Νέα

Αγορά laptop 500-600 €

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinky_boy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
H σειρά Inspiron με τη Latitude δεν έχει καμιά σχέση....
Δυστυχώς στα καταστήματα πωλείται βασικά η Inspiron ή οποία δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτα από όλα τα άλλα (HP, Toshiba, Lenovo κλπ)

Τυπε το βαρυ πυροβολικο της Dell ειναι τα xps και τα precision οχι τα Latitude .

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Τυπε το βαρυ πυροβολικο της Dell ειναι τα xps και τα precision οχι τα Latitude .

Για τα xps θα συμφωνήσω, για τα precision όμως όχι...
βασικά ανέφερα πως τα latitude έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής από τα Inspiron που γενικά αυτά βρήσκεις στις γνωστές αλυσίδες...
Φυσικά είναι και ακριβότερα, σίγουρα ψάχνοντας σε ebay μπορείς να βρεις καλύτερες τιμές...με το αντίστοιχο ρίσκο...
Πάντως από ebay τελευταία παίζει αρκετή απάτη !!!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
ο ι5 u6200 που τον βρήσκεις σε λάπτοπ των 550-600 ευρώ είναι μόλις 2% πιο ισχυρός από τον i7 2620 και μιλάμε για σειρά pro και όχι καταναλωτική (τεράστια η διαφορά κατασκευαστικής ποιότητας)....με 100+ διαφορά λιγότερα τα οποία θα τα "έριχνα" σε +4GB RAM & SSD 256GB

Μαλακια πεταξες... Πλεον στα 550-600 βρισκεις τους i7 5500U και 6500.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Μα και εκει για καλο παλι πολλα ζητάνε και ειναι προβληματικά.Αφου βγαζουν και προσφορες σε κανονικα κομματια γιατι να προτιμησεις κατι που επιστραφηκε σαν ελαττωματικό;Χωρις συσκευασια ή χωρις παρελκομενα και με ταλαιπωρημενες μπαταριες;

A ναι σωστα.. Ενα ASUS X58L που ειχα παρει απο χερι παντως εχει βγει σκυλι.. αν εξαιρεσεις το θεμα με το βυσμα τροφοδοσιας (που εχουν τα περρισοτερα μεταχ) ..

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μαλακια πεταξες... Πλεον στα 550-600 βρισκεις τους i7 5500U και 6500.

ok εγώ μαλακίες πετάω

και επίσης

Η άποψη μου είναι ότι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λάπτοπ της κατηγορίας 400-700 ευρώ είναι κακή αγορά σήμερα, ή παίρνεις ένα refurbished με +-300 ευρώ με ψιλοκαλά για την εποχή του specs και κάνεις τις απλές δουλίτσες σου ή τα σκας και παίρνεις κάτι δυνατό ή ακόμη καλύτερα πας σε mac...
Πραγματικοί Η/Υ είναι μόνο οι Desktop !

ΣΗΜΕΡΑ οι ΦΟΡΗΤΟΙ Η/Υ της συγκεκριμένης οικονομικής κατηγορίας έχουν ΠΑΡΑ πολύ μικρές διαφορές !!!!

Κάποιος φίλος ανέφερε για FullHD οθόνη, εκεί ναι έχουμε διαφορά ! ο SSD είναι πραγματικό πλεονέκτημα ! Όλα τα υπόλοιπα είναι :jerking:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
και μια σειρά προτίμησης εταιριών :

1. ALLIENWARE (κατασκευαστής DELL)
2. DELL (XPS & LATITUDE)
3. TOSHIBA (TECRA & QOSMIO)
4. SONY VAIO (έχει σταματήσει η κυκλοφορία τους)
5. HP (ELITEBOOK & ENVY)
6. LENOVO ή ΙΒΜ (5ετίας και πριν)
7. FUJITSU SIEMENS
8. SAMSUNG
9. MSI
10. ASUS
11. ACER

H Apple αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία με πολλά + και κάποια -

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
Aν σε παιρνει να ανεβεις σε μπατζετ (αρκετα βεβαια) ή να παρεις μεταχειρισμενο εγω εχω να σου προτεινω το mac book air.
Μετα απο χρηση πολλων αφου χρησιμοποιω μονο λαπτοπ, ειχα και acer και dell και  samsung και turbox και vaio τα κρατουσα μαξ 1-2 χρονια. θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια εγω ενθουσιαστικα,
θετικα- ταχυτητα, στα παντα ιντερνετ οι σελιδες ανοιγουν με την σκεψη, βιντεο κλπ , δεν κρασαρει δεν παγωνει δεν κολλαει ξεχνας τι ειναι επανεκινηση τασκ μανατζερ κλπ
δεν χρειαζεσαι antivirus απλα δεν κολλαει τιποτα, μπαταρια αρρωστια απλα δεν τελειωνει, δεν ακουγεται τιποτα απολυτα αθορυβο  και δεν ζεσταινετε, trackpad κορυφη απολυτα παραμετροποιησιμο φοβερο built in ηχειο , βαρος αμελητεο φοβερο ντιζαιν, ανθεκτκο σε νερο πτωσεις κλπ, και παρα πολλα αλλα
στα αρνητικα ισως βαλω τον χειρισμο αλλα σε μιση μερα τον μαθαινεις λογω συνηθειας σε περιβαλλον windows
και την τιμη αλλα για μενα ειναι απολυτα  value το εχω 2,5 χρονια  και δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να ξαναπαω σε αλλη μαρκα η ποσο μαλλον στα κολογουιντοους που καθε τοσο θελουν reboot. 2,5  χρονια δεν εχει κλεισει ποτε και δεν εχει κανει κιχ.
στα λεφτα που δινεις βρισκεις ανετα μεταχειριμενο σε παρα πολυ καλ κατασταση  αν εισαι διατεθημενος να δωσει 300 επιπλεον το χτυπας καινουριο.
πηγαινε σε καποιο μαγαζι και δουλεψε το λιγο...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τα mac όμως συγκριτικά με αντίστοιχο hardware σε pc, έχουν διπλή τιμή.
Για τα antivirus ... τα γλυτώνεις και στο Linux ... που είναι ΤΣΑΜΠΑ.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εχω ΜΟΝΟ λαπτοπ απο το 2000 και εχουν περασει απο τα χερια μου απο
Compaq Presario-HP- Sony VAIO- Fujitsu-Medion-Dell-Samsung-Toshiba-

6o χρονo πλεον ειμαι με Τoshiba C660 ι5 2410Μ @ 2.3 4GBram  ()
το οποιο ειχα παρει καπου στα 600 ευρω Τοτε!  Πιο φτηνα απο το λινκ που σου στελνω
To Μονο που του εκανα εναν SSD Samsung EVO 250GB και δεν κολλαει πουθενα

Τα παντα ολα για νορμαλ χρηση και σχεδον μονιμα κολλημενη και εξωτερικη δευτερη οθονη

Μακραν για μενα μπροστα τα Toshiba....

Απο τα υπολοιπα
Στον Compaq εσπασε ο βραχιονας της οθονης (πρακτικα οφ) Πουληθηκε σε θυμα που νομιζε θα το αλλαζε με 30 ευρω Εποχες 2004 που η αλλαγη κοστιζε 1000 ευρω
Στον πρωτο Vaio καηκε Inverter οθονης (Ανοιγε αλλα ηταν μαυρο) Δικη μου μαλακια το ειχα σε φαση ξαπλα καναπε μπρουμυτα χωρις κατι απο κατω και του μπουκωνα ανεμιστηρακι συχνα οποτε υπερθερμανση!  Μικρο κοστος αλλαγης Inverter αλλα πουληθηκε Ebay για Update
Στον Samsung απο δικη μου μαλακια (ειχε φθαρει το βυσμα στο τροφοδοτικο και καποια στιγμη Τζζζζ Τζζζζ κατι τιναξε) ebay για ανταλακτικα
Ο Medion βαρεσε μητρικη
ΗP φτηνιαρικη κατασκευη αλλα οκ δεν ειχα θεμα 3-4μηνες και μετα πουληθηκε
Aπο Dell και Fuj Semens δεν ειχα καποιο παραπονο
Ενα δευτερο Sony Vaio που εχω 6 ετιας και αυτο μια χαρα. Πολυ στιβαρη κατασκευη!

Κατα σειρα  Τoshiba-Sony-FujitsuSiemens-Dell-Tα υπολοιπα βαλτα οπως θες

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Στα 600 ευρω χτυπα κατι καλο ΧΩΡΙΣ ssd....
Εννοω αν εχεις να διαλεξει αναμεσα σε 2 οπου το 1 δεν εχει ssd αλλα ποιοτικοτερα χαρακτηριστικα ενω ο δευτερος χειροτερα χαρακτηριστικα αλλα ssd χτυπα τον καλυτερο σε επεξεργαστη μνημη καρτα οθονη
SSD θα βαλεις μονος σου οταν σε 3 χρονια αρχισει ο σκληρος να τα φτυνει
Τωρα στην αρχη δε θα καταλαβεις τοσο τη διαφορα

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
Τα mac όμως συγκριτικά με αντίστοιχο hardware σε pc, έχουν διπλή τιμή.
Για τα antivirus ... τα γλυτώνεις και στο Linux ... που είναι ΤΣΑΜΠΑ.

συμφωνω γιαυτο ειπα εαν αντεχει η τσεπη του φιλου, απο κει και περα ομως εαν μπορεις να τα διαθεσεις σιγουρα θα τα κανεις αποσβεση  σε βαθος χρονουαν το χρησιμοποιεις ομως εαν θελεις μονο ιντερνετ και βολευεσαι και με ενα ταμπλετ τοτε μαλλον μονο για φιγουρα θα σου χρειαστει αλλιως ειναι high end το μηχανημα και για το antivirus  ενα παραδειγμα εφερα οτι οι ανθρωποι ειναι μπροστα,  εγω παντς που το φορτωνω πολυ, οταν λεμε πολυ εννοω πολυ με προγραμματα επεξεργασιας ηχου, βιντεο και φωτο ανταποκρινεται αριστα και ταχυτα, σε αντιστοιχο desktop φιλου αγορας 1.700€ με δυνατο επεξεργαστη ι7 και ραμ 16γιγα τα ιδια προγραμματα εκανε 40 λεπτα κυριολεκτικα να ανοιξει τα αποθηκευμενα αρχεια μονο ουτε καν να δουλεψω. οποτε για την χρηση που κανω εγω ειναι μονοδρομος δεν υπαρχει ουτε καν συγκριση μεταξυ microsoft και mac

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Μπορεί το linux να είναι τζάμπα, αλλά εαν χρειάζεται να κάνεις 1821 φορές
compile το kernel για τρέξει το hardware. Γάμησε τα.

H θα τα καταφέρεις και θα έχεις μηχάνημα που θα γαμάει

Η θα τινάξεις το hardware μαζί με το γραφέιο σου.

Σχετικά με ασφάλεια, όλα σπάνε, άμα εγκαταστήσεις κατα λάθος κάποιο rootkit.
Υπαρχουν rootkit και για τα "αβυθυστα" και υπερακριβά  Mac.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
SSD θα βαλεις μονος σου οταν σε 3 χρονια αρχισει ο σκληρος να τα φτυνει
Τωρα στην αρχη δε θα καταλαβεις τοσο τη διαφορα
λάθος λογική για μένα.Βαλε ssd απο την αρχή και το σκληρό κάνε τον εξωτερικό .
Με τον ssd θα ανοίγουν όλα αστραπιαία.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
λάθος λογική για μένα.Βαλε ssd απο την αρχή και το σκληρό κάνε τον εξωτερικό .
Με τον ssd θα ανοίγουν όλα αστραπιαία.

Οκ αλλα.... Υπηρχε ζωη και πριν τους SSD
Μαλλον εχεις καιρο να ανοιξεις λαπτοπ του κουτιου...

Και εγω εβαλα SSD μετα απο 5 χρονια και καταλαβα τρελη διαφορα απο εναν παλιο δισκο που μετραγε μερες

H λογικη που εγραψα ειναι με ιδιο μπατζετ παρε καλυτερο μηχανημα που το αγοραζεις για 5-10χρονια και κανε υποχωρηση στον SSD

Αλλα ακομα και ssd με ssd εχουν τεραστια διαφορα...Εγω φοραω samsung evo και γαμει και δερνει!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οκ αλλα.... Υπηρχε ζωη και πριν τους SSD
Μαλλον εχεις καιρο να ανοιξεις λαπτοπ του κουτιου...

Και εγω εβαλα SSD μετα απο 5 χρονια και καταλαβα τρελη διαφορα απο εναν παλιο δισκο που μετραγε μερες

H λογικη που εγραψα ειναι με ιδιο μπατζετ παρε καλυτερο μηχανημα που το αγοραζεις για 5-10χρονια και κανε υποχωρηση στον SSD

Αλλα ακομα και ssd με ssd εχουν τεραστια διαφορα...Εγω φοραω samsung evo και γαμει και δερνει!!!
Υπήρχε ζωή και πριν αλλά ήταν αργή!!! :2funny:
Τετοιον σαμσουνγκ θελω να αγοράσω και εγώ.Νομίζω ότι δεν έχει ακουστει κάτι ασχημο για τους 850 ,δεν έχουν τα προβ΄ληματα των 840.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
1920χ1080 με matt οθονη στα 622.
Η vga δεν ειναι δυνατη αλλα και η nvidia 920/930 που προσφερουν τα αλλα μηχανακια σε αυτην την τιμη για τον ποουτσο ειναι.Θα προτιμουσα να ειχε εναν ssd kai γραφικα απο το chip.

Λειτουργικο οπως ειπαμε...του βαζεις τα 7/8 σπασμενα και το γυρνας σε αυθεντικα 10 οσο το επιτρεπει ακομη η Microsoft.

Δεν υπαρχει λογος να βαλεις 7 η 8 σπασμενα και να αναβαθμισεις στα 10 τα βαζεις αμεσως και τα ενεργοποιεις με το crack τους το ιδιο πραμα ειναι με λιγοτερη διαδικασια

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους θέλω να αγοράσω ένα laptop αλλά επειδή δεν το κατέχω και πολύ θέλω να μου πείτε αν γνωρίζει κάποιος να πάρω κάτι καλό δυνατό και αξιόπιστο.Τωρα από χρήματα διαθέτω 500 με 600 ευρώ αν είναι κάτι καλό και πιο φθηνό δεν θα με χάλαγε. Περιμένω να με διαφοτησετε.Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Τυπε δεν λες να το καταλαβεις.
Γιατι να βαλεις crack οταν η microsoft σου δινει την δυνατοτητα να δημιουργησεις usb στικακι των windows 10 με ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ κλειδι?   :think:
Μαλλων εσυ και καποιοι αλλοι δε θελετε να το καταλαβετε ποιο αυθεντικο κλειδι αφου τα 7 η 8 που θα βαλεις θα ειναι ενεργοποιημενα με κρακ τους περνατε δηλαδη για τοσο χαζους αν θελουν να στα πιασουν θα στα πιασουν αυθεντικο κλειδι υπαρχει ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ που υπαρχει μεσα στη συσκευασια

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
1920χ1080 με matt οθονη στα 622.
Η vga δεν ειναι δυνατη αλλα και η nvidia 920/930 που προσφερουν τα αλλα μηχανακια σε αυτην την τιμη για τον ποουτσο ειναι.Θα προτιμουσα να ειχε εναν ssd kai γραφικα απο το chip.

Λειτουργικο οπως ειπαμε...του βαζεις τα 7/8 σπασμενα και το γυρνας σε αυθεντικα 10 οσο το επιτρεπει ακομη η Microsoft.

η αυτο με hydrid δισκο για οποιον δεν θελει να αλλαξει σε ssd αμεσως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom