Νέα

Πωλειται ολοκαινουργιο laptop!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Φίλε μου,να σε ρωτήσω κάτι? έχει εγγύηση το μηχάνημα? και απο ποιόν?

Οσο γι' αυτό που είπες περί προμήθειας,δεν στέκει....Βρίσκω εγώ κάποιον που το αγοράζει π.χ 800,το παίρνω απο σένα 700 και βγάζω την διαφορά.Απλό..... :2funny:

μα δεν στο δινει 700 ρε φιλε...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είσαι βέβαιος? αν το μηχάνημα είναι δώρο,καλώς.Αν όμως δεν είναι,και δεν έχει και εγγύηση,τότε τα 700 μπορεί να είναι και πάρα πολλά....

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Είσαι βέβαιος? αν το μηχάνημα είναι δώρο,καλώς.Αν όμως δεν είναι,και δεν έχει και εγγύηση,τότε τα 700 μπορεί να είναι και πάρα πολλά....

ε διαβασε ρε φιλε απο την αρχη το θεμα να μαθεις...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
μόνο που χρειάζεται να έχει κάποιος account
με πάνω από 200 δημοσιεύσεις.. το διαπίστωσα
πρόσφατα π ΄θελα να βάλω μια αγγελία για κάτι
pc parts..

Πραγματι.. εχεις δικιο. Τωρα που το λες το θυμηθηκα.. 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε μου,δεν με ενδιαφέρει το θέμα....απλά επισημάνσεις κάνω.Απο την αρχή το διάβασα το θέμα....και λοιπον? αν ήταν κλεμμένο θα στο έλεγε? ξέρεις πόσοι στην πέφτουνε στο δρόμο για να αγοράσεις τέτοια πράγματα?
Δεν υπονοώ τίποτα για το παληκάρι...μπορεί να είναι όπως τα λέει.Απλά,αν έχει εγγύηση θα μπορέσει να το δώσει 20-30% κάτω απο την τιμή στο πλαίσιο.Αν δεν έχει,τότε οποιαδήποτε τιμή ειναι συζητήσιμη.

Υ.Γ Γνωστός κέρδισε φωτογραφική μηχανή σε χορό σωματείου.Τελευταίο μοντέλο,αλλά είχε παρόμοια και προσπάθησε να την δώσει.Του την αγόρασε τελικά μαγαζί με φωτογραφικά είδη στην μισή τιμή.

OP
OP
M

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Με εβαλε στην πριζα ο προηγουμενος καχυποπτος φιλος κ ανοιξα προσεκτικα την ζελατινα με τα φυλλαδια και σας ενημερωνω οτι υπαρχει και εγγυηση 1 ετους..οποτε εγω εχω ολο το δικαιωμα να πιστευω οτι το χαριζω κιολας με το 1000ευρω που ελπιζω να παρω περιπου..γιατι νομιζω οτι 300 ευρω πιο κατω δεν ειναι αμελητεο ποσο..ολα τα παραπανω απευθηνονται στον andy51.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
900 ειπαμε.... :grin: :grin: :grin: :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Με εβαλε στην πριζα ο προηγουμενος καχυποπτος φιλος κ ανοιξα προσεκτικα την ζελατινα με τα φυλλαδια και σας ενημερωνω οτι υπαρχει και εγγυηση 1 ετους..οποτε εγω εχω ολο το δικαιωμα να πιστευω οτι το χαριζω κιολας με το 1000ευρω που ελπιζω να παρω περιπου..γιατι νομιζω οτι 300 ευρω πιο κατω δεν ειναι αμελητεο ποσο..ολα τα παραπανω απευθηνονται στον andy51.

Φίλε μου,δεν είχα καμμία διάθεση να σε θίξω....Το δίνεις λοιπόν με έκπτωση 30%,αν δεν κάνω λάθος.Μακάρι να βρείς αγοραστή,σου το εύχομαι ολόψυχα.Κάνε γρήγορα όμως,γιατί αυτά τα μηχανήματα είναι τα μόνα που φθηναίνουν.Σε 2 μήνες η τιμή του θα είναι πολύ πιο χαμηλή.
Οσο για το αν το χαρίζεις η όχι,πρεπει να ξέρεις οτι η τιμή κάθε πράγματος καθορίζεται απο το αν θα βρεθεί αγοραστής να πληρώσει την τιμή που ζητείται.Εν πάσει περιπτώσει,καλή επιτυχία σου εύχομαι.

linos70

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου,δεν είχα καμμία διάθεση να σε θίξω....Το δίνεις λοιπόν με έκπτωση 30%,αν δεν κάνω λάθος.Μακάρι να βρείς αγοραστή,σου το εύχομαι ολόψυχα.Κάνε γρήγορα όμως,γιατί αυτά τα μηχανήματα είναι τα μόνα που φθηναίνουν.Σε 2 μήνες η τιμή του θα είναι πολύ πιο χαμηλή.
Οσο για το αν το χαρίζεις η όχι,πρεπει να ξέρεις οτι η τιμή κάθε πράγματος καθορίζεται απο το αν θα βρεθεί αγοραστής να πληρώσει την τιμή που ζητείται.Εν πάσει περιπτώσει,καλή επιτυχία σου εύχομαι.

Με 30% έκπτωση η τιμή θα ήταν 909 €, συμφωνώ πάντως ότι τιμή πώλησης είναι η τιμή τελικής δοσοληψίας.
Επίσης, ο φίλος που πουλάει το laptop ας κάνει μια προσπάθεια να βρει τουλάχιστον την εγγύηση. Νομίζω πως αυτό και μόνο έχει αξία, διαφορετικά θα αναγκαστεί να το δώσει και κάτω από την μισή τιμή, αφού σε μια ενδεχόμενη-έστω και απλή-βλάβη ο νέος χρήστης δεν θα ξεμπερδέψει κάτω από 250 €, αυτό από προσωπική πείρα, οπότε δεν υπάρχει και κάποιο τρομερό κίνητρο να το αγοράσει κάποιος πέρα από κατάστημα που θα του παρέχει και διετή εγγύηση.

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Φιλε malone με ενδιαφερει γυρω στα 800. Αν δεν βρεις αλλον με περισσοτερα στο περνω αμεσα.. αν θες στειλε πμ...

OP
OP
M

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον..σε οσα παιδια μου εστειλαν πμ καθως κ στον απο πανω φιλο θα απαντησω αυριο το απογευμα γιατι
κατι εχω υποψην αυριο το πρωι για πωληση!Φιλε andy ok δεν εγινε κατι ουτε με εθιξες..απλα υποννοησες οτι παιζει να ειναι κ κλεμμενο
γι αυτο το ειπα..ευχαριστω και παλι!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom