έχεις πηγή HD (πχ PS3, δορυφορικό HD δέκτη, OTE-TV, ή HD media player) και απλά βλέπεις TV ή DVD τότε και μια απλή HD-Ready για σένα είναι μια χαρά και δεν θα δεις πρακτικά καμιά διαφορά από άλλες ακριβώτερες. Τώρα για κάτω από 350 που λες είναι απίθανο να βρεις κάποια εξαιρετική TV, άρα τουλάχιστον πάρε μια νέο μοντέλο (2011) σε Samsung/LG και θα είσαι σίγουρα ήσυχος. Από την άλλη αν μπορείς να δόσεις 4 με 5 κατοστάρικα υπάρχουν πολύ καλές LED σαν αυτές που σου πρότειναν τα παιδιά πιο πάνω. Τώρα για τα OLED και τα άλλα εξωτικά που γράφουν τα παιδιά, ωραία είναι αλλά όχι στον καιρό τους. Εσύ άλλωστε δεν αναζητάς ποιότητα (=ακριβή) αλλά οικονομία και value for money, άρα έστω και μια καλή LCD στα 350 καλή είναι.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Κανε κρατει gg13 για τον Φεβρουαριο.
Εκτος κι αν εχεις μεγαλη αναγκη να δεις κωλοτηλεοραση...

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως χωρις tv μια χαρα ειμαι 15 χρονια τωρα  :grin:

Επισκέπτης
Ναι αλλά χρησιμοποιείς την οθόνη του υπολογιστή σου για ταινίες.

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλά χρησιμοποιείς την οθόνη του υπολογιστή σου για ταινίες.

παπαρια πριν μερικα χρονια που δεν ειχα λεφτα για νεο pc ημουν μια χαρα να σου πω την αληθεια... τωρα τελευταια ομως τον λιωνω που εχω και χρονο τι ηθελα και εβαλα ιντερνετ ξανα  :think:

OP
OP
gg13

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου στις μέρες μας καλό είναι να πάρεις μια LED ως πιο σύγχρονη και ώριμη πλέον τεχνολογία. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι LCD δεν είναι καλές, απλά οι LED είναι λίγο καλύτερες, και φυσικά λίγο ακριβότερες. Το σημαντικό είναι να είναι FULL-HD (και όχι HD-READY) και επίσης καλό είναι να είναι 100Hz. Αν δεν έχεις πηγή HD (πχ PS3, δορυφορικό HD δέκτη, OTE-TV, ή HD media player) και απλά βλέπεις TV ή DVD τότε και μια απλή HD-Ready για σένα είναι μια χαρά και δεν θα δεις πρακτικά καμιά διαφορά από άλλες ακριβώτερες. Τώρα για κάτω από 350 που λες είναι απίθανο να βρεις κάποια εξαιρετική TV, άρα τουλάχιστον πάρε μια νέο μοντέλο (2011) σε Samsung/LG και θα είσαι σίγουρα ήσυχος. Από την άλλη αν μπορείς να δόσεις 4 με 5 κατοστάρικα υπάρχουν πολύ καλές LED σαν αυτές που σου πρότειναν τα παιδιά πιο πάνω. Τώρα για τα OLED και τα άλλα εξωτικά που γράφουν τα παιδιά, ωραία είναι αλλά όχι στον καιρό τους. Εσύ άλλωστε δεν αναζητάς ποιότητα (=ακριβή) αλλά οικονομία και value for money, άρα έστω και μια καλή LCD στα 350 καλή είναι.
απλη χρηση θα κανω δηλαδη τηλεοραση κ κανα dvd το πολυ, απλα  να εχω ψηφικο   σημα θελω γιατι εδω που μενω εχω προβλημα με το αναλογικο σημα. τι λες για αυτην?
με παζαρι κ μετρητοις μπορει να την παρω μια 300 αρα πιστευω

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Πάρε με λιγότερα λεφτά μια 42+ Panasonic
Plasma και ασε τα κορόιδα να πάρουν υπέρ τιμημένες
led

Plasma? Εισαι σοβαρος ρε καυλιαρη? Αυτες κανουν μονο για σομπες πλεον! Μεγαλη αποτυχια!!

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
απλη χρηση θα κανω δηλαδη τηλεοραση κ κανα dvd το πολυ, απλα  να εχω ψηφικο   σημα θελω γιατι εδω που μενω εχω προβλημα με το αναλογικο σημα. τι λες για αυτην?
με παζαρι κ μετρητοις μπορει να την παρω μια 300 αρα πιστευω
Οι τιμές που αναφέρονται στο skroutz είναι μετρητοίς και ειδικά οι φθηνότερες που αναφέρεσαι.
Πάντως κατά τη γνώμη μου αφού δεν σε παίρνει για μεγαλύτερη πάρε LCD  FULLHD για να μην δώσεις πολλά λεφτά. Το σίγουρα καλύτερο της LED είναι η χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος οπότε αναλόγως την χρήση (ώρες που δουλεύει ημερισίως) αποφάσισε τι θα πάρεις. 

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
απλη χρηση θα κανω δηλαδη τηλεοραση κ κανα dvd το πολυ, απλα  να εχω ψηφικο   σημα θελω γιατι εδω που μενω εχω προβλημα με το αναλογικο σημα.

αμα το πολυ ειναι να δεις ενα δβδ ρε παικτη με μια λσδ φυλλΗΔ κομπλε εισαι ψηφιακο σημα ολες εχουν... εγω λσδ εχω κ ειμαι ευχαριστημενος

υγ: βαριομουνα να αλλαξω την γλωσσα σε αγγλικα για τις λεπτομερεις δεν το παιζω ελληναρας :2funny:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16

Stories

Νέο!