Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παραμονη ειχα κλεισει τραπεζι σε ταβερνα με ζωντανη μουσικη,μια χαρα περασα.
Χριστουγεννα γιορταζε ο πατερας οποτε μεσα,γενικα ηταν καλα αυτες τις μερες ησυχα οχι υπερβολες.
Να σου πω την αληθεια και εγω θα γουσταρα ενα ταξιδακι αλλα αυτες ειναι και οι μοναδικες μερες που τις περναω με την οικογενεια οποτε δεν λεει να τους αφησω μονους.
Καλο ταξιδι να εχεις και με το καλο να μας ερθεις και παλι,καλα να περασεις σου ευχομαι και καλη χρονια!

Επισης :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Καλησπέρα στο κορίτσι το γλυκό και χρόνια πολλά

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως υπάρχει τηλ για Αγκύρας 1, να μάθουμε ποια κοπέλα είναι και τι ώρες δουλεύει? Μαριάννα είσαι κούκλα, και θα ήθελα πολύ να σε συναντήσω....ferkeli ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Επισκέπτης
καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως υπάρχει τηλ για Αγκύρας 1, να μάθουμε ποια κοπέλα είναι και τι ώρες δουλεύει? Μαριάννα είσαι κούκλα, και θα ήθελα πολύ να σε συναντήσω....ferkeli ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Σημερα ολη μερα ειναι το ευακι . Πηγαινε και δεν θα χασεις στο λεω επειδη διαβασα τι ζητας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μαρουλια αγαπημενε απολυτε αντρα της ψυχης μου ,πως περνας; :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Πολυ καλά καρδιά μου!!! Εσύ, αν εξαιρέσουμε τα δυο δυσάρεστα γεγονότα που προανέφερες;;;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
μάλλον λάθος εκ παραδρομής ???

Καλό απόγευμα φίλε Φα(ρ)κ-έλι!!! Μια μικρή παράλειψη ήταν, ξέχασα να προσθέσω τη λέξη "φορές", μην το αναγάγεις σε κάτι σημαντικό.

Επισκέπτης

Και γενικα για να μην ξεχνιομαστε το προγραμμα του αγκυρας μετα τις γιορτες ειναι το ιδιο δηλ. Δευτερα τεταρτη πεμπτη σαββατο πρωι η μαριαννα . Δευτερα βραδυ,  Τριτη ολη μερα η ευα οπως και τα βραδυνα της τεταρτης πεμπτης. Παρασκευη πρωι,για πολυ εξτριμ καταστασεις, η μυρτω . Παρασκευη σαββατο κυριακη βραδυ η ελενα. Κυριακη πρωι η ευα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
www.smilies.4-user.de] [/url]

Φίλοι,
Μέλη,
Αγαπητοί επισκέπτες,

...έκανα (ομολογώ παράτυπη) την σκέψη ότι δεν "υπάρχει σωματικά" το άτομο Μαρούλιας

σκέφτηκα, ότι ίσως είναι ακόμη μια "εικονική πλευρά" ενός υπάρχοντος προσώπου

Πιθανόν να είναι τόσο πραγματικότητα, όσο η δική μας σκέψη προσδιορίζει το υπαρκτό πέρα από το απτό ή και αντίστροφα...

Μήπως σας μπέρδεψα λίγο ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευάκι καλησπέρα...

χάρηκα που είσαι μαζί μας ...

εύχομαι να είναι όλα καλά !!!

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Καλησπερα Ευακι χρονια πολλα!Στη δουλεια εισαι?Καιρο εχουμε να τα πουμε.. :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
www.smilies.4-user.de] [/url]

Φίλοι,
Μέλη,
Αγαπητοί επισκέπτες,

...έκανα (ομολογώ παράτυπη) την σκέψη ότι δεν "υπάρχει σωματικά" το άτομο Μαρούλιας

σκέφτηκα, ότι ίσως είναι ακόμη μια "εικονική πλευρά" ενός υπάρχοντος προσώπου

Πιθανόν να είναι τόσο πραγματικότητα, όσο η δική μας σκέψη προσδιορίζει το υπαρκτό πέρα από το απτό ή και αντίστροφα...

Μήπως σας μπέρδεψα λίγο ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπα καθόλου;;; Μήπως τυχόν ήσουνα φίλος του μακαρίτη του Ντεριντά;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πολυ καλά καρδιά μου!!! Εσύ, αν εξαιρέσουμε τα δυο δυσάρεστα γεγονότα που προανέφερες;;;

Καλα αγορι μου . Ειμαι χαρουμενη που φευγω ,εστω και για λιγο παλι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αλλα παντα θα σε σκεφτομαι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
    Και γενικα για να μην ξεχνιομαστε το προγραμμα του αγκυρας μετα τις γιορτες ειναι το ιδιο δηλ. Δευτερα τεταρτη πεμπτη σαββατο πρωι η μαριαννα . Δευτερα βραδυ,  Τριτη ολη μερα η ευα οπως και τα βραδυνα της τεταρτης πεμπτης. Παρασκευη πρωι,για πολυ εξτριμ καταστασεις, η μυρτω . Παρασκευη σαββατο κυριακη βραδυ η ελενα. Κυριακη πρωι η ευα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Πως προσδιορίζεις το εχτριμ;;;; :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
     Καλα αγορι μου . Ειμαι χαρουμενη που φευγω ,εστω και για λιγο παλι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αλλα παντα θα σε σκεφτομαι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλή διασκέδαση και καλή πρωτοχρονιά σου εύχομαι!!!
Και εγώ σε σκέφτομαι καρδιά μου!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom