Καλησπερα μωρο μου καλα ειμαι κι εγω.......
εσυ καλα εισαι ?
καλά και εγώ , άραγε τι να φοράς τώρα που είσαι χαλαρωμένη στο σπίτι σου??? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλησπερα μωρο μου καλα ειμαι κι εγω.......
εσυ καλα εισαι ?
καλά και εγώ , άραγε τι να φοράς τώρα που είσαι χαλαρωμένη στο σπίτι σου??? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τιποτα
οπως το παιρνει κανεις
Λοιπον Μαρουλια δες κι αυτο που πρωταγωνιστουμε ολοι
Μαρουλιας= Λιακος
Μαριαννα=Συρμο
ευα= Μπιλιο
Κι ο Κομαντο ο μπαμπας της Συρμος
Πολύ καλό με κανς να γελασ!!!!!!! Πολύ παθιασμένη και κακιά η Σύρμω
Αχ να ερθω να κανω το σεντονι γυναικαρα μου γιατι εχει ψυχρουλα και θα μου κρυωσεις?Τιποτα
Αχ για να δεις τι κοινωνικο δραμα ζω
Με εφαγε η Συρμω η Χαμουρα
Αχ να ερθω να κανω το σεντονι γυναικαρα μου γιατι εχει ψυχρουλα και θα μου κρυωσεις?
Να σου κανω το παπλωμα γυναικαρα μου μονο μην γυρισεις μπρουμιτα σε παρακαλω. Γιατι οπως εισαι γυμνουλα θα εχουμε ατυχηματα. ;) ;) ;) ;) ;)Και το Παπλωμα αμα θες να μου κανεις δεν με χαλαει καθολου
γεια σου ευαρα γυναικαρα μου..... :-*
γεια σου ευαρα γυναικαρα μου..... :-*
Να σου κανω το παπλωμα γυναικαρα μου μονο μην γυρισεις μπρουμιτα σε παρακαλω. Γιατι οπως εισαι γυμνουλα θα εχουμε ατυχηματα. ;) ;) ;) ;) ;)
Και μενα το ιδιο. Οποτε μπρουμητα επανω σου κοπελαρα μου το ατυχημα ειναι βεβαιο μου φαινεται και κατ' εξακολουθησην μαλιστα.Εμ κι εγω μονο μπρουμιτα μ αρεσει να κοιμαμε τι θα κανουμε τωρα ?????????
Και μενα το ιδιο. Οποτε μπρουμητα επανω σου κοπελαρα μου το ατυχημα ειναι βεβαιο μου φαινεται και κατ' εξακολουθησην μαλιστα.
Πας για ξαπλα δηλαδη? Αντε καλη ξεκουραση απο μενα.Δεν το γλυτωνω με τιποτα δηλαδη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οποτε ας παω εγω τωρα να ξαπλωσω μονη μου και βλεπουμε για το οταν ξαπλωσουμε μαζι τι θα γινει
Πας για ξαπλα δηλαδη? Αντε καλη ξεκουραση απο μενα.
Αλλαξε πλευρο ρε συ γιατι θα πιαστεις.Είδες Καρφάρα;;;; Το Ευάκι σου απάντησε ευθέως. Σιγά μη θέλει να ξαπλώσει με εναν μισοριξιά όταν έχει τη δυνατότητα να ξαπλώσει με έναν παίδαρο όπως εγώ!!!