Νέα

Αγορα μηχανης,KTM,honda,triumph tiger, tdm

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
θα τα βρουνε μωρε...ενταξει..ανεβαινει πολυ η τεστοστερονη σε αυτο το σαιτ,λογικο...παρεπιπτοντως,κοιταζω και το ktm,duke 200,που ειναι για την πολη κυριως...

αυτο θα στο κλεψουν σε μια βδομαδα

οτι ειναι στριτ φανταχτερο με πλαστικα θα στο φανε αμεσως

παρε κανα εξτι μετεχειρο

OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
αυτο θα στο κλεψουν σε μια βδομαδα

οτι ειναι στριτ φανταχτερο με πλαστικα θα στο φανε αμεσως

παρε κανα εξτι μετεχειρο
εννοεις αν το αφηνω εξω? εχω γκαραζ,οπως ειπα και παραπανω

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
εννοεις αν το αφηνω εξω? εχω γκαραζ,οπως ειπα και παραπανω

Θέμα τύχης είναι φίλε.
Εκτός από συναγερμούς, λουκέτα κτλ μπορείς να βάλεις και ένα gps locator ώστε να την βρεις σε περίπτωση που είσαι άτυχος...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
Θέμα τύχης είναι φίλε.
Εκτός από συναγερμούς, λουκέτα κτλ μπορείς να βάλεις και ένα gps locator ώστε να την βρεις σε περίπτωση που είσαι άτυχος...
το gps,σε πιο σημειο τοποθετειται?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Για αρχική μηχανή καλή είναι και η varadero 125.
Λίγα τα κυβικά, αλλά είναι μοτοσυκλέτα κανονικότατη και μουράτη. Θα εξοικειωθείς με σχετική ασφάλεια.
Συγχωρεί λάθη, δοκιμασμένο!
Και θα την βρεις με λιγότερα από 1000ε

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Tι κατωτεροτητα ρε τύπε?
Εγώ πληρώνομαι πάνω από τον μέσο όρο, έχω ένα cbr 6000rr για την κάβλα μου και ένα μίνι ... για όταν βρέχει.
Κάβλωσα με τις φωτό της c class coupe MY16 και αν μου αρέσει από κοντά θα το πάρω με 50% προκαταβολή και τα υπόλοιπα άτοκες.
Και όλα αυτά γιατί είμαι άξιος που δουλεύω.
Αν τα έβρισκα έτοιμα δεν θα ήμουν άξιος, αλλά κωλόφαρδος.
Πιάνεις την διαφορά?
και ετοιμα να τα βρηκε ο γυιος τα δουλεψε ο πατερας, δε χαριζονται τα λεφτα σε κανεναν και αμα ο γυιος ειναι μαλακας και αχρηστος θα τα χασει οποτε μονο κακια και ζηλεια βγαζουν τετοια τσιτατα... Αμα ενδιαφερεσαι για Merc δες και αυτο κατω απο 10Κ με τετοιο εξοπλισμο ειναι πραγματικο bargain!!!  (εχει και μπεζ δερματα που ειναι σουπερ καβλα)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
και ετοιμα να τα βρηκε ο γυιος τα δουλεψε ο πατερας, δε χαριζονται τα λεφτα σε κανεναν και αμα ο γυιος ειναι μαλακας και αχρηστος θα τα χασει οποτε μονο κακια και ζηλεια βγαζουν τετοια τσιτατα... Αμα ενδιαφερεσαι για Merc δες και αυτο κατω απο 10Κ με τετοιο εξοπλισμο ειναι πραγματικο bargain!!!  (εχει και μπεζ δερματα που ειναι σουπερ καβλα)

Exω ερωτευτεί αυτόν τον κώλο.
Αν είναι έτσι και από κοντά θα τα σκάσω...

Συνημμένα

• merc.jpg
    merc.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 14

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
αλλη σοφιστια.... αμα εχεις λεφτα πρεπει ντε και καλα να εισαι γονος  :jerking: μην προσπαθειτε ματαια να παρασυρετε τους παντες στη δικη σας αποτυχια, ο κοσμος δεν ειναι (ευτυχως) γεματος αποτυχημενους, οσο για τον Βιλανακη, τι θα πει γονος γυφτος? Σας βγαινει ολο το κομπλεξ κατωτεροτητας αμα δειτε πλουσιο τσιγκανο αλλα σε κατι βρωμιαρηδες εμιρηδες που σκανε μυτη με τα εκατονταμετρα κοτερα πατε και παιρνετε πιπες, εκει ουτε ρατσισμος για το χρωμα, ουτε για τη θρησκεια ουτε τιποτε.... κακιασμενα κομπλεξικα μηδενικα εχει γεμισει αυτος ο τοπος δυστυχως, μακαρι η κριση να τα εξοντωσει μπας και μπορεσει αυτη η ρημαδα η χωρα να μεγαλουργησει ξανα

Mην προσπαθείς να μαμίσεις την συζήτηση. Αν έχεις να πει κάτι για μηχανές γράψτο αλλιώς άνοιξε ΄κάνα θρεντ για τα αυτοκίνητα της αρεσκείας σου.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
KTM,honda,triumph tiger, tdm

Τύπε για πόλη και κανά ταξιδάκι είπες.

KTM αν έβγαινες χωματόδρομους περισσότερο.
Honda φιλικά μηχανάκια ιδανικά για νέους αναβάτες, transalp ότι πρέπει για τη δουλειά που θέλεις.
Tiger ωραίο αλλά λίγο too much για την χρήση που θέλεις.
Τdm κλασικό μηχανάκι, εμένα μου έκανε πάντα φλωρέ, άλλοι το λατρεύουν όμως.

Στη τελική τύπε πάρε ότι σε καβλώνει, γουστάρεις να καβαλάς και μπορείς να ψωνίσεις.

Βάλε στη λίστα και τα BMW, ωραία μηχανάκια, ξέρουν το σηματάκι και τα γκομενάκια αν σε ψήνει η φιγούρα στο πακέτο (μαλακία κατ' εμέ, η μηχανή είναι αντρική προσωπική υπόθεση).

Πάντως να ξέρεις ότι και να πάρεις, πας παντού λίγο πολύ, το βασικό εργαλείο στη μηχανή, πέρα από την εμπειρία που έρχεται με τον καιρό, είναι η διάθεση.

Τέλος αν σε ενδιαφέρει να το ακούσεις, αν μπορείς, μη ψωνίσεις μικρό σε κυβικά γιατί είσαι αρχάριος, πάρε τη μηχανή που θέλεις, πήγαινε την συντηρητικά τον πρώτο καιρό, ιδιαίτερα όταν ξεθαρρέψεις και αισθάνεσαι ασφαλής.  Αν έχεις και κανά φίλο μηχανόβιο με εμπειρία ακόμα καλύτερα, θα σου πει τα βασικά να τα έχεις στο μυαλό σου.

Πάντα κράνος, τουλάχιστον (μπότες, μπουφάν αχρείαστα να είναι θα ευγνωμονείς τον ευατό σου που τα φόραγες και κάποια στιγμή θα τα χρειαστείς, όσο καλός οδηγός και να είσαι, όσο έμπειρος και να είσαι).

OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
KTM,honda,triumph tiger, tdm

Τύπε για πόλη και κανά ταξιδάκι είπες.

KTM αν έβγαινες χωματόδρομους περισσότερο.
Honda φιλικά μηχανάκια ιδανικά για νέους αναβάτες, transalp ότι πρέπει για τη δουλειά που θέλεις.
Tiger ωραίο αλλά λίγο too much για την χρήση που θέλεις.
Τdm κλασικό μηχανάκι, εμένα μου έκανε πάντα φλωρέ, άλλοι το λατρεύουν όμως.

Στη τελική τύπε πάρε ότι σε καβλώνει, γουστάρεις να καβαλάς και μπορείς να ψωνίσεις.

Βάλε στη λίστα και τα BMW, ωραία μηχανάκια, ξέρουν το σηματάκι και τα γκομενάκια αν σε ψήνει η φιγούρα στο πακέτο (μαλακία κατ' εμέ, η μηχανή είναι αντρική προσωπική υπόθεση).

Πάντως να ξέρεις ότι και να πάρεις, πας παντού λίγο πολύ, το βασικό εργαλείο στη μηχανή, πέρα από την εμπειρία που έρχεται με τον καιρό, είναι η διάθεση.

Τέλος αν σε ενδιαφέρει να το ακούσεις, αν μπορείς, μη ψωνίσεις μικρό σε κυβικά γιατί είσαι αρχάριος, πάρε τη μηχανή που θέλεις, πήγαινε την συντηρητικά τον πρώτο καιρό, ιδιαίτερα όταν ξεθαρρέψεις και αισθάνεσαι ασφαλής.  Αν έχεις και κανά φίλο μηχανόβιο με εμπειρία ακόμα καλύτερα, θα σου πει τα βασικά να τα έχεις στο μυαλό σου.

Πάντα κράνος, τουλάχιστον (μπότες, μπουφάν αχρείαστα να είναι θα ευγνωμονείς τον ευατό σου που τα φόραγες και κάποια στιγμή θα τα χρειαστείς, όσο καλός οδηγός και να είσαι, όσο έμπειρος και να είσαι).
λες να παω κατευθειαν σε μεγαλα κυβικα και να οδηγω συντηρητικα για αρχη μεχρι να την μαθω,ωστε να μην αλλαζω συνεχως μηχανες,ε? κοιτα,εχω ατομα ξαδερφους,φιλους μηχανοβιους με 900+κυβικα..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
λες να παω κατευθειαν σε μεγαλα κυβικα και να οδηγω συντηρητικα για αρχη μεχρι να την μαθω,ωστε να μην αλλαζω συνεχως μηχανες,ε? κοιτα,εχω ατομα ξαδερφους,φιλους μηχανοβιους με 900+κυβικα..

Δεν συγχωρούν λάθη, οπότε φρόντισε να μην κάνεις!

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Από την στιγμή που οδηγάς σκουτεράκι 50 κυβικών μην το σκέφτεσαι να πας κατευθείαν σε μεγάλα κυβικά.
Ότι έχεις φίλους και συγγενείς με μηχανές μεγάλων κυβικών δεν σημαίνει ότι και εσύ αύριο πρέπει να πάρεις μηχανή μεγάλων κυβικών για τον άλφα ή βήτα λόγο.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
Από την στιγμή που οδηγάς σκουτεράκι 50 κυβικών μην το σκέφτεσαι να πας κατευθείαν σε μεγάλα κυβικά.
Ότι έχεις φίλους και συγγενείς με μηχανές μεγάλων κυβικών δεν σημαίνει ότι και εσύ αύριο πρέπει να πάρεις μηχανή μεγάλων κυβικών για τον άλφα ή βήτα λόγο.
δηλαδη,προτεινεις μεχρι 250cc?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom