Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παντα μωρο μου απλα ετσι κι αλλιως μεχρι 1 01 2009 θα ειμαι εδω μετα αντιο .......
εννοω για την συνδεση μου  στο νετ . ;)
αρα ποιος ο λογος να εχω κακια με καποιον-ους....???
Ο Φαρκελι ειναι ο μονος η ο πρωτος που το ηξερε εδω και καιρο αρα πιστευο οτι ειναι ανθρωπος που καταλαβενη απολυτα καποια πραγματα, και ειλικρινα χαρικα που γνωρισα τον Φαρκελι εδω μεσα και του οφειλο και ενα μεγαλο συγνωμη και ξερει κι εκεινος τον λογο .... :( :( :( :( :(

Ναι ναι καλα . Αφηστε την καλε που θα φυγει . Αγκυρας χωρις γατες δεν γινεται :2funny: :2funny: :2funny:Εδω θα ειναι και με το ζορι :-* :-* :-* :-*

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ευακι που θα πας βρε μαναρακι και θα μας αφησεις μονους?
Καλα εισαι εδω με την παρεα σου,εδω θα μεινεις. :grin: :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Λοιπον παιδια αποχωρω καλη σας νυχτα.    

Φιλακια πολλα μαρουλια  καρδια μου, αγπημενε μου ,μοναδικε μου ερωτα . Να εισαι καλα και να παιρνας καλα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Αχ επαθα παρακρουση :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Γεια σου Μαριαννα καλο ταξιδι κ παλι και καλη χρονια!! :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
        Ναι ναι καλα . Αφηστε την καλε που θα φυγει . Αγκυρας χωρις γατες δεν γινεται :2funny: :2funny: :2funny:Εδω θα ειναι και με το ζορι :-* :-* :-* :-*
Kαλησπερα στα κοριτσια και στην υπολοιπη παρεα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Λοιπον παιδια αποχωρω καλη σας νυχτα.    

Φιλακια πολλα μαρουλια  καρδια μου, αγπημενε μου ,μοναδικε μου ερωτα . Να εισαι καλα και να παιρνας καλα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Αχ επαθα παρακρουση :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επίσης καρδιά μου και καλες διακοπές!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Και εγώ έχω προβλήματα κατανόησης, μην ανησυχείς, είναι παροδικό!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikgt2003

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλες διακοπές και απο εμένα. Να περνας καλά

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παντα μωρο μου απλα ετσι κι αλλιως μεχρι 1 01 2009 θα ειμαι εδω μετα αντιο .......
Ο Φαρκελι ειναι ο μονος η ο πρωτος που το ηξερε εδω και καιρο αρα πιστευο οτι ειναι ανθρωπος που καταλαβενη απολυτα καποια πραγματα, και ειλικρινα χαρικα που γνωρισα τον Φαρκελι εδω μεσα και του οφειλο και ενα μεγαλο συγνωμη και ξερει κι εκεινος τον λογο .... :( :( :( :( :(

Είπαμε ότι δεν χρειάζεται και ούτε πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη από κανένα...
...πολύ δε περισσότερο από εμένα

Πράγματι, μου είπες πριν από πολύ καιρό ότι δεν θα συνέχιζες στην σύνδεση σου, αλλά (όπως γνωρίζεις) δεν κοινοποιώ πληροφορίες που μου λένε (είτε σημαντικές είτε δευτερεύουσες)

Πάντως έχω μια προαίσθηση (ή διαίσθηση) ότι μετά από καιρό (ίσως) να επανέλθεις στην παρέα μας...

Είπαμε, όμως, ότι πρόκειται για προαίσθηση, ...διαίσθηση, ή ...ίσως και παραίσθηση

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Αν έχεις σύνδεση με τον ΟΤΕ σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Πιο χειρότερα από αυτό το γεγονός θα ήταν να αναστηθεί ο Ντεριντά!!!
Καταλαβαίνει όπως ο Ντεριντά ή μήπως ακόμα χειρότερα όπως ο Βέλτσος;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Μην ζορίζετε τις γάτες...

...γιατί γρατσουνάνε

ενίοτε...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Είπαμε ότι δεν χρειάζεται και ούτε πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη από κανένα...
...πολύ δε περισσότερο από εμένα

Πράγματι, μου είπες πριν από πολύ καιρό ότι δεν θα συνέχιζες στην σύνδεση σου, αλλά (όπως γνωρίζεις) δεν κοινοποιώ πληροφορίες που μου λένε (είτε σημαντικές είτε δευτερεύουσες)

Πάντως έχει μια προαίσθηση (ή διαίσθηση) ότι μετά από καιρό (ίσως) να επανέλθεις στην παρέα μας...

Είπαμε, όμως, ότι πρόκειται για προαίσθηση, ...διαίσθηση, ή ...ίσως και παραίσθηση

Παραίσθηση σίγουρα!!! Μου συμβαίνει πολύ συχνά τωρα τελευταία!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλες διακοπες Μαριαννα και με το καλο να μας μπη ο καινουργιος χρονος(μη βαρατε οι υπολοιπη για το καλα να μας μπη δεν τρεχει τιποτα)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συμφωνώ απόλυτα ως προς τη σάρκα!!! Σε ευχαριστώ για τον προσδιορισμό του υπαρκτού από καποια που αγγίζει τα όρια της τελειότητας!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

...και ένας δημοσιογράφος που αγγίζει την τελειότητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κλπ κλπ

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ(ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ)

Εκεινο το μαγικο λεπτο που ολοι μεταμε αντιστροφα,

σκεφτηκες να μετρησεις τη ζωη σου?

Να ριξεις μια κλεφτη ματια στη χρονια που φευγει?

Τι εκανες ,τιειπες ,τι ειδες ,τι ενιωσες..

Οχι ,αν με ρωτας ,δεν ειμαι σιγουρος πως θα το κανω

Ναι εχεις  δικιο ,..τρομαζω..

Που με πηραν τα λογια ,τι μου εφεραν οι νυχτες,

τι δεν θελησα να μπορεσω ,τι δεν μπορεσα να θελω.

Δεν ειναι ευκολο να τα κοιταξεις ολα αυτα στα ματια ξερεις..

μη δεις τον εαυτο σου να βγαινει "λιγος"

Νομιζω οτι εκεινο το μαγικο λεπτο θα ερθω

κοντα σου  για το πρωτοχρονιατικο φιλι μας..

το φυλας καιρο για μενα,μου ειπες..

Οσα θελω να κρατησω απο αυτη τη χρονια,εισαι εσυ..
Μην τρομαζεις που το ακους ξανα...

Στο εχω ξαναπει...Παντα πετουσα γιατι σε εψαχνα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Γεια σου Δημο χρονια πολλα καλη χρονια με τα ποιηματα σου

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ(ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ)

Εκεινο το μαγικο λεπτο που ολοι μεταμε αντιστροφα,

σκεφτηκες να μετρησεις τη ζωη σου?

Να ριξεις μια κλεφτη ματια στη χρονια που φευγει?

Τι εκανες ,τιειπες ,τι ειδες ,τι ενιωσες..

Οχι ,αν με ρωτας ,δεν ειμαι σιγουρος πως θα το κανω

Ναι εχεις  δικιο ,..τρομαζω..

Που με πηραν τα λογια ,τι μου εφεραν οι νυχτες,

τι δεν θελησα να μπορεσω ,τι δεν μπορεσα να θελω.

Δεν ειναι ευκολο να τα κοιταξεις ολα αυτα στα ματια ξερεις..

μη δεις τον εαυτο σου να βγαινει "λιγος"

Νομιζω οτι εκεινο το μαγικο λεπτο θα ερθω

κοντα σου  για το πρωτοχρονιατικο φιλι μας..

το φυλας καιρο για μενα,μου ειπες..

Οσα θελω να κρατησω απο αυτη τη χρονια,εισαι εσυ..
Μην τρομαζεις που το ακους ξανα...

Στο εχω ξαναπει...Παντα πετουσα γιατι σε εψαχνα

Καλησπέρα γυμνέ σεφ και χρόνια πολλά!!! Με υγεία και ευτυχία για το 2009!!!
Δεν ήξερα ότι είχες και ποιητική φλέβα!! Μπραβο σου με συγκίνησες τόσο πολύ που δεν θα ξαναδοκιμάσω
τηγανητά σαλιγγαρια με σκορδο!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γιατί μιλάς σκληρά και αποθαρύνεις το φίλο μας???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom