Νέα

Αγορα μηχανης,KTM,honda,triumph tiger, tdm

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fotiakaikaula

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Θα ηθελα την γνωμη σας για το ποια απο τα παραπανω μοντελα  να διαλεξω...κυριως για την πολη αλλα και για κανενα ταξιδακι που και που...ευχαριστω

Μην ακους ότι ναναι,πάρε DUKE 200,λιγα κυβικά φτηνό παιχνιδιάρικο μουράτο οσο κανένα, αν νομίζεις οτι αντεχεις περισσοτερα κυβικά πάρε το 400.
Ποιο μεγάλο μην πάρεις γιατι ειναι φονικό οπλο. GSX,ABC,είναι βαριά και άσχημα για τα καπή.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
αντι να δωσεις τοσα λεφτα για μια σκοτωστρα, παρε ενα τετοιο να νιωσεις πασας . Αμα μπορεις να δωσεις παραπανω ή οποιος άλλος ενδιαφερεται, με πμ πουλαω το δικο μου το F430 F1 coupe' μοντ.'06 μαυρο με μπεζ δερματα full extra και 40.000 χιλιομετρα. Οι μπατηριδες που θα βρουν αφορμη να το παιξουν εξυπνοι καλο ειναι να πανε να γαμηθουνε απο τωρα  ;)

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
ναρκωτικα,τσιγαρα,ποτα,πουτανες,ξενυχτια,ζαρια,ποκερ,ιπποδρομος επιτρεπονται τυπε?
Επειδή ζούμε στην Ελλάδα , με Ελληνικούς δρόμους και Έλληνες οδηγούς 100%, ατύχημα 30-40% πιθανότητα σοβαρό

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
ρε?τι δεν καταλαβαινεις?δεν κανει λεμε.90 αλογα απο 10?εχεις τρελλαθει?

το εχω εναμιση χρονο περιπου το πηρα 12000 καινουργιο μοντελο 13 δεν ειναι 90 αλογα αλλα 115 ειναι το tiger sport τετοια μηχανη και γενικα οτι μηχανη μονο κλειστο γκαραζ αλλιως θα κλαις...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
το εχω εναμιση χρονο περιπου το πηρα 12000 καινουργιο μοντελο 13 δεν ειναι 90 αλογα αλλα 115 ειναι το tiger sport τετοια μηχανη και γενικα οτι μηχανη μονο κλειστο γκαραζ αλλιως θα κλαις...
καλησπερα φιλε,μπραβο,να το χαιρεσαι το εργαλειο,οταν πας για ποτο ας πουμε,η σε δουλεια και δεν εχεις οπτικη επαφη με την μηχανη,την κλειδωνεις? η απλα κλειδωνεις τιμονι και πας?

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Πάρε carrat favourite σου βγάζει και Ζ στο τέλος της μέρας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
καλησπερα φιλε,μπραβο,να το χαιρεσαι το εργαλειο,οταν πας για ποτο ας πουμε,η σε δουλεια και δεν εχεις οπτικη επαφη με την μηχανη,την κλειδωνεις? η απλα κλειδωνεις τιμονι και πας?

για ποτο παω κυριλε αν ειναι για κανα καφε εννοειται οτι μπαινει συναγερμος. εχω scorpio sri900...για δουλεια παω και με το παπι δε ντρεπομαι

OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
για ποτο παω κυριλε αν ειναι για κανα καφε εννοειται οτι μπαινει συναγερμος. εχω scorpio sri900...για δουλεια παω και με το παπι δε ντρεπομαι
φιλε μου,θελω να μου πεις την αποψη σου για το στρωσιμο μιας μηχανης,ειναι απαραιτητη διαδικασια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom