You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγορά διαδρόμου γυμναστικής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα menis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Άλλη μία ψήφος για Tunturi που προαναφέρθηκε. Πράγματι τα φέρνει η αλυσίδα SportLife. Είναι ακριβά, τα αξίζουν, αλλά και σε κάθε περίπτωση με τα λεφτά που λες να διαθέσεις αγοράζεις καταπληκτικά πράγματα...
Μόνο μη σου φύγει η διάθεση και κατελήξει ο διάδρομος... καλόγερος για να κρεμάς τα ρούχα.
Σχετική ερώτηση: ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να "νοικιάζει" διαδρόμους για να δει μια οικογένεια αν τελικά θα το χρησιμοποιεί το εργαλείο;
Μόνο μη σου φύγει η διάθεση και κατελήξει ο διάδρομος... καλόγερος για να κρεμάς τα ρούχα.
Σχετική ερώτηση: ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να "νοικιάζει" διαδρόμους για να δει μια οικογένεια αν τελικά θα το χρησιμοποιεί το εργαλείο;
καποια γνωμη για τον συγκεκριμμενο?
Για οποιαδήποτε αγορά σας, συμπεριλαμβανομένου και του διαδρόμου, ειδών fitnes και γυμναστικής μπορείτε να δείτε το site εκεί θε βρείτε αυτό που θέλετε στη ποιό οικονομική και συμφέρουσα τιμή.
Με τις συνδρομές στα γυμναστήρια τόσο χαμηλά δε θα συζητούσα καν την αγορά διαδρόμου φίλε.
Αυτός που ρωτάς πχ ισοδυναμεί με συνδρομή 10+ χρόνων στα JW. Χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής.
Δες τις συνδρομές που έχουν στη γειτονιά σου, δες τις τιμές των διαδρόμων και υπολόγισε πόσα χρόνια χρειάζονται για να κάνεις απόσβεση.
Επιπλέον στο γυμναστήριο αναλαμβάνουν αυτοί συντήρηση - ζημιές - ανανέωση, υπάρχουν και άλλα πράγματα (εκτός διαδρόμων) πέρα από τα ελεύθερα βάρη και τις μηχανές (δλδ ελλειπτικό, ποδήλατο, σάουνα, aerobics κλπ)...
... και ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ. ;)
Αυτός που ρωτάς πχ ισοδυναμεί με συνδρομή 10+ χρόνων στα JW. Χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής.
Δες τις συνδρομές που έχουν στη γειτονιά σου, δες τις τιμές των διαδρόμων και υπολόγισε πόσα χρόνια χρειάζονται για να κάνεις απόσβεση.
Επιπλέον στο γυμναστήριο αναλαμβάνουν αυτοί συντήρηση - ζημιές - ανανέωση, υπάρχουν και άλλα πράγματα (εκτός διαδρόμων) πέρα από τα ελεύθερα βάρη και τις μηχανές (δλδ ελλειπτικό, ποδήλατο, σάουνα, aerobics κλπ)...
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ετσι ειναι το γυμναστηριο σε εμπνεει να γυμναστεις , το βουνο να κανεις ορειβασια, το στουντιο να γαμησεις και το σπιτι να παιξεις video games και να σαβουριαζεις σκατοφαγηταΜε τις συνδρομές στα γυμναστήρια τόσο χαμηλά δε θα συζητούσα καν την αγορά διαδρόμου φίλε.
Επιπλέον στο γυμναστήριο αναλαμβάνουν αυτοί συντήρηση - ζημιές - ανανέωση, υπάρχουν και άλλα πράγματα (εκτός διαδρόμων) πέρα από τα ελεύθερα βάρη και τις μηχανές (δλδ ελλειπτικό, ποδήλατο, σάουνα, aerobics κλπ) και ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
διαδρομος...
τι βαρεμαρα...
τι βαρεμαρα...
Μπορεί ίσως πάνω στον διάδρομο να αισθάνεσαι "λίγο από hamster"αλλά σίγουρα τα οφέλη του διαδρόμου και γενικά της αερόβιας άσκησης είναι πάρα πολλά.διαδρομος...
τι βαρεμαρα...
mprostaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με τις συνδρομές στα γυμναστήρια τόσο χαμηλά δε θα συζητούσα καν την αγορά διαδρόμου φίλε.
Σωστά αυτά αλλά παραλείπεται κάτι που για μένα είναι "όλα τα λεφτά" ;)
Σπίτι σου χρησιμοποιείς το διάδρομο ό,τι ώρα γουστάρεις, όση ώρα γουστάρεις και όσες φορές γουστάρεις. Και μπορώ να παραθέσω κι άλλα...
Εκτός κι αν κάποιος πει ό,τι ΔΕΝ έχει σκυλοβαρεθεί τις ουρές στο γυμναστήριο, τα όρια της μισής ώρα στη χρήση κλπ κλπ Ειδικά στα μεγάλα γυμναστήρια. Και για να φτάσεις να φας στη μάπα όλα αυτά, έχεις σηκωθεί ντυθεί ετοιμαστεί κι έκανες και κανα μισάωρο να παρκάρεις. Δηλαδή τελικά για "γυμναστική" 2 ωρών θα φας 4 και θα γυμνάσεις και τα νεύρα σου μαζί.
Επειδή με ΟΛΑ αυτά και άλλα πολλά προβλήματα παρατούσα τα γυμναστήρια πάνω στους 2-3 μήνες, είπα να πάρω τουλάχιστον ένα διάδρομο να φροντίσω αυτό το κομμάτι και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.
Τώρα ο καθείς τα ζυγίζει όλα και αποφασίζει...
Αντιπροτείνω περπάτημα στον Υμηττό.Απο πολλές γειτονιές ειναι ευκολα προσβάσιμος κι εχει βόλτες απο τη Βούλα ως την Αγία Παρασκευή.Το κομματι μάλιστα μεταξυ Καισαριανής και Χολαργού εχει διαμορφωθει και θαυμάσια για περπάτημα η πικ νικ.Εχει μονοπατια για τους "ανώμαλους" (με πόδια και ποδηλατα) και ασφαλτο για τους πιο ...αεροσολάτους.Περπάτημα στο βουνό.Βοηθάει στην καταθλιψη και τη βαρεμάρα,μακράν περισσότερο απ τον ψυχαναγκαστικο διάδρομο
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
πολυ καλυτερη η προταση του τσινουκιουΑντιπροτείνω περπάτημα στον Υμηττό.Απο πολλές γειτονιές ειναι ευκολα προσβάσιμος κι εχει βόλτες απο τη Βούλα ως την Αγία Παρασκευή.Το κομματι μάλιστα μεταξυ Καισαριανής και Χολαργού εχει διαμορφωθει και θαυμάσια για περπάτημα η πικ νικ.Εχει μονοπατια για τους "ανώμαλους" (με πόδια και ποδηλατα) και ασφαλτο για τους πιο ...αεροσολάτους.Περπάτημα στο βουνό.Βοηθάει στην καταθλιψη και τη βαρεμάρα,μακράν περισσότερο απ τον ψυχαναγκαστικο διάδρομο
μονο ο υμηττος μου λειπει για να την πραγματοποιησω
Μπορεί ίσως πάνω στον διάδρομο να αισθάνεσαι "λίγο από hamster"αλλά σίγουρα τα οφέλη του διαδρόμου και γενικά της αερόβιας άσκησης είναι πάρα πολλά.
ναι το ξερω
αλλα δεν την παλευω την βαρεμαρα οσο κ να το θελω σ αυτα τα οργανα γυμναστικης.. zzz
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Γι' αυτό παίρνεις ένα πολύ καλό διάδρομο μαζί μ' ένα πολύ καλό subwoofer. Οταν βλέπεις Star Trek ή 24 ή Prison Break ή Lost και είσαι "μέσα" στη δράση δεν καταλαβαίνεις πως περνά ή ώρα....πολυ καλυτερη η προταση του τσινουκιου
μονο ο υμηττος μου λειπει για να την πραγματοποιησω
ναι το ξερω
αλλα δεν την παλευω την βαρεμαρα οσο κ να το θελω σ αυτα τα οργανα γυμναστικης.. zzz
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
το προβλημα με το να κανεις σπιτι σου μονος σουΓι' αυτό παίρνεις ένα πολύ καλό διάδρομο μαζί μ' ένα πολύ καλό subwoofer. Οταν βλέπεις Star Trek ή 24 ή Prison Break ή Lost και είσαι "μέσα" στη δράση δεν καταλαβαίνεις πως περνά ή ώρα....
ειναι οτι τελικα δεν κανεις... βρισκεις 300 δικαιολογιες να μην κανεις
εκτος αν εισαι τπτ πορωμενος με τη γυμναστικη γενικοτερα
οι γυναικες συνηθως δεν ειμαστε κ πολυ
Επισκέπτης
μενη παιδι μου να περπατατε οξω και να ανεβαινετε τις σκαλες αν μενετε σε πολυκατοικια,η καλυτερη γυμναστικη ειναι.εγω μενω στον πεμπτο και καθε μερα ανεβαινω με τα ποδια,εχω κανει κατι γαμπες σαν φιαλες πετρογκαζθέλω να αγοράσω ένα διαδρομο γυμναστικής για το σπίτι!θα το χρησιμοποιούμε όλοι στην οικογένεια και θέλω να πάρω κάτι καλό που να κρατήσει!έχει να προτείνει κάποιος κάτι?
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Πάσο. Εγώ ακόμη και όταν λόγω τραυματισμών ή ηλικίας παίρνω κιλά και δεν μπορώ να κάνω προπόνηση κάνω τουλάχιστον διάδρομο, οπότε επανέρχομαι. Δέχομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν πολυγουστάρουν τη γυμναστική (και μάλλον αυτοί δεν πρέπει ν' αγοράζουν διάδρομο αλλά να κάνουν άλλη αερόβια δραστηριότητα) αλλά εγώ αναφερόμουν σ' αυτούς που τη γουστάρουν και απλώς σκυλοβαριούνται το διάδρομο.το προβλημα με το να κανεις σπιτι σου μονος σου
ειναι οτι τελικα δεν κανεις... βρισκεις 300 δικαιολογιες να μην κανεις
εκτος αν εισαι τπτ πορωμενος με τη γυμναστικη γενικοτερα
οι γυναικες συνηθως δεν ειμαστε κ πολυ
Επισκέπτης
σε αυτο που λετε εχετε δικιο εν μερει.το βαριουνται οσοι δε θελουν να κανουν πραγματικα γυμναστικη,αμα καποιος θελει να φροντιζει το σωμα του μια ζωη τοτε και διαδρομο θα κανει και μονοζυγο και ολα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εγω ειμαι αυτηΠάσο. Εγώ ακόμη και όταν λόγω τραυματισμών ή ηλικίας παίρνω κιλά και δεν μπορώ να κάνω προπόνηση κάνω τουλάχιστον διάδρομο, οπότε επανέρχομαι. Δέχομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν πολυγουστάρουν τη γυμναστική (και μάλλον αυτοί δεν πρέπει ν' αγοράζουν διάδρομο αλλά να κάνουν άλλη αερόβια δραστηριότητα) αλλά εγώ αναφερόμουν σ' αυτούς που τη γουστάρουν και απλώς σκυλοβαριούνται το διάδρομο.
μια χαρα η γυμναστικη (οργανα... πιλατες γιογκες για τα κοριτσακια ) καλα οχι οτι τρελαινομαι κιολας..
αλλα μεχρι να τελειωσω το διαδρομο η το ποδηλατο κοβω τις φλεβες μου βαραω 15 ενεσεις λυνω μαθηματικες ασκησεις στο μυαλο μου μπας κ τελειωσει μια ωρα αρχιτερα χαχα
παλι καλα που περπαταμε δλδ στους δρομους
Προτείνω κατι αλλο.Καθιστό ποδήλατο.Κανεις και κοιλιακούς ταυτοχρόνως.Αν κρεμασεις και πλακε τηλεόραση στον τοιχο,βλεπεις και ειδησεις.Αν πχ κανονισεις να κανεις 45 λεπτα στις 8,βλεπεις και ειδησεις και σκας και καλα ενημερωμενος σε βαθος και γραμμωμενος μεχρι τη φυση σου.Εγω κατα καιρους (οταν δηλαδη βρεχει η εχει πολυ κρυο) το κανω.Γραμμωνω το μυαλο μου με τις μαλακιες της TV και ενημερώνω τα πάχια μου,οτι ο αγωνας θα ειναι σκληρός,με το καθιστό ποδηλατο.
Επισκέπτης
εσυ γραψε καναν ιαμβο γιατι σε βλεπω με μαγκουρα στα 40
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K