Aν σε παιρνει να ανεβεις σε μπατζετ (αρκετα βεβαια) ή να παρεις μεταχειρισμενο εγω εχω να σου προτεινω το mac book air.
Μετα απο χρηση πολλων αφου χρησιμοποιω μονο λαπτοπ, ειχα και acer και dell και samsung και turbox και vaio τα κρατουσα μαξ 1-2 χρονια. θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια εγω ενθουσιαστικα,
θετικα- ταχυτητα, στα παντα ιντερνετ οι σελιδες ανοιγουν με την σκεψη, βιντεο κλπ , δεν κρασαρει δεν παγωνει δεν κολλαει ξεχνας τι ειναι επανεκινηση τασκ μανατζερ κλπ
δεν χρειαζεσαι antivirus απλα δεν κολλαει τιποτα, μπαταρια αρρωστια απλα δεν τελειωνει, δεν ακουγεται τιποτα απολυτα αθορυβο και δεν ζεσταινετε, trackpad κορυφη απολυτα παραμετροποιησιμο φοβερο built in ηχειο , βαρος αμελητεο φοβερο ντιζαιν, ανθεκτκο σε νερο πτωσεις κλπ, και παρα πολλα αλλα
στα αρνητικα ισως βαλω τον χειρισμο αλλα σε μιση μερα τον μαθαινεις λογω συνηθειας σε περιβαλλον windows
και την τιμη αλλα για μενα ειναι απολυτα value το εχω 2,5 χρονια και δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να ξαναπαω σε αλλη μαρκα η ποσο μαλλον στα κολογουιντοους που καθε τοσο θελουν reboot. 2,5 χρονια δεν εχει κλεισει ποτε και δεν εχει κανει κιχ.
στα λεφτα που δινεις βρισκεις ανετα μεταχειριμενο σε παρα πολυ καλ κατασταση αν εισαι διατεθημενος να δωσει 300 επιπλεον το χτυπας καινουριο.
πηγαινε σε καποιο μαγαζι και δουλεψε το λιγο...