Επισκέπτης
Σιγά ρε σεις... πλυμμηρίσαμε εδώ μέσα.
Α ετσι ειναι η παρεα μας πλυμηριζει και πνιγει
Σιγά ρε σεις... πλυμμηρίσαμε εδώ μέσα.
Ποιο γλυκο και απο το καλυτερο γλυκισμαΚαι εμενα επισης γλυκε μου το 69 εινα ειναι ο αριθμος μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ποιο γλυκο και απο το καλυτερο γλυκισμα
Περιμενω το Ευακι με το γλυκο ;) ;) ;)Εμαθα οτι το ευακι ετοιμαζει ενα γλυκο μονο για σενα . Το απογευμα μπορει και να στο προσφερει :-* :-*
Καλησπέρα κουκλάρες
Ναι ωραιο αλλα απο οτι βλεπω ειναι δυο γυναικες και ποιες γυναικες ; καπου στην μεση να ειμαι και εγω ακομη καλυτερα ;) ;) ;)Γιωργακι για σενα το αβαταρ :-* :-* :-* :-*
καλησπερα μαριαννα
Θα τα πουμε αργοτεραΠρος το παρον αποχωρω.
Μαρουλομπουμπουκο μου εγω για σενα εχω φτιαξει ωραιοτερο γλυκο απο αυτο που ετοιμασε η ευα για τον γιωργο. .............
Θα το γευθουμε καποια στιγμη. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Προς το παρον αποχωρω.
Μαρουλομπουμπουκο μου εγω για σενα εχω φτιαξει ωραιοτερο γλυκο απο αυτο που ετοιμασε η ευα για τον γιωργο. .............
Θα το γευθουμε καποια στιγμη. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ευα που εισαι βρε Ευακι ακομη να σε δουμε :-* :-* :-* :-*
Δεν το νομιζω ισως εχουνε δουλειες τωρα, θα εμφανιστουν καποια στιγμηδεν μαs θελουνε σημερα Γιωργη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ισωs παλι πανε να βαλουνε τα καταλληλα ρουχα για την περιστασιs!!!!!!!!!!!Δεν το νομιζω ισως εχουνε δουλειες τωρα, θα εμφανιστουν καποια στιγμη