Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
τι εννοεις φιλεοχι ουτε χιλιομετρο,εκει επεμβαινει η..βαλβιδα ανεπιστροφης και δεν ανεβαζει..
τι εννοεις φιλεοχι ουτε χιλιομετρο,εκει επεμβαινει η..βαλβιδα ανεπιστροφης και δεν ανεβαζει..
οχι ουτε χιλιομετρο,εκει επεμβαινει η..βαλβιδα ανεπιστροφης και δεν ανεβαζει..
φιλε,μηχανολογια μαθαινεις αραγε οταν πας για το διπλωμα? ανεξαρτητων κυβικων? για μας τους ασχετους,που δεν ξερουμε και τιποτα...Αχαχαχαχαχα
σε τρολαρει κ εσυ του γραφεις για το μπουζι του διαφορικου.οχι ουτε χιλιομετρο,εκει επεμβαινει η..βαλβιδα ανεπιστροφης και δεν ανεβαζει..
μουνακι,οποτε θες βγαινουμε σεντρα,βλεπεις ονοματεπωνυμο,και φωτο...δεν κρυβομαι...αν εχεις αρχιδια σε προκαλω τωρα εδω να δωσεις τα στοιχεια σου...σε τρολαρει κ εσυ του γραφεις για το μπουζι του διαφορικου.
Μ αρεσει που τον συμβουλευεις να παρει κ μεγαλη μηχανη.
Ουτε τρικυκλο δεν μπορει να οδηγησει αυτος ο ΒΛΑΚΑΣ.
δεν σε γαμαω οσο κ να μου τριβεσαι,ΒΛΑΚΑ.μουνακι,οποτε θες βγαινουμε σεντρα,βλεπεις ονοματεπωνυμο,και φωτο...δεν κρυβομαι...αν εχεις αρχιδια σε προκαλω τωρα εδω να δωσεις τα στοιχεια σου...
εγω τον ανεφερα στον διαχειριστη,αν σου κλεισει τον προφιλ,μην κλαις μετα...Ρε τύπε αν δέρναμε όποιον μας τη λέει στο μπου δεν θα έμενε κανένας να γράφει.
γαμησε με ρε φιλε...με τον καθε μαλακα που μπαινει και τρολαρει εδω μεσα,ενταξει,ειμαι ασχετος το ειπα απο την αρχη πολλες φορες...δεν εχω ιδεατυπε μην τσακωνεσαι πριν παρεις μηχανη γιατι θα σου κανει κακο φενγκ-σουι
ρε γιαννη αραξε μαν,τι σκας?βλεπε και διαβαζε κ κρατα οσα πρεπει δε υπαρχει λογος να χαλιεσαιγαμησε με ρε φιλε...με τον καθε μαλακα που μπαινει και τρολαρει εδω μεσα,ενταξει,ειμαι ασχετος το ειπα απο την αρχη πολλες φορες...δεν εχω ιδεα
εκτος απο ΒΛΑΚΑΣ εισαι κ ρουφιανος.εγω τον ανεφερα στον διαχειριστη,αν σου κλεισει τον προφιλ,μην κλαις μετα...
αν έχεις να πεις κάτι καλό πες. .πάνω στο θέμα. ..αλλιώς μην μας ενοχλείς ρε φίλεεκτος απο ΒΛΑΚΑΣ εισαι κ ρουφιανος.
μου γραφεις πως θα με μαχαιρωσεις κ εχεις το θρασσος να με αναφερεις απο πανω?
Ποιο ΒΛΑΚΑΣ πεθαινεις.
26φιλε
απο την αρχη προσπαθω να σε σωσω γιατι εισαι ασχετος και ταυτοχρονως ΒΛΑΚΑΣ.αν έχεις να πεις κάτι καλό πες. .πάνω στο θέμα. ..αλλιώς μην μας ενοχλείς ρε φίλε
ολοι απο το 0 ξεκινησαμε φιλε...κανενας δεν ηξερε αλλα εμαθεαπο την αρχη προσπαθω να σε σωσω γιατι εισαι ασχετος και ταυτοχρονως ΒΛΑΚΑΣ.
Δεν κανουν οι μηχανες για εσενα.
Τι καλυτερο να γραψω?
1150? :o χεστηκα πανω μουR1150gs
Ομορφο,διαχρονικο,αξιοπιστο,ταξιδιαρικο,με ευκολο σερβις.Με ενα μανιουαλ το κανεις και μονος σου.