Νέα

Άγνωστο πρόβλημα στο πέοs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gimeros

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Θα συμφωνήσω ότι χρειάζεται κρατικό νοσοκομείο.
Μου είχε τύχει στην ηλικία σου περίπου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Η επεμβασούλα που γίνετια δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα.
Μπορείς να απευθυνθείς και στα επείγοντα περιστατικά αν θέλεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχεις πάρα πολύ άγχος......δεν θα έπρεπε  :2funny:

Ασφαλώς και την καλύπτουν τα ασφαλιστικά ταμεία,αρκεί βέβαια να πάρεις αποδείξεις.
Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και θα μείνεις 2-3 μέρες στο σπίτι για προληπτικούς λόγους.Θα σε τσούζει και λίγο..... :)

Το μεγάλο σου κέρδος απο την επέμβαση θα είναι οτι δεν θα πονάς και κυρίως είναι θέμα καθαριότητος.Τώρα το πέος δεν καθαρίζεται καλά και μπορεί να πάθεις διάφορες λοιμώξεις.

Οσο για το ...άλλο που σε απασχολεί,τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και για σένα και για την παρτεναίρ σου.....

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μετα ειναι διαφορετικο?
εχω ακουσει οτι μεγαλωνει λιγο ακομα μετα απο την επεμβαση,αληθευει?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
μετα ειναι διαφορετικο?
εχω ακουσει οτι μεγαλωνει λιγο ακομα μετα απο την επεμβαση,αληθευει?
Έλα ρε Χριστάκι έχεις τρομοκρατηθεί για μια φιμοσούλα.Περιτομή θα σου κάνουνε και μετά απο ένα μήνα δεν θα αφήσεις τσαρδί και πουτάνα όρθια  :rockon:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ευχαριστω για την βοηθεια μαγκεs.και 'γω θα σαs φιαξω με κατι καλο.δε λεω αλλα,η photo μου τα λεει ολα.

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω αν αυτο που εχω ειναι παρομοιο προβλημα.Οταν αυνανιζομαι το κεφαλι δεν βγαινει εξω τελειως.Αλλα τελιωνω κανονικα.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παιδια και εγω εχω ενα προβλημα, αλλα τοσο καιρο ντρεπομαι να παω σε γιατρο. κατω απο το 'κεφαλι'στο σημειο που ενωνεται με την πετσα  εχω 3-4 σαν σπυρια ειναι αλλα πολυ μικρα και σκληρα. δεν με ενωχλουν αλλα μην ξεροντας τι ειναι με αγχωνει.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
εαν μπορει και ξερει καποιος ας μου πει please

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τι σε αγχώνει? Πήγαινε σε κάποιο δερματολόγο, μπορεί να είναι μια μικρή μόλυνση και να χρειάζεται κορτιζονούχο αλοιφή ή κάτι τέτοιο. Δεν χρειάζονται ντροπές σε τέτοια θέματα. Εμένα μου είχε τύχει να με εξετάσει γυναίκα δερματολόγος και δεν ένιωθα καθόλου αμήχανα. Αφού δεν είχε πρόβλημα αυτή να χουφτώνει γιατί να έχω εγώ?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φιλε χρηστο φιμωση η΄ βραχυς χαλινος,πολυ απλη επεμβαση σε χειρουργο με τοπικη αναισθησια και στις  δυο περιπτωσεις

flugel561

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια εχω και εγω ενα προβλημα οταν εχω στυση το κεφαλι δεν βγενει τελειως εξω.Θελει πολυ λιγο για να βγει εξω ολοκληρο αλλα δεν βγενει.Φτανει ακριβως μεχρι την ακρη του κεφαλιου.

Υπαρχει καποιο προβλημα?
Ευχαριστω εκ των προτερων.

kostasts

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
πιθανον να ειναι μερικη φιμωση.ευκολα διορθωνεται.

Palios76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Ό τι είπε ο xilnik...θα πας σε ουρολόγο φίλε όχι δερματολόγο.Αν δεν μπορείς να το βγάλεις τελείως από μικρός παίζει ή φίμωση ή βραχύς χαλινός πολυ συνηθισμένα.Αν τώρα σου συνέβη ξαφνικά είναι φίμωση. Γενικά μη το ζορίζεις να το βγάλεις μόνος μην πάθεις παραφίμωση πολύ σπάνιο βέβαια. Για τζάμπα πάνε σε εξωτερικά ιατρεία όποτε θες.Μην άγχεσαι

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βλεπουν καλα τα ματακια μου?Διαβαζω απο καποιους για ΝΤΡΟΠΗ?
Ρε παιδια προς Θεου δηλαδη ντρεπεστε για θέματα υγειας?
Να πατε γρηγορα να σας δει ουρολογος οτι και να ειναι!
Το πιο πιθανο ειναι η φιμωση και για τον φιλο με τα μικρα σπυρακια μπορει να ειναι μια απλη παθηση του δερματος!
Για οτιδηποτε παντως καλο ειναι να το δει γιατρος!

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τον τελευταιο καιρο οταν βαραω :jerking: χυνω παντα χωρις να βγαινει εξω το κεφαλι.Παλια παντως οσες φορες ειχα γαμησει εβγαινε κανονικα εξω.Στον αυνανισμο δικαιολογειται να μην βγαινει εξω το κεφαλι?Ειναι σιγουρα σημαδι φιμωσης αυτο?

Αν αργησεις να πας στο γιατρο αν εχεις φιμωση υπαρχει περιπτωση να χειροτορεψει η κατασταση και να υπαρχουν συνεπειες?

Palios76

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
παιδια και εγω εχω ενα προβλημα, αλλα τοσο καιρο ντρεπομαι να παω σε γιατρο. κατω απο το 'κεφαλι'στο σημειο που ενωνεται με την πετσα  εχω 3-4 σαν σπυρια ειναι αλλα πολυ μικρα και σκληρα. δεν με ενωχλουν αλλα μην ξεροντας τι ειναι με αγχωνει.
Φιλαράκι πάνε σε ιατρό κι όπως είπε άλλος φίλος δεν χωράν ντροπή σ'αυτά. Το πρόβλημα μπορεί να είναι απλό ή σοβαρό ή μην είναι άμεσα σοβαρό για σένα αλλά αν πχ είναι οξυτενή κονδυλώματα η σύντροφος σου θα αποκτήσει χοντρό πρόβλημα. Όλα αυτά είναι θεραπεύσινα και για τα "σπιράκια" όπως λες πάνε σε δερματολόγο και μην ξεχνάς τζάμπα και εγγυημένα πάνε στα εξωτερικά δερματολογικής κλινικής εκεί βλέπουν άπειρα πέη την ημέρα τι ντρέπεσαι????

diopos21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αυτες οι επεμβασεις γινονται σε νοσοκομειο ή και σε ιατρείο?

και γιατι λετε καλυτερα σε δημοσιο..εγω ξερω οτι δεν ενδιαφερονται και κανουν προχειροδουλειες..

ωστοσο σε πιο νοσοκομειο θα μπορουσε να απευθυνθει κανεις στην αθηνα για τετοια θεματα..?

Eptanisios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΣΤΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ...

ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ LASER KAI ΑΠΟΧΗ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ...

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τοπεος σου υγραινεται κανονικα?

Stories

Νέο!

Stories