Νέα

Αγορα μηχανης,KTM,honda,triumph tiger, tdm

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
σαν νεκροφορα ειναι ρε
μακραν το καλυτερο VFM αμαξι αυτη τη στιγμη. Αμα δε σε παιρνει το καυσιμο πετα του ενα αεριο και εισαι κομπλε. Οποιος δεν ειχε ποτε του Merc δε μπορει να καταλαβει τι αγοραζει μαζι με το αμαξι ;)

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
μακραν το καλυτερο VFM αμαξι αυτη τη στιγμη. Αμα δε σε παιρνει το καυσιμο πετα του ενα αεριο και εισαι κομπλε. Οποιος δεν ειχε ποτε του Merc δε μπορει να καταλαβει τι αγοραζει μαζι με το αμαξι ;)
μεγαλη αληθεια αυτο,που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις με αυτα τα αυτοκινητα,μονο κ μονο το εσωτερικο του ειναι λες και εισαι σε σαλονι

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
αντι να δωσεις τοσα λεφτα για μια σκοτωστρα, παρε ενα τετοιο να νιωσεις πασας . Αμα μπορεις να δωσεις παραπανω ή οποιος άλλος ενδιαφερεται, με πμ πουλαω το δικο μου το F430 F1 coupe' μοντ.'06 μαυρο με μπεζ δερματα full extra και 40.000 χιλιομετρα. Οι μπατηριδες που θα βρουν αφορμη να το παιξουν εξυπνοι καλο ειναι να πανε να γαμηθουνε απο τωρα  ;)
26 χρ ειναι ρε τυπε.πας καλα?

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
26 χρ ειναι ρε τυπε.πας καλα?
οποιος ειναι κατω απο 70 πρεπει να κυκλοφορα με παπι δλδ? εγω στα 24 μου στα ξεκινηματα μου ουσιαστικα πηρα το πρωτο μου Merc το SL350. Μεταφορικα μεσα υπαρχουν απειρα για να παρεις, στατους δεν μπορεις να αγορασεις ευκολα τοσο φθηνα ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
o ανθρωπος μηχανακι ζηταει όχι κουβα  :kneel:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
οποιος ειναι κατω απο 70 πρεπει να κυκλοφορα με παπι δλδ? εγω στα 24 μου στα ξεκινηματα μου ουσιαστικα πηρα το πρωτο μου Merc το SL350. Μεταφορικα μεσα υπαρχουν απειρα για να παρεις, στατους δεν μπορεις να αγορασεις ευκολα τοσο φθηνα ;)
το τυρογαριδακι το μεγαλωσες?ποιο στατους ρε τυπε?ποιος το γαμει το στατους?την αναγνωριση και τον σεβασμο,την εκτιμηση δεν τ αγοραζεις.

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
το τυρογαριδακι το μεγαλωσες?ποιο στατους ρε τυπε?ποιος το γαμει το στατους?την αναγνωριση και τον σεβασμο,την εκτιμηση δεν τ αγοραζεις.
χα χα αυτες τις σοφιστιες ποιος τις εχει βγαλει? κανας απλυτος χασισακιας που δεν εχει να παρει ουτε το λεοφωρειο και κυκλοφορει με μεταχειρισμενο ποδηλατο?  :2funny: :2funny: στον αληθινο κοσμο υπαρχουν ανθρωποι που και ωραιοι ειναι,και σεβασμο εχουν αλλα απο αξιοσεβαστους οχι απο πρεζακια των εξαρχειων, και εκτιμιση εχουν διεθνως και κυκλοφορανε και με ferrari... ασε το στατους ησυχο και μη το πιανεις στο στομα σου, ουτε ξερεις τι σημαινει, εσενα σου αρκει το hi five σε κανα παρκακι στην ακαδημια πλατωνος  :2funny:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
karagiannis ioannis πόσων ετών είσαι;

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
αντι να δωσεις τοσα λεφτα για μια σκοτωστρα, παρε ενα τετοιο να νιωσεις πασας . Αμα μπορεις να δωσεις παραπανω ή οποιος άλλος ενδιαφερεται, με πμ πουλαω το δικο μου το F430 F1 coupe' μοντ.'06 μαυρο με μπεζ δερματα full extra και 40.000 χιλιομετρα. Οι μπατηριδες που θα βρουν αφορμη να το παιξουν εξυπνοι καλο ειναι να πανε να γαμηθουνε απο τωρα  ;)

Ο άνθρωπος θέλει να αγοράσει μηχανή και όχι αυτοκίνητο.

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
χα χα αυτες τις σοφιστιες ποιος τις εχει βγαλει? κανας απλυτος χασισακιας που δεν εχει να παρει ουτε το λεοφωρειο και κυκλοφορει με μεταχειρισμενο ποδηλατο?  :2funny: :2funny: στον αληθινο κοσμο υπαρχουν ανθρωποι που και ωραιοι ειναι,και σεβασμο εχουν αλλα απο αξιοσεβαστους οχι απο πρεζακια των εξαρχειων, και εκτιμιση εχουν διεθνως και κυκλοφορανε και με ferrari... ασε το στατους ησυχο και μη το πιανεις στο στομα σου, ουτε ξερεις τι σημαινει, εσενα σου αρκει το hi five σε κανα παρκακι στην ακαδημια πλατωνος  :2funny:
τι βρωμοδουλειά κάνεις εσυ και πήρες ferrari???? δε μας λές;;;;;Ούτε με ferrari δε βρίσκεις γκόμενα ε;;;;;; :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
χα χα αυτες τις σοφιστιες ποιος τις εχει βγαλει? κανας απλυτος χασισακιας που δεν εχει να παρει ουτε το λεοφωρειο και κυκλοφορει με μεταχειρισμενο ποδηλατο?  :2funny: :2funny: στον αληθινο κοσμο υπαρχουν ανθρωποι που και ωραιοι ειναι,και σεβασμο εχουν αλλα απο αξιοσεβαστους οχι απο πρεζακια των εξαρχειων, και εκτιμιση εχουν διεθνως και κυκλοφορανε και με ferrari... ασε το στατους ησυχο και μη το πιανεις στο στομα σου, ουτε ξερεις τι σημαινει, εσενα σου αρκει το hi five σε κανα παρκακι στην ακαδημια πλατωνος  :2funny:
εισαι τοσο βλακας που υποθετεις διαφορα για καποιον που ποτε δεν εχεις δει,δεν ξερεις την οικονομικη του επιφανεια.εκτος απο τα οσα εγραψα πριν,ουτε μυαλο αγοραζεις με χρηματα.η βλακεια σου ειναι ανικητη.συνεχισε μονος σου.

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
εισαι τοσο βλακας που υποθετεις διαφορα για καποιον που ποτε δεν εχεις δει,δεν ξερεις την οικονομικη του επιφανεια.εκτος απο τα οσα εγραψα πριν,ουτε μυαλο αγοραζεις με χρηματα.η βλακεια σου ειναι ανικητη.συνεχισε μονος σου.
χαχαχα  κοιτα ποιος μιοαει επειδη εγινε ρομπα με την μικροτητα του, αντε πηγαινε παραπερα ρε μπατιρη :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Και ο βασιλιάς των Τσιγγάνων Μαρκος Βιλανάκης με πανάκριβα αυτοκίνητα κυκλοφορούσε στην Λάρισα.
Με το που έβγαινε κάποιο supersport αυτοκίνητο, από κοντά θα το έβλεπες όταν το αγόραζε ο Βιλανάκης.
Αλλά ήταν απλά ένας γόνος γύφτος.
Το ότι απέκτησες μερσεντικό στα 24 με κάνει να υποθέτω ότι και εσύ γόνος είσαι.
Θαυμασμό αξίζουν οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει για τα αγαθά τους.
Αυτοί που τα βρήκαν αξίζουν θαυμασμού μόνο για την κωλοφαρδία τους

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Και ο βασιλιάς των Τσιγγάνων Μαρκος Βιλανάκης με πανάκριβα αυτοκίνητα κυκλοφορούσε στην Λάρισα.
Με το που έβγαινε κάποιο supersport αυτοκίνητο, από κοντά θα το έβλεπες όταν το αγόραζε ο Βιλανάκης.
Αλλά ήταν απλά ένας γόνος γύφτος.
Το ότι απέκτησες μερσεντικό στα 24 με κάνει να υποθέτω ότι και εσύ γόνος είσαι.
Θαυμασμό αξίζουν οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει για τα αγαθά τους.
Αυτοί που τα βρήκαν αξίζουν θαυμασμού μόνο για την κωλοφαρδία τους
αλλη σοφιστια.... αμα εχεις λεφτα πρεπει ντε και καλα να εισαι γονος  :jerking: μην προσπαθειτε ματαια να παρασυρετε τους παντες στη δικη σας αποτυχια, ο κοσμος δεν ειναι (ευτυχως) γεματος αποτυχημενους, οσο για τον Βιλανακη, τι θα πει γονος γυφτος? Σας βγαινει ολο το κομπλεξ κατωτεροτητας αμα δειτε πλουσιο τσιγκανο αλλα σε κατι βρωμιαρηδες εμιρηδες που σκανε μυτη με τα εκατονταμετρα κοτερα πατε και παιρνετε πιπες, εκει ουτε ρατσισμος για το χρωμα, ουτε για τη θρησκεια ουτε τιποτε.... κακιασμενα κομπλεξικα μηδενικα εχει γεμισει αυτος ο τοπος δυστυχως, μακαρι η κριση να τα εξοντωσει μπας και μπορεσει αυτη η ρημαδα η χωρα να μεγαλουργησει ξανα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
μπαχαλο το κανατε κι εδώ, το παιδι ζητησε 2-3 γνωμες για μηχανάκια  :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αλλη σοφιστια.... αμα εχεις λεφτα πρεπει ντε και καλα να εισαι γονος  :jerking: μην προσπαθειτε ματαια να παρασυρετε τους παντες στη δικη σας αποτυχια, ο κοσμος δεν ειναι (ευτυχως) γεματος αποτυχημενους, οσο για τον Βιλανακη, τι θα πει γονος γυφτος? Σας βγαινει ολο το κομπλεξ κατωτεροτητας αμα δειτε πλουσιο τσιγκανο αλλα σε κατι βρωμιαρηδες εμιρηδες που σκανε μυτη με τα εκατονταμετρα κοτερα πατε και παιρνετε πιπες, εκει ουτε ρατσισμος για το χρωμα, ουτε για τη θρησκεια ουτε τιποτε.... κακιασμενα κομπλεξικα μηδενικα εχει γεμισει αυτος ο τοπος δυστυχως, μακαρι η κριση να τα εξοντωσει μπας και μπορεσει αυτη η ρημαδα η χωρα να μεγαλουργησει ξανα

Tι κατωτεροτητα ρε τύπε?
Εγώ πληρώνομαι πάνω από τον μέσο όρο, έχω ένα cbr 6000rr για την κάβλα μου και ένα μίνι ... για όταν βρέχει.
Κάβλωσα με τις φωτό της c class coupe MY16 και αν μου αρέσει από κοντά θα το πάρω με 50% προκαταβολή και τα υπόλοιπα άτοκες.
Και όλα αυτά γιατί είμαι άξιος που δουλεύω.
Αν τα έβρισκα έτοιμα δεν θα ήμουν άξιος, αλλά κωλόφαρδος.
Πιάνεις την διαφορά?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
μπαχαλο το κανατε κι εδώ, το παιδι ζητησε 2-3 γνωμες για μηχανάκια  :S
θα τα βρουνε μωρε...ενταξει..ανεβαινει πολυ η τεστοστερονη σε αυτο το σαιτ,λογικο...παρεπιπτοντως,κοιταζω και το ktm,duke 200,που ειναι για την πολη κυριως...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Συνημμένα

• phpGCvVd9AM.jpg