whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
μια φορσ θα προλαβει να την τρεξει.να την σταματησει δεν ξερει.ε ναι ρ μλκ,θα χεις 1000αρα κ δε θα τρεχεις?
μια φορσ θα προλαβει να την τρεξει.να την σταματησει δεν ξερει.ε ναι ρ μλκ,θα χεις 1000αρα κ δε θα τρεχεις?
ρωτα το μελος λιλαςτο gps,σε πιο σημειο τοποθετειται?
δηλαδη,προτεινεις μεχρι 250cc?
Θα ηθελα την γνωμη σας για το ποια απο τα παραπανω μοντελα να διαλεξω...κυριως για την πολη αλλα και για κανενα ταξιδακι που και που...ευχαριστω
αντι να δωσεις τοσα λεφτα για μια σκοτωστρα, παρε ενα τετοιο να νιωσεις πασας . Αμα μπορεις να δωσεις παραπανω ή οποιος άλλος ενδιαφερεται, με πμ πουλαω το δικο μου το F430 F1 coupe' μοντ.'06 μαυρο με μπεζ δερματα full extra και 40.000 χιλιομετρα. Οι μπατηριδες που θα βρουν αφορμη να το παιξουν εξυπνοι καλο ειναι να πανε να γαμηθουνε απο τωρα ;)
Επειδή ζούμε στην Ελλάδα , με Ελληνικούς δρόμους και Έλληνες οδηγούς 100%, ατύχημα 30-40% πιθανότητα σοβαρόναρκωτικα,τσιγαρα,ποτα,πουτανες,ξενυχτια,ζαρια,ποκερ,ιπποδρομος επιτρεπονται τυπε?
ρωτα το μελος λιλας
μας τα επρηξες τυπε.παρε οτι θες.
ρε?τι δεν καταλαβαινεις?δεν κανει λεμε.90 αλογα απο 10?εχεις τρελλαθει?
καλησπερα φιλε,μπραβο,να το χαιρεσαι το εργαλειο,οταν πας για ποτο ας πουμε,η σε δουλεια και δεν εχεις οπτικη επαφη με την μηχανη,την κλειδωνεις? η απλα κλειδωνεις τιμονι και πας?το εχω εναμιση χρονο περιπου το πηρα 12000 καινουργιο μοντελο 13 δεν ειναι 90 αλογα αλλα 115 ειναι το tiger sport τετοια μηχανη και γενικα οτι μηχανη μονο κλειστο γκαραζ αλλιως θα κλαις...
Πάρε carrat favourite σου βγάζει και Ζ στο τέλος της μέρας.
για μπες δες και εμενα τυπε,που εχω δικια μου φωτο
θεος ο τυπος στη φωτο του προφιλ σου
καλησπερα φιλε,μπραβο,να το χαιρεσαι το εργαλειο,οταν πας για ποτο ας πουμε,η σε δουλεια και δεν εχεις οπτικη επαφη με την μηχανη,την κλειδωνεις? η απλα κλειδωνεις τιμονι και πας?
φιλε μου,θελω να μου πεις την αποψη σου για το στρωσιμο μιας μηχανης,ειναι απαραιτητη διαδικασια?για ποτο παω κυριλε αν ειναι για κανα καφε εννοειται οτι μπαινει συναγερμος. εχω scorpio sri900...για δουλεια παω και με το παπι δε ντρεπομαι
χα,χα,χα.φιλε μου,θελω να μου πεις την αποψη σου για το στρωσιμο μιας μηχανης,ειναι απαραιτητη διαδικασια?
γιατι τρολαρισμα ρε τυπε?χα,χα,χα.
φοβερο τρολαρισμα.
δεν γαμας καθολου ετσι?
θες να βγουμε σεντρα τωρα? σε 1 ωρα στο καραβελ απ'εξωχα,χα,χα.
φοβερο τρολαρισμα.
δεν γαμας καθολου ετσι?
δεν γαμαω πουστρακια ως γνωστον.θες να βγουμε σεντρα τωρα? σε 1 ωρα στο καραβελ απ'εξω