καλησπερα κουκλα μαριαννα, φρεσκο φρεσκο το θρεντ. που μπορω να βρω περισσοτερα για εσενα ?Καλησπερα αγαπημενο ονομα????????
Βλεπω καινουργιο θρεντ.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
καλησπερα κουκλα μαριαννα, φρεσκο φρεσκο το θρεντ. που μπορω να βρω περισσοτερα για εσενα ?
Καλησπερα μωρο μου. Δυστηχως πουθενα δεν μπορεις να βρεις τιποτα για μενα. Ειμαι μια γνωστη αγνωστη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα μωρο μου. Δυστηχως πουθενα δεν μπορεις να βρεις τιποτα για μενα. Ειμαι μια γνωστη αγνωστη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυτο ειναι καλο εχεις καταφερει να κρατησεις τα μυστικα της δουλεια σου που πολυ θα ηθελα να μαθω. εχεις μσν να με κανεις αντ η προτιμας τηλ ?
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Σας αγαπαω γιατι εισαστε καλα κοριτσια και τα δυο σας :-* :-* :-* :-*Καλησπερα αγαπημενο ονομα????????
Βλεπω καινουργιο θρεντ.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Σας αγαπαω γιατι εισαστε καλα κοριτσια και τα δυο σας :-* :-* :-* :-*
Που σε χανω που σε βρισκω ρε Γιωργη!!!!!!!!!!!!!!!
Μα επιτελουs τοσο μελι εχουν Μαριανα και Ευα?????????
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Φιλε λαιφ στο μελι θα παω δεν παω στο ξυδιΠου σε χανω που σε βρισκω ρε Γιωργη!!!!!!!!!!!!!!!
Μα επιτελουs τοσο μελι εχουν Μαριανα και Ευα?????????
Καλημερα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Φιλε λαιφ στο μελι θα παω δεν παω στο ξυδι
Καλημερα
Ε μα τοτε....λεω να παω κι εγω....Εχει αναγκη ο οργανισμοs μου απο βιταμινη ...Μ Μ=μελι !!!!!!!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Και βιταμινη περνης αλλα κανης και γυμναστικηΕ μα τοτε....λεω να παω κι εγω....Εχει αναγκη ο οργανισμοs μου απο βιταμινη ...Μ Μ=μελι !!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Ναι....ειμαι φαν τηs γυμν....εεε υγιεινηs ζωηs !!!!!!!! Οικολογοs , πρωκτολογοs που λεει ο λογοsΚαι βιταμινη περνης αλλα κανης και γυμναστικη
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
oleeeeeeeeeeeeeeeeee
η αγκυρας παραμενη............
εχουνε να πεσουνε
Nα πεσει και κατι.....να μη μεινουμε στη ξηρασια........
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Τι να πεσουνε καστρα;oleeeeeeeeeeeeeeeeee
εχουνε να πεσουνε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Μπορει εντελωs τυχαια και ξαφνικα λεμε.......να σκονταψω και να πεσω παλι εντελωs τυχαια λεμε στην Μαριανα η στην Ευα η και στιs δυο μαζι......Αυτο λεγεται πεσιμο...εντελωs τυχαια λεμε...!!!!!!Τι να πεσουνε καστρα;
Ρε μάγκες με τόσο γλείψιμο που ρίχνετε στις πουτάνες, σας κάνουν καμιά έκπτωση ή σας τα παίρνουν όπως και στους υπόλοιπους πελάτες που τις γαμάμε ???
Άμα είναι και κάνουν σκόντο να αρχίσω και εγώ τα γλυκανάλατα μπας και σώσουμε κανένα ευρώ…
Άμα είναι και κάνουν σκόντο να αρχίσω και εγώ τα γλυκανάλατα μπας και σώσουμε κανένα ευρώ…
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Σιγα....... να μην φας τα μουτρα σου απο το πεσιμο ;) ;)Μπορει εντελωs τυχαια και ξαφνικα λεμε.......να σκονταψω και να πεσω παλι εντελωs τυχαια λεμε στην Μαριανα η στην Ευα η και στιs δυο μαζι......Αυτο λεγεται πεσιμο...εντελωs τυχαια λεμε...!!!!!!
Ρε μάγκες με τόσο γλείψιμο που ρίχνετε στις πουτάνες, σας κάνουν καμιά έκπτωση ή σας τα παίρνουν όπως και στους υπόλοιπους πελάτες που τις γαμάνε ???
Μπαααααα, μάλλον ανταποδίδουν το γλύψιμο στη συνεύρεση......
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
ΓλυψιμοΜπαααααα, μάλλον ανταποδίδουν το γλύψιμο στη συνεύρεση......
Γλυψιμο
Γλυψιμο
η καλυτερη απολαυση
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K