Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εδω που τα λεμε παιδια σημερα η καλημερα ειναι καπως περιεργη για εμας μιας και σε διαστημα 1 εβδομαδας και αλλη κοπελα βρεθηκε μαχαιρωμενη

Είναι λυπηρό και ιδιαίτερα ανησυχητικό που συμβαίνουν πολλά δυσάρεστα γεγονότα στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.
Δεν πρέπει όμως να σου φαίνεται και τοσο περίεργο που μαχαιρώνουν κοπέλες γιατί πολύ πιθανόν οι δράστες (δράστης) να πιστεύουν(ει) οτι θα έχουν χρήματα επάνω τους, αν βέβαια δεν έγιναν για προσωπικούς ή άλλους λόγους!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165

Επισκέπτης
πως το εξηγεις?κατι συμβαινει εε?ξεκαθαρισμα ισως?

Αν θες την προσωπικη μου γνωμη καθε αλλο απο ξεκαθαρισμα ειναι. Την πρωτη κοπελα την ηξερα και εχω να πω οτι ηταν ενας υπεροχος ανθρωπος χωρις να εχει διαφορες με κανεναν και καμια. Απλα ηθελε να εργαζεται μονη της γιαυτο ηταν και πολλες βαρδιες κλειστο το σπιτι της . Ο ανθρωπος που της εκανε το κακο σιγουρα τοκανε για κλεψιμο ομως τωρα πια περναει απο το μυαλο μου και η εκδοχη της ψυχοπαθειας αφου σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα εγινε και κατα τετοιο τροπο το δευτερο.

Επισκέπτης
Είναι λυπηρό και ιδιαίτερα ανησυχητικό που συμβαίνουν πολλά δυσάρεστα γεγονότα στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.
Δεν πρέπει όμως να σου φαίνεται και τοσο περίεργο που μαχαιρώνουν κοπέλες γιατί πολύ πιθανόν οι δράστες (δράστης) να πιστεύουν(ει) οτι θα έχουν χρήματα επάνω τους, αν βέβαια δεν έγιναν για προσωπικούς ή άλλους λόγους!!!

Τα γεγονοτα αυτα ειναι πολυ ανησυχητικα και η πολιτεια πρεπει να παρει τα μετρα της γιατι με την δικη της ανοχη εχουμε φτασει εδω σημερα. Αλλα τι αξια ναχει αραγε για αυτην (πολιτεια) μια μεσοκοπη ιεροδουλος που μεχρι χθες η ιδια την εσερνε στα κρατητηρια και τη χλευαζε με τις επικριτικες της διαθεσεις; Τωρα ταχαμου κοπτεται για τον δραστη;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
    Τα γεγονοτα αυτα ειναι πολυ ανησυχητικα και η πολιτεια πρεπει να παρει τα μετρα της γιατι με την δικη της ανοχη εχουμε φτασει εδω σημερα. Αλλα τι αξια ναχει αραγε για αυτην (πολιτεια) μια μεσοκοπη ιεροδουλος που μεχρι χθες η ιδια την εσερνε στα κρατητηρια και τη χλευαζε με τις επικριτικες της διαθεσεις; Τωρα ταχαμου κοπτεται για τον δραστη;

Και βέβαια όχι!!! Δεν την αφορά καθόλου. Εδώ δεν κόπτεται για το γεγονός οτι οι άνδρες των ΜΑΤ οπλοφορούν χωρίς πολλές να έχουν κριθεί ψυχιατρικά κατάλληλοι!!!!

eidafoskaimpika

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χρονιάρες μέρες τέτοια άσχημα πράγματα...με θύματα δύο ανυπεράσπιστους αθρώπους...
κρίμα, ο Θεός να τις αναπαύσει...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:cool2:

Παρεπιπτόντως...

καλημέρα σε όλη την παρέα

με ανάμικτα συναισθήματα και σκέψεις

λόγω του αποτρόπαιου γεγονότος

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ 
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ "ΖΟΥΓΚΛΑΣ"

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και βέβαια όχι!!! Δεν την αφορά καθόλου. Εδώ δεν κόπτεται για το γεγονός οτι οι άνδρες των ΜΑΤ οπλοφορούν χωρίς πολλές να έχουν κριθεί ψυχιατρικά κατάλληλοι!!!!

μάλλον λάθος εκ παραδρομής ???

Επισκέπτης
Μαρουλια αγαπημενε απολυτε αντρα της ψυχης μου ,πως περνας; :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Να πω και εγω την καλησπερα μου.Τι κανετε κοριτσια?

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα!
Δεν ηξερα οτι ανεβηκε παλι το σαιτ,οποτε κατα τυχη το ανακαλυψα.
Χαιρομαι ομως που ξαναβρεθηκαμε! :-*
Πως εισαι αγαπη ολα καλα?Πως τα περασες τις γιορτες?

Επισκέπτης
Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα!
Δεν ηξερα οτι ανεβηκε παλι το σαιτ,οποτε κατα τυχη το ανακαλυψα.
Χαιρομαι ομως που ξαναβρεθηκαμε! :-*
Πως εισαι αγαπη ολα καλα?Πως τα περασες τις γιορτες?

Ολα καλα αν εξαιρεσεις ορισμενα γεγονοτα τελος παντων. Ημουν σε διακοπες ηρθα και ξαναφευγω σημερα για θεσσαλονικη. Εσυ;

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Παραμονη ειχα κλεισει τραπεζι σε ταβερνα με ζωντανη μουσικη,μια χαρα περασα.
Χριστουγεννα γιορταζε ο πατερας οποτε μεσα,γενικα ηταν καλα αυτες τις μερες ησυχα οχι υπερβολες.
Να σου πω την αληθεια και εγω θα γουσταρα ενα ταξιδακι αλλα αυτες ειναι και οι μοναδικες μερες που τις περναω με την οικογενεια οποτε δεν λεει να τους αφησω μονους.
Καλο ταξιδι να εχεις και με το καλο να μας ερθεις και παλι,καλα να περασεις σου ευχομαι και καλη χρονια!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom