Νέα

Άγνωστο πρόβλημα στο πέοs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια με τι μπορουμε να πλενουμε το πεος κ να μην μυριζει.Ύπαρχει τιποτα ειδικο καλο προιον;;απο φαρμακειο.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε χρηστο το να ειναι καποια μολυνση το εχεις σκεφτει;;; πως σου εμφανιστηκε φιμωση ξαφνικα;;;;

tempelakos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ειχα και εγω το ιδιο προβλημα πριν χρονια στα 19 και τελειως ξαφνικά και δεν ήταν μολυνση ουτε τιποτα τετοιο. οπως μου ειχε πει ο ουρολόγος στον οποιο ειχα παει οφειλόταν στον χαλινο ο οποιος ήταν μακρυς και σφικτος και εμποδιζε το πεος να λειτουργήσει.
απ' οτι θυμαμαι μου ειχε κανει ηλεκτροκαυτηριαση στο ιατρείο και ειχα φυγει την ιδια μέρα.
βεβαια έπαιζε και περιτομή αλλα τοτε δεν υπήρχε το λεηζερ και γιαυτο προτιμησα αυτήν την λύση.
αν το αποφασισεις πάντως για περιτομή μιας και υπάρχει λεηζερ αντίθετα με το νυστέρι τοτε γεγονος είναι οτι θα εχεις αυξημένη αντοχή σε θεματα υγειινής και αυξημένη διαρκεια στο σεξ επίσης.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Εγώ έχω κάνει περιτομή από πολύ μικρός

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια με τι μπορουμε να πλενουμε το πεος κ να μην μυριζει.Ύπαρχει τιποτα ειδικο καλο προιον;;απο φαρμακειο.
incosept της sanex καπως ετσι λεγεται η αλλιως πουλοσαπουνο to mega!!

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Χρηστο ναι φιμωση ειναι και φτιαχνεται με χειρουργειο, με τοπικη αναισθησια. Το ειχε κι ενας φιλος μου κι εκανε περιτομη, αυτο που θες κι εσυ. Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο απλα μετα το εχεις για 15 μερες με γαζα. Να πας σε εναν ουρολογο γιατρο. Υπαρχουν πολλοι.

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Καλησπέρα κι από μένα. Πέραν του χειρουργείου, υπάρχει άλλος εναλλακτικός τρόπος για όσους έχουν φίμωση? Επίσις, υπάρχουν πόλλα είδη φίμωσης? Αν γίνει χειρουργείο, θέλει ξεκούραση ή μπορείς να εργαστείς? Και τη γίνεται με την σύντροφο? Πόσο καιρό πρεπεί να απέχει κανείς από το σεξ μετά από μια τέτοια επέμβαση?

kyr40

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Μια και ειμαι της δουλειας,doc, πηγαινε σε ενα χειρουργο ουρολογο, εκει θα κανονισεις αν χρειαζεται σπεμβαση ανλογα του βαθμου φιμωσης απο την οποια υποφερεις. να γνωριζεις οτι πονα λιγο και θελει ιδιαιτερη προσοχη στις οδηγιες του γιατρου μετα την επεμβαση, οπως επισης μακρια απο καυλες, γαμωτω αυτο ειναι το ποιο δυσκολο, οταν βγουν τα ραμματα γινεται αποκατασταση του χαλινου με πλαστικη οι τεχνικες διαφερουν, το σιγουρο ειναι οτι αρεσει στις γυναικες, δεν εχεις προβλημα με μολυνσεις , καθαρο ειναι παντα η πιπα ποιο ευκολη για την κοπελα σου και τελος συμφωνα με μελετες δεν προκαλεις λογω καθαρου πεους καρκινο του τραχηλου στην συντροφο σου αυτο ειναι και ατου για να το αναφερεις σε αυτες που θελουν να ξερουν. Φιλε τελος εχω κανει και απο προισωπικη πειρα ειναι πολυ καλυτερα. :boobies:

kyr40

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Αν τωρα εισε διοπος τιποτα στο ΝΑΤ, αν ησουν τοτε εξαρτατε απο την κλινικη και τον γιατρο 600 εως 1000 ειναι ισως η ανωτερη τιμη.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ή πας σε ένα κρατικό νοσοκομείο και σε καλύπτει το ταμείο σου.
Αν είσαι δίοπος δεν πας στο ΝΑΤ,αλλά στο Ναυτικό νοσοκομείο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom