Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τι είναι το "εξτριμ" φίλε Φαρκέλι και πως μπορεί να το προσδιορίσει κανείς;;;

Επισκέπτης
www.smilies.4-user.de] [/url]

Φίλοι,
Μέλη,
Αγαπητοί επισκέπτες,

...έκανα (ομολογώ παράτυπη) την σκέψη ότι δεν "υπάρχει σωματικά" το άτομο Μαρούλιας

σκέφτηκα, ότι ίσως είναι ακόμη μια "εικονική πλευρά" ενός υπάρχοντος προσώπου

Πιθανόν να είναι τόσο πραγματικότητα, όσο η δική μας σκέψη προσδιορίζει το υπαρκτό πέρα από το απτό ή και αντίστροφα...

Μήπως σας μπέρδεψα λίγο ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι ειναι αυτα που λες καλε, εικονικη πλευρα;; :2funny: :2funny:Υπαρκτος με σαρκα (και τι σαρκα)και με σκεψη που προσδιοριζει το υπαρκτο περα απο το απτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τι είναι το "εξτριμ" φίλε Φαρκέλι και πως μπορεί να το προσδιορίσει κανείς;;;

Προτείνω να γίνει αρχικά ο προσδιορισμός από την Μαριάννα...

και στην συνέχεια να εκφράσουμε (με ειλικρίνεια) ο καθένας μας αυτό που υπέθεσε/φαντάστηκε ως "εξτριμ"

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλό απόγευμα και χρόνια πολλά, ξανθιά κορμάρα!!!!

Καλησπερα σου Μαρουλια μου και χρονια σου πολλα και εσενα και σου ευχωμε ολοψυχα οπως και σε ολους ο καινουργιος χρονος καθε ευχη σας και καθε επιθυμια σας να σας της φερει :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

και στην συνέχεια να εκφράσουμε (με ειλικρίνεια) ο καθένας μας αυτό που υπέθεσε/φαντάστηκε ως "εξτριμ"

Βασικα καταλαβα αν και δεν ξερω την κοπελα ενεργοπαθητικη κατασταση η s/m φαση. :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
    Τι ειναι αυτα που λες καλε, εικονικη πλευρα;; :2funny: :2funny:Υπαρκτος με σαρκα (και τι σαρκα)και με σκεψη που προσδιοριζει το υπαρκτο περα απο το απτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνώ απόλυτα ως προς τη σάρκα!!! Σε ευχαριστώ για τον προσδιορισμό του υπαρκτού από καποια που αγγίζει τα όρια της τελειότητας!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Βασικα καταλαβα αν και δεν ξερω την κοπελα ενεργοπαθητικη κατασταση η s/m φαση. :grin:

...συνέστησα υπομονή και αναμονή μέχρι την αρχική τοποθέτηση της Μαριάννας ως προς τον προσδιορισμό της κατάστασης "εξτριμ"

εγώ θα περιμένω την διευκρίνιση της

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπερα σου Μαρουλια μου και χρονια σου πολλα και εσενα και σου ευχωμε ολοψυχα οπως και σε ολους ο καινουργιος χρονος καθε ευχη σας και καθε επιθυμια σας να σας της φερει :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:.

Παρόμοια και για σένα ξανθιά κορμάρα, και εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σου φέρει ευτυχία και ό,τι άλλο επιθυμείς!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Τι να σου κανω ανυπομονος ειμαι απο μικρο παιδι τωρα θα αλλαξω? :grin:

Επισκέπτης

Λοιπον για οσους δεν το ξερουν η μυρτω ειναι η ειδημων, στο αναποδο γαμιση :2funny:και στην ποδολαγνεια. Αυτα για να μην αιξαρω αδικα την φαντασια σας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Συγνωμη για τυχον ορθογραφικα λαθη

nikgt2003

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
οταν λες αναποδο γαμιση τι ειναι αυτό και για μας τους αρχαριους

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μετα την καταιγίδα έρχεται πάντα η γαλήνη!!!

Παντα μωρο μου απλα ετσι κι αλλιως μεχρι 1 01 2009 θα ειμαι εδω μετα αντιο .......
εννοω για την συνδεση μου  στο νετ . ;)
αρα ποιος ο λογος να εχω κακια με καποιον-ους....???
Ο Φαρκελι ειναι ο μονος η ο πρωτος που το ηξερε εδω και καιρο αρα πιστευο οτι ειναι ανθρωπος που καταλαβενη απολυτα καποια πραγματα, και ειλικρινα χαρικα που γνωρισα τον Φαρκελι εδω μεσα και του οφειλο και ενα μεγαλο συγνωμη και ξερει κι εκεινος τον λογο .... :( :( :( :( :(

Επισκέπτης
οταν λες αναποδο γαμιση τι ειναι αυτό και για μας τους αρχαριους

Τι να σου πω τωρα. Και εγω που δεν ειμαι αρχαρια δεν ξερω, απλα υποθετω. Το περιλαμβανει στο προγαμμα της. Αφου να σκεφτεις, οσοι το εχουν δοκιμασει δεν πηραν ποτε καμια αλλη για να μαθουμε τι ακριβως ειναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikgt2003

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κανενας που το εχει δοκιμασει ρε παιδια να μας πει και εμας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom