You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Βρε Ευάκι ο Πάριος έχει πολύ καλή φωνή, αλλά είναι μισό μέτρο με ανάταση. Αν ποτέ στεκόταν δίπλα σου, το θέαμα θα ήταν πολύ αστείο. Ο Δαυίδ και ο Γολιάθ σε μοντέρνα έκδοση. Ενώ με τον παίδαρο Μαρούλια θα αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά όπως λεει το σλόγκαν της Ιντεραμέρικαν: Μεγάλη και σίγουρη!!!!
Αχ μιπως ξεχασες Μαρουλια μου τοτε στον αρραβωνα που μας τα χαλασε ολα η Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Κουτσικου Γιαννακου Και δεν σιμαζευετε .......... Ακομα με ποναει το ματακι μου απο την Θρουμπα
Και τι μαλακι βρε ειχα φτιαξει για σενα εκεινη την μερα αλλα εσυ που ματια για μενα ???????????????????????????????????
Αχ Αχ Βαχ ευτηχως που υπαρχουν και τα ντοκουμεντα
Δεστε κοσμε πως με εφτυσε ο Μαρουλιας μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δηλαδη μας δινεις την αδεια? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΕΛΕΥΘΕΡΑ
Επισκέπτης
η Μαριαννα Βρετου Ντουβλη Κουτσικου Γιαννακου Μαμαλακη Βεφα .....
Έχει η Μαριάννα το τικ της Γιαννάκου;;;;;
απαπαπαα..........
Προσοχη προσοχη τα λαθη συνεπαγονται με μηνυσεις Μαριαννα ντουβλη βρετου βεφα. Τιποτα αλλο
Προσοχη προσοχη τα λαθη συνεπαγονται με μηνυσεις Μαριαννα ντουβλη βρετου βεφα. Τιποτα αλλο
Θες να με μηνύσεις Μαριάννα βρετού ντουβλη βεφα και δε συμμαζεύεται ;;; Γιατί αναρωτιέμαι. Άλλωστε μια ερώτηση έκανα, δεν το είπα με σιγουριά!!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ναι μηνυσε μας κι ολας παλι Σιρμο
Αχ Αδικα με φαγες μπαμπεσικα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μαριανα Βεφα και τιποτα αλλοΠροσοχη προσοχη τα λαθη συνεπαγονται με μηνυσεις Μαριαννα ντουβλη βρετου βεφα. Τιποτα αλλο
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ναι αλλα πρεπει να μας πει το κοριτσι που ειναι και μεχρι τι ωρα γιατι δεν ξερω να ριχνω ταρω ξερεις.ΕΛΕΥΘΕΡΑ
Αχ μιπως ξεχασες Μαρουλια μου τοτε στον αρραβωνα που μας τα χαλασε ολα η Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Κουτσικου Γιαννακου Και δεν σιμαζευετε .......... Ακομα με ποναει το ματακι μου απο την Θρουμπα
Και τι μαλακι βρε ειχα φτιαξει για σενα εκεινη την μερα αλλα εσυ που ματια για μενα ???????????????????????????????????
Αχ Αχ Βαχ ευτηχως που υπαρχουν και τα ντοκουμεντα
Δεστε κοσμε πως με εφτυσε ο Μαρουλιας μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Ο Μαρούλιας στο βιντεάκι ποιός υποτίθεται ότι είναι;;; Ο μπουζουκτζής πάντως δεν είμαι!!!! Και από που συνάγεται οτι σε έφτυσα για τη Μαριάννα βρετού ντούβλη κτλ κτλ;;;;
Ναι αλλα πρεπει να μας πει το κοριτσι που ειναι και μεχρι τι ωρα γιατι δεν ξερω να ριχνω ταρω ξερεις.
Μονο καρφιά ξέρεις άθλιε Κο(υ)μα(σι)ντο να ρίχνεις και να με διαβάλλεις!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ο Μαρούλιας στο βιντεάκι ποιός υποτίθεται ότι είναι;;; Ο μπουζουκτζής πάντως δεν είμαι!!!! Και από που συνάγεται οτι σε έφτυσα για τη Μαριάννα βρετού ντούβλη κτλ κτλ;;;;
Εσυ εισαι αγαπη μου ο Μπουζουκτζης
Η Μαριαννα με το κοκκινο φορεμα και εγω ειμαι αυτη με τον κοτσο
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ναι αλλα πρεπει να μας πει το κοριτσι που ειναι και μεχρι τι ωρα γιατι δεν ξερω να ριχνω ταρω ξερεις.
Τωρα να σου πω την αμαρτια μου δεν ξερω που ειναι αλλα στυλε ενα π.μ να σου πει μωρο μου
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Παντως εχω και εγω καπου ειδικοτητα. Δεν μπορεις να πεις μισε απο γαμπρουλι. Φτυσαν οι γαμπροι και βγηκες εσυ τρομαρα σου. Μισοριξια.Μονο καρφιά ξέρεις άθλιε Κο(υ)μα(σι)ντο να ρίχνεις και να με διαβάλλεις!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γεια σου ΒΕΦΑ συγνωμη Ευα ηθελα να πω θελη να σκεφτω αν ειναι να σε απατησωΕΛΕΥΘΕΡΑ
Ναι μηνυσε μας κι ολας παλι Σιρμο
Αχ Αδικα με φαγες μπαμπεσικα
Δηλαδή έτσι περνάει τον ελεύθερο καιρό της η Μαριάννα ντούβλη βέφα κτλ κτλ;;;
Κανοντας μηνύσεις; Καλύτερα δεν θάταν να διαβάζει τα άπαντα της επωνυμης αεροσυνοδού;;;;
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
εύαρα μου καλήσπέρα τι κάνεις κουκλάρα μου??? ;)
Καλησπερα μωρο μου καλα ειμαι κι εγω.......
εσυ καλα εισαι ?
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Γεια σου ΒΕΦΑ συγνωμη Ευα ηθελα να πω θελη να σκεφτω αν ειναι να σε απατησω
Παντως εχω και εγω καπου ειδικοτητα. Δεν μπορεις να πεις μισε απο γαμπρουλι. Φτυσαν οι γαμπροι και βγηκες εσυ τρομαρα σου. Μισοριξια.
Όχι και μισοριξιά χουντικό κνόδαλο!!!! 1,82μ ύψος και θα με πεις μισοριξιά. Αλλά οτι δε φτάνει η χουντική μαϊμού τα κάνει κρεμαστάρια. Επειδή σε "συμπάθησαν" κανα δυο ρωσίδες γιατί τις πλήρωσες αδρά, το παίζεις γαμπρός και στο Ευάκι. Αλλά όπως έχεις καταλάβει, δεν μασάει. Αει χασου από δω γαμπρε της συμφοράς και της πολιτειακής ανωμαλίας
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Δηλαδή έτσι περνάει τον ελεύθερο καιρό της η Μαριάννα ντούβλη βέφα κτλ κτλ;;;
Κανοντας μηνύσεις; Καλύτερα δεν θάταν να διαβάζει τα άπαντα της επωνυμης αεροσυνοδού;;;;
Λοιπον Μαρουλια δες κι αυτο που πρωταγωνιστουμε ολοι
Μαρουλιας= Λιακος
Μαριαννα=Συρμο
ευα= Μπιλιο
Κι ο Κομαντο ο μπαμπας της Συρμος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21