You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγορά διαδρόμου γυμναστικής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα menis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
θα ασχοληθειτε η για κανεναν μηνα; γιατι με τοσα λεφτα καλυτερα παρε καμια 100αρια κρεμαστρες, σιγουρα να εχει πανω απο 1,5 ιππους δυναμη και να κανεις παντα την συντηρηση τουθέλω να αγοράσω ένα διαδρομο γυμναστικής για το σπίτι!θα το χρησιμοποιούμε όλοι στην οικογένεια και θέλω να πάρω κάτι καλό που να κρατήσει!έχει να προτείνει κάποιος κάτι?
θα ασχοληθειτε η για κανεναν μηνα; γιατι με τοσα λεφτα καλυτερα παρε καμια 100αρια κρεμαστρες, σιγουρα να εχει πανω απο 1,5 ιππους δυναμη και να κανεις παντα την συντηρηση του
μου ειαν για μια μαρκα york ειναι καλη.λεω να δοσω κανα 2000 και γιαυτο ψαχνομαι!
θέλω να αγοράσω ένα διαδρομο γυμναστικής για το σπίτι!θα το χρησιμοποιούμε όλοι στην οικογένεια και θέλω να πάρω κάτι καλό που να κρατήσει! Eχει να προτείνει κάποιος κάτι?
Οι διάδρομοι γυμναστικής όταν είναι για βάδισμα θέλουμε στενό και κοντό τάπητα για να είναι φθηνός .
Επιλέγουμε μεγάλες εταιρίες όπως η KETTLER που έχει 3 χρόνια εγγύηση και κατασκευάζει ανταλλακτικά ακόμα και για μοντέλα δεκαετίας. Ενώ οι διάφορες ταϊβανέζικες εταιρίες μετά απο 5 χρόνια σταματάνε τα ανταλακτικά.
Για να μη χαλάει ο διάδρομος πρέπει να τον λαδώνουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του λαδιού, απο 5 ωρες λειτουργιας εως 8 ωρες λειτουργιας.
Πρέπει πρώτα να ξεκινάει ο διάδρομος και μετα να ανεβαίνουμε επάνω πατώντας στα σίδερα δεξιά και αριστερά.
Ο διάδρομος ειναι καλό να εχεί μοτέρ ισχύρο για να αντέχει περισοτερο.
Επίσης:
-καλό θα είναι να έχει και κάποιο όργανο για μέτρηση καρδιακών παλμών. Για να ξέρεις τι γυμνάζεις, η μια παράμετρος είναι η ταχύτητα, η άλλη είναι ο χρόνος και η άλλη είναι οι καρδιακοί παλμοί.
-πολύ σημαντικό είναι η ελαστικότητα του τάπητα. Ο οργανισμός μας αναπτύσσει ένα αυτόματο σύστημα απόσβεσης κραδασμών, από μόνος του, και όλο αυτό το σύστημα προσαρμόζετε σε μια συγκεκριμένη ελαστικότητα δαπέδου. χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αθλητές Volley και Beach Volley, οι οποίοι αν ασχολούνται και με τα δυο, θέλουν ένα χρονικό διάστημα με ήπια προπόνηση για προσαρμοστούν από τη μια ελαστικότητα (άμμος) στην άλλη (παρκέ). Αν λοιπόν εσύ έχεις και κάποια άλλη ενασχόληση με τον αθλητισμό, π.χ κανείς μπάσκετ ή Βόλεϊ,και αυτό γίνεται συστηματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα, καλό θα είναι αυτή η ελαστικότητα να είναι παρόμοια με αυτή του δαπέδου από το χώρο που γυμνάζεσαι (αν μιλάμε για κλειστό Γυμναστήριο, το παρκέ).
Οσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά:
-εκτός από το πλάτος σημαντικό είναι και το μήκος του τάπητα, αν και αυτά πάνε συνήθως αναλογικά.
-από ίππους αν τον χρησιμοποιείς πολλές ώρες ή έχεις πολλά κιλά (πάνω από 100) καλά είναι να έχει γύρο στους 2 1/2 ίππους
- αν και νομίζω ότι δεν είναι πολύ σημαντικό, αν έχει και ηλεκτρικά μεταβαλλόμενη κλίση τάπητα, θα ήταν στα υπέρ του.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
θέλω να μάθω ποια εταιρεία είναι εγγυημένη!σε κάθε μαγαζί που ρωτάω μου πλασάρουν σαν την καλύτερη την δικιά τους..
θέλω να μάθω ποια εταιρεία είναι εγγυημένη! Σε κάθε μαγαζί που ρωτάω μου πλασάρουν σαν την καλύτερη την δικιά τους...
KETTLER, απλά ΚΟΡΥΦΗ!
Επισκέπτης
H Kettler είναι κορυφή, αλλά και μια επίσης αξιόπιστη εταιρία είναι και η Apline
H Kettler είναι κορυφή, αλλά και μια επίσης αξιόπιστη εταιρία είναι και η Apline
σε ποια μαγαζια την βρισκω??
mprostaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και αυτοί είναι καλοί και με μεγαλύτερες εγγυήσεις
www.tunturi.com/]http://www.tunturi.com/[/url]
Δυστυχώς στην ελλάδα σε προσιτές τιμές είναι μόνο τα μικρά μοντέλα αλλά και αυτά είναι καλά πιστεύω. Τους φέρνει μια αλυσίδα ειδών γυμναστικής νομίζω λέγεται sportlife.
www.tunturi.com/]http://www.tunturi.com/[/url]
Δυστυχώς στην ελλάδα σε προσιτές τιμές είναι μόνο τα μικρά μοντέλα αλλά και αυτά είναι καλά πιστεύω. Τους φέρνει μια αλυσίδα ειδών γυμναστικής νομίζω λέγεται sportlife.
Επισκέπτης
σε ποια μαγαζια την βρισκω??
bodybuilding club, x-treme stores, και σε πολλα ακόμη - είναι γνωστή εταιρία.
Sex _Machine
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εγώ έχω πάρει έναν μάρκας Weslo.Δέν ξέρω άν είναι γνωστή μάρκα,αλλά τόν πήρα από μαγαζί πού θεωρείται εξιδικευμένο καί κορυφαίο στό είδος.Μεχρι στιγμής δέν έχω παράπονο.Εκτός από ότι κατα τή διαρκεια λειτουργείας του τό τελευταίο διάστημα,αρχίζει νά τρίζει σάν νά θέλει λάδωμα.Οταν τόν πήρα όμως ρώτησα καί μού είπαν ότι δέν χρειάζεται νά τού κάνω καμμία συντήρηση.
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
ρε Duracell είσαι πολύ της λεπτομέρειας και κατέχεις τα θέματα που γράφεις (διάδρομοι, ρολόγια.... )Σωστός!!
Οι διάδρομοι γυμναστικής όταν είναι για βάδισμα θέλουμε στενό και κοντό τάπητα για να είναι φθηνός .
Επιλέγουμε μεγάλες εταιρίες όπως η KETTLER που έχει 3 χρόνια εγγύηση και κατασκευάζει ανταλλακτικά ακόμα και για μοντέλα δεκαετίας. Ενώ οι διάφορες ταϊβανέζικες εταιρίες μετά απο 5 χρόνια σταματάνε τα ανταλακτικά.
Για να μη χαλάει ο διάδρομος πρέπει να τον λαδώνουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του λαδιού, απο 5 ωρες λειτουργιας εως 8 ωρες λειτουργιας.
Πρέπει πρώτα να ξεκινάει ο διάδρομος και μετα να ανεβαίνουμε επάνω πατώντας στα σίδερα δεξιά και αριστερά.
Ο διάδρομος ειναι καλό να εχεί μοτέρ ισχύρο για να αντέχει περισοτερο.
Επίσης:
-καλό θα είναι να έχει και κάποιο όργανο για μέτρηση καρδιακών παλμών. Για να ξέρεις τι γυμνάζεις, η μια παράμετρος είναι η ταχύτητα, η άλλη είναι ο χρόνος και η άλλη είναι οι καρδιακοί παλμοί.
-πολύ σημαντικό είναι η ελαστικότητα του τάπητα. Ο οργανισμός μας αναπτύσσει ένα αυτόματο σύστημα απόσβεσης κραδασμών, από μόνος του, και όλο αυτό το σύστημα προσαρμόζετε σε μια συγκεκριμένη ελαστικότητα δαπέδου. χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αθλητές Volley και Beach Volley, οι οποίοι αν ασχολούνται και με τα δυο, θέλουν ένα χρονικό διάστημα με ήπια προπόνηση για προσαρμοστούν από τη μια ελαστικότητα (άμμος) στην άλλη (παρκέ). Αν λοιπόν εσύ έχεις και κάποια άλλη ενασχόληση με τον αθλητισμό, π.χ κανείς μπάσκετ ή Βόλεϊ,και αυτό γίνεται συστηματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα, καλό θα είναι αυτή η ελαστικότητα να είναι παρόμοια με αυτή του δαπέδου από το χώρο που γυμνάζεσαι (αν μιλάμε για κλειστό Γυμναστήριο, το παρκέ).
Οσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά:
-εκτός από το πλάτος σημαντικό είναι και το μήκος του τάπητα, αν και αυτά πάνε συνήθως αναλογικά.
-από ίππους αν τον χρησιμοποιείς πολλές ώρες ή έχεις πολλά κιλά (πάνω από 100) καλά είναι να έχει γύρο στους 2 1/2 ίππους
- αν και νομίζω ότι δεν είναι πολύ σημαντικό, αν έχει και ηλεκτρικά μεταβαλλόμενη κλίση τάπητα, θα ήταν στα υπέρ του.
νεωτερα απο ερευνα αγορας:αν δεν εχεις δικο σου ανθρωπο στο χωρο που να κατεχει μην πας να αγορασεις στα τυφλα..ο καθενας που πουλαει βαφτιζει το δικο του mercedes και του διπλανου επιεικως datsun...οποτε ρωταμε κανα γυμναστη δικο μας,η καποιον γνωστη του αντικειμενου!
και εγώ KETTLER θα σου προτείνω. Εχω τον Marathon και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το σημαντικότερο είναι επίσης ότι η αντιπροσωπεία είναι εξαιρετικά οργανωμένη στο σέρβις και ανταποκρίνονται άμεσα. Εμένα μάλιστα, μου άλλαξαν και το διάδρομο (!) επειδή μετά τη δεύτερη φορά που ήρθαν δεν λύσαν το πρόβλημα.
Βεβαια, ένας μη επαγγελαματικός διαδρομος δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε πάνω από 1,5 ώρες συνεχώς, οπότε με προβληματίζει αυτό που λές για χρήση από όλη την οικογένεια. Αν κάθε μέρα, 4 άτομα, πχ, τρέχουν από μία ώρα, όσο καλός και να είναι ο διάδρομος θα τα παίξει.
Σαν συμπέρασμα, με τα 2.000€ που διαθέτεις φτάνουν για να πάρεις κάτι που να σε καλύπτει. Προτίμησε τις 3 καλύτερες μαρκες και ανέλυσε στον πωλητή τις ανάγκες σου. Δώσε έμφαση στην υποστήριξη μετά την πώληση. Μάρκες άγνωστες (και φτηνές) από αντιπροσώπους κομήτες είναι πεταμένα λεφτά.
ΥΓ. Επειδή τρέχω χρόνια σε διάδρομο, όσο και αν φαίνετε αστείο, προτίμησε να έχει και ένα ανεμηστηράκι. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χρήσιμο είναι!
Βεβαια, ένας μη επαγγελαματικός διαδρομος δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε πάνω από 1,5 ώρες συνεχώς, οπότε με προβληματίζει αυτό που λές για χρήση από όλη την οικογένεια. Αν κάθε μέρα, 4 άτομα, πχ, τρέχουν από μία ώρα, όσο καλός και να είναι ο διάδρομος θα τα παίξει.
Σαν συμπέρασμα, με τα 2.000€ που διαθέτεις φτάνουν για να πάρεις κάτι που να σε καλύπτει. Προτίμησε τις 3 καλύτερες μαρκες και ανέλυσε στον πωλητή τις ανάγκες σου. Δώσε έμφαση στην υποστήριξη μετά την πώληση. Μάρκες άγνωστες (και φτηνές) από αντιπροσώπους κομήτες είναι πεταμένα λεφτά.
ΥΓ. Επειδή τρέχω χρόνια σε διάδρομο, όσο και αν φαίνετε αστείο, προτίμησε να έχει και ένα ανεμηστηράκι. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χρήσιμο είναι!
και εγώ KETTLER θα σου προτείνω. Εχω τον Marathon και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το σημαντικότερο είναι επίσης ότι η αντιπροσωπεία είναι εξαιρετικά οργανωμένη στο σέρβις και ανταποκρίνονται άμεσα. Εμένα μάλιστα, μου άλλαξαν και το διάδρομο (!) επειδή μετά τη δεύτερη φορά που ήρθαν δεν λύσαν το πρόβλημα.
φιλε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!τον kettler απο που τον πηρες?ειμαι απ επαρχια και εδω δεν εχω βρει μαγαζι να τους πουλαει!εχω παει στο bodybuilding club και στο extreme!αυτα εχει εδω!δεν θελω να παρω κατι που να μου δημιουργει προβληματα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K