Νέα

Βοήθεια για αγορά νέου laptop

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FanisChristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
ενώ η toshiba εδώ γαμάει.
ααααααααααααχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ.
τα apple δεν χρειάζονται after sales service. δε χαλάνε ποτέ.

Σε laptop's η toshiba γαμαει. ;)

Η apple εχει μερικα κορυφαια μηχανηματα οπως πχ τα MacBook. Και πραγματι δεν χαλανε ευκολα.

Το After sale service ομως δεν ειναι μονο για βλαβες, μπορει πχ να θες να βαλεις μεγαλυτερο σκληρο η καλυτερη καρτα της επιλογης σου.. δυσκολο.

Κατα τ αλλα μια χαρα μηχανακια βγαζει. Ειδικα στην κατηγορια prefix branding (i-  phone pod κλπ) ειναι top.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Acer και ξερο ψωμι ,δεν υπάρχει καλυτερη κατηγορια λαπτοτ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για εμένα λαπτοπ δεν βγάζει καμιά εταιρία , πέραν της dell.
και δεν μιλάμε για inspire και τέτοια.
μιλάμε για το alienware, xps, precision.... αλλά μερικά πάνε μέχρι και τα 10 χιλιάρικα

η apple μπορεί να έχει αυτά που έχει, αλλά είναι σαν να σε εκβιάζει για λεφτά όσο είσαι πελάτης της.
όχι μόνο σε αναγκάζει να αγοράζεις δικό της λογισμικό, αλλά πολλές φορές τα laptop/tower της έχουν features που έχουν γίνει σκόπιμα disable, πχ hardware accelerator PureVideo

επίσης να πούμε και για το μονοπώλειο που προωθεί η apple με την συμφωνία του '06 με την intel, ενώ οι amd υποστηρίζουν το ίδιο instruction set.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
MSI Rulez.

Τα toshiba ειναι σκυλια, εχω δοκιμασει 2 σε παραλογες συνθηκες ....

Τα acer και αυτα να πω την αληθεια δεν μου δημιουργησαν ποτε προβλημα αλλα θα προτειμουσα toshiba.

Επισης να αναφερω οτι μακρια απο HP ..... μου εχουν καει 2 !!! (motherboard)

Για τα sony vaio καλα μηχανηματα αλλα πολυ υψηλες τιμες, δεν αξιζουν κατα τη γνωμη μου τοσα λεφτα, η οθονες τους ειναι αψογες αλλα ως εκει. δεν θα αγοραζα ποτε τοσα λεφτα.

τα dell σαν ονομα ειναι κορυφη. αν αγοραζα dell δεν θα επερνα καποιο της "παραγωγης" αλλα θα εμπαινα στο σαιτ τους και θα το εφτιαχνα οπως θα ηθελα και παραγγελεια.

για τα apple ... εχει γινει μοδα πλεον γι'αυτο και το αγοραζουν , δεν θα αγοραζα ποτε τετοιο μηχανημα αφου χρειαζομαι pc .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για εμένα λαπτοπ δεν βγάζει καμιά εταιρία , πέραν της dell.
και δεν μιλάμε για inspire και τέτοια.
μιλάμε για το alienware, xps, precision.... αλλά μερικά πάνε μέχρι και τα 10 χιλιάρικα

η apple μπορεί να έχει αυτά που έχει, αλλά είναι σαν να σε εκβιάζει για λεφτά όσο είσαι πελάτης της.
όχι μόνο σε αναγκάζει να αγοράζεις δικό της λογισμικό, αλλά πολλές φορές τα laptop/tower της έχουν features που έχουν γίνει σκόπιμα disable, πχ hardware accelerator PureVideo
Κυριακη ηταν κλειστο Δεν εχω παει και οι κριτικες ειναι πολυ παλιες  :think:

Ερχετε ΠΣΚ και δεν εχω αποφασισει ακομα που να χτυπησω , να παω να πεταξω στη Ρωξανη το 40ρι να μου φυγει ο καημος
ή καλυτερα να παω παραλια και να κερασω τους περαστικους ?  :2funny:

Εφυγε και η Εφη ειπαμε... Με βλεπω στη θαλλασα  :)
επίσης να πούμε και για το μονοπώλειο που προωθεί η apple με την συμφωνία του '06 με την intel, ενώ οι amd υποστηρίζουν το ίδιο instruction set.
κατα την γνωμη σου ποιο ειναι το καλυτερο για μια διανομη λινουξ που θα βαλω δωρεαν πχ ουμπουντου;αυτο το ασερ που εδειξες ας πουμε;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κατα την γνωμη σου ποιο ειναι το καλυτερο για μια διανομη λινουξ που θα βαλω δωρεαν πχ ουμπουντου;αυτο το ασερ που εδειξες ας πουμε;
Σου προτείνω acer aspire  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16

Χυστη μου υπαρχει σαιτ με τα συμβατα λαπτοπ σε λινουξ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σου προτείνω acer aspire  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ασερ εχω εναν οντως και ειναι παλιος μεν αλλα σκυλι.....σε αυτο εχω ουμπουντου τωρα γιαυτο ρωταω για μια αναβαθμιση μελλοντικα......στο ασερ τρεξαν ολα ευκολα οταν εβγαλα τα γουιντοουζ.... :sunglasses:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
MSI Rulez.

Τα toshiba ειναι σκυλια, εχω δοκιμασει 2 σε παραλογες συνθηκες ....

Τα acer και αυτα να πω την αληθεια δεν μου δημιουργησαν ποτε προβλημα αλλα θα προτειμουσα toshiba.

Επισης να αναφερω οτι μακρια απο HP ..... μου εχουν καει 2 !!! (motherboard)

Για τα sony vaio καλα μηχανηματα αλλα πολυ υψηλες τιμες, δεν αξιζουν κατα τη γνωμη μου τοσα λεφτα, η οθονες τους ειναι αψογες αλλα ως εκει. δεν θα αγοραζα ποτε τοσα λεφτα.

τα dell σαν ονομα ειναι κορυφη. αν αγοραζα dell δεν θα επερνα καποιο της "παραγωγης" αλλα θα εμπαινα στο σαιτ τους και θα το εφτιαχνα οπως θα ηθελα και παραγγελεια.

για τα apple ... εχει γινει μοδα πλεον γι'αυτο και το αγοραζουν , δεν θα αγοραζα ποτε τετοιο μηχανημα αφου χρειαζομαι pc .

Όλες οι τελευταίες γενιές, τρέχουν Windows κανονικά.

In addition to Microsoft Office, most popular applications are available for the Mac, too. But if you want to use a particular Windows-only application and you have a copy of Windows XP or Windows Vista, you have a few options:

* If you want to run Windows natively — as if your Mac were a PC — you can use Boot Camp, which is included with Mac OS X Leopard on every new Mac.
   * If you want to run Mac OS X and Windows side by side, you can purchase Parallels Desktop for Mac or VMware Fusion. Install one of these applications, and you can use Windows programs right next to your Mac applications, without having to restart.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ασερ εχω εναν οντως και ειναι παλιος μεν αλλα σκυλι.....σε αυτο εχω ουμπουντου τωρα γιαυτο ρωταω για μια αναβαθμιση μελλοντικα......στο ασερ τρεξαν ολα ευκολα οταν εβγαλα τα γουιντοουζ.... :sunglasses:
Εχεις γούστο στην τεχνολογια βλέπω  :rockon: :rockon: 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παντος σε πολλες περιπτώσεις ενα μινι netbook ειναι ηρωας με ολη την σημασια της λεξης!  Ευκολη μεταφορα,βολικο κλπ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
toshiba... αφού άντεξε τέσσερα χρόνια την χρήση που του έκανε ο γιός μου (24/7) δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
χοντρικα, αρκει να εχει γραφικα απο nvidia.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
netbook

asus ή msi * τα asus εχουν καλυτερο wifi

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
λογω ευρ.ενωσις τουλαχιστον σε πολλα msi αν οχι σε ολα εχει μειωθει το wifi κατα 10dbi !!! βεβαια ... ολα μπορεις να τα φτιαξεις να ειναι κομπλε ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom