Νέα

Αγνωστικισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trixotos kavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποια επιλογή για τον εαυτό μου, ρε τύπε; Θέμα επιλογής είναι;

Ποιο νόημα δε βγάζει αυτό που γράφω; Partial differential equations είναι;
ναι θεμα επιλογης είναι.
και δεν μιλαμε για ελευθερη επιλογή.
αλλα επιλογή καθορισμενη από το γενετικο σου υλικο και το περιβάλλον.
όπως η κατσικα είναι φυτοφαγο γιατι ετσι λεει το DNA της να κανει στο περιβάλλον που ζει παρεουλα με τα φυτα.
ετσι καποιοι ανθρωποι σκέφτονται με βαση την λογικη και είναι αθεοι και καποιοι θελουν χωροις κανενα σοβαρο στοιχειο να ελπιζουν σε ανωτερη βοηθεια και τους την προσφερει την παραμυθα η επικρατουσα θρησκεια στο περιβάλλον τους.

το πιο ηλιθιο είναι ότι δεν κατανοουν ότι οι ιδιοι ακριβως θα πιστευαν σε αλλους θεους αν ειχαν γεννηθεί στην αρχαια ελλαδα ή στο ισλαμικο ιραν ή στην ινδια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
   Λοιπόν ο trixotos kavliaris έφτιαξε κλώνο (Tak78) για να απαντήσει στο θέμα που άνοιξε πριν 12 χρόνια. Με μεγάλη επιτυχία θα έλεγα... Ο μέσος προφιλομπουρδελιάρης 2007 δεν ήταν έτοιμος να ανταποκριθεί στο θέμα του, αλλά η ωρίμανση των χρόνων έκανε τον μέσο προφιλομπουρδελιάρη 2019 να μπορεί να ανταποκριθεί.
   Υπάρχουν και αποδείξεις για αυτά που λέω, δεν λέω λόγια του αέρα. Πρώτον έκρυψε επιμελώς τον γραφικό του χαρακτήρα... Ο πρώτο χρήστης χρησιμοποιεί σωστά τα σημεία στίξης αφήνοντας μετά κενό. Ενώ ο δεύτερος ,θα αφήσει κενό και μετά το σημείο στίξης... Να όπως έκανα και εγώ!!
   Δεύτερον, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την αδυναμία που έχει να ταυτίζεται με τα ψευδώνυμα του, (Τ) τριχωτός (Κ) καυλιάρης και ότι είναι γεννημένος το 1978... το (α) στην μέση σίγουρα θα έχει να κάνει με την αλλαγή στην ζωή του... οτι είναι πια άτριχος!!
   Τρίτον, πόσο μαλάκας παίζει να είσαι για να διαβάζεις ακόμα... πραγματικά, όχι πες μου, πόσο;;

Πάντως, ίσως, το μοναδικό forum που μπορεί να καεί ο εγκέφαλος σου, και όχι απαραίτητα με την κακή έννοια...    

Tak78

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
0
    Λοιπόν ο trixotos kavliaris έφτιαξε κλώνο (Tak78) για να απαντήσει στο θέμα που άνοιξε πριν 12 χρόνια. Με μεγάλη επιτυχία θα έλεγα... Ο μέσος προφιλομπουρδελιάρης 2007 δεν ήταν έτοιμος να ανταποκριθεί στο θέμα του, αλλά η ωρίμανση των χρόνων έκανε τον μέσο προφιλομπουρδελιάρη 2019 να μπορεί να ανταποκριθεί.
    Υπάρχουν και αποδείξεις για αυτά που λέω, δεν λέω λόγια του αέρα. Πρώτον έκρυψε επιμελώς τον γραφικό του χαρακτήρα... Ο πρώτο χρήστης χρησιμοποιεί σωστά τα σημεία στίξης αφήνοντας μετά κενό. Ενώ ο δεύτερος ,θα αφήσει κενό και μετά το σημείο στίξης... Να όπως έκανα και εγώ!!
    Δεύτερον, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την αδυναμία που έχει να ταυτίζεται με τα ψευδώνυμα του, (Τ) τριχωτός (Κ) καυλιάρης και ότι είναι γεννημένος το 1978... το (α) στην μέση σίγουρα θα έχει να κάνει με την αλλαγή στην ζωή του... οτι είναι πια άτριχος!!
    Τρίτον, πόσο μαλάκας παίζει να είσαι για να διαβάζεις ακόμα... πραγματικά, όχι πες μου, πόσο;;

Πάντως, ίσως, το μοναδικό forum που μπορεί να καεί ο εγκέφαλος σου, και όχι απαραίτητα με την κακή έννοια...   
αγαπητέ Ηρακλή Πουαρό ενώ η ιστορία σου " δένει" είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.Δεν ξέρω αν είσαι χριστιανός αλλά αν ήσουν θα είχες τα προσόντα να ξεκινήσεις δική σου αίρεση..

Tak78

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
0
Έτσι.

Γαμάτος ήταν ο Επίκουρος.

Ο Θεός μας έδωσε την ελευθερία να επιλεξουμε ανάμεσα στο καλό και το καλό.εμεις επιλέγουμε το κακο. Σε τι ακριβώς ο θεός πρέπει να επέμβει;θέλεις να σε προγραμματίσει ο θεός να είσαι αγαθός;η θέλεις να γίνεις από δική σου επιλογή άγιος;Όσον αφορά τον επίκουρο και τους φιλοσόφους τέτοιας κλάσης έχουν απαντήσει άλλοι πιο φωτισμένοι από εμένα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom