Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
τη πανα πει τη ξερεις ναι ρε την ξερω αλλα εχω να την δω και ενα χρονο .....

χωρις να συμφωνω με το βατραχο στη συγκεκριμενη φραση θα συμφωνησω. ειμαι φαν του μεγαλου κωλου και πηγα αγκυρας πριν δυο μηνες να δω τη ζωη. ειχα να την δω τουλαχιστον 2 χρονια. την ειδα και επαθα πλακα. εχει αδυνατησει παρα πολυ. φυσικα δεν περασα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%20%20%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7%20kali%20kiriaki.jpg

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.320
Πόντοι
606
χωρις να συμφωνω με το βατραχο στη συγκεκριμενη φραση θα συμφωνησω. ειμαι φαν του μεγαλου κωλου και πηγα αγκυρας πριν δυο μηνες να δω τη ζωη. ειχα να την δω τουλαχιστον 2 χρονια. την ειδα και επαθα πλακα. εχει αδυνατησει παρα πολυ. φυσικα δεν περασα
α για σου δεν θασε κ ο μονος φανταζομαι

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
φιλια απο εμενα με τα της 5 ειναι η βικη μας.......... :-* :-* :-*

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
φερτε ομως και Ευακι , για να γινεi to Αγκυρας-1 ...........champion league   :rockon: :rockon: :rockon:

:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
Φίλε! Συμφωνώ… ο κάθε ένας με τα γούστα του… αλλά αυτή την στιγμή το Αγκύρας1! έχει αστέρια..  η κάθε μια με τον τρόπο της, και γενικά είναι γαμω τα σπίτια, από όλες τις πλευρές……… :thumbsup: *P :thumbsup: *P :thumbsup: *P :thumbsup: :thumbsup: *P :cool2:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Φίλε! {το φυσικά δεν περασα} δεν χρειαζόταν.. αλλά όπως λέω, η κάθε μια έχει την καυλα της.. το λέω εκ πείρας..  τώρα παχαίνουν! μας ενοχλεί.. αδυνατίζουν! μας βρωμάει… δεν γαμιόμαστε….λεω,εγω….  :argue: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :blowup:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
Φίλε! {το φυσικά δεν περασα} δεν χρειαζόταν.. αλλά όπως λέω, η κάθε μια έχει την καυλα της.. το λέω εκ πείρας..  τώρα παχαίνουν! μας ενοχλεί.. αδυνατίζουν! μας βρωμάει… δεν γαμιόμαστε….λεω,εγω….  :argue: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :argue: :blahblah1: :blowup:
ακαιρο και ατοπο το σχολιο θεωρω, ουτε προσεβαλα κανεναν, ουτε τρολλαρω. απλα ειπα πως το συγκεκριμενο κομματι τησ φρασης του βατραχου είναι σωστο και προσθεσα ενα παραδειγμα. εμενα δε μ ενοχλει να παχαινουν, οταν αδυνατιζουν μου βρωμαει :)

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.610
Πόντοι
1.436
Οταν ανοιξε αυτο το σαιτ ανοιξε για την ενημερωση μας σε θεματα οικων ανοχης και εκδιδομενων ωστε να μην πεταμε τα λεφτα μας τσαμπα.μετα απο καιρο μπηκαν και οι κοπελες ειτε για διαφημιση ειτε για ενημερωση και πολυκαλα καναν.εγω ειμαι φαν της  barbie και διαβαζω συχνα το φορουμ του αγκυρας και ειτε στο φορουμ ειτε στις κριτηκες ΔΕΝ υπαρχει καμια ενημερωση παρα γλυψιμο ορισμενων στα κοριτσια για δικους τους λογους και αλλους να κατηγορουν παλι για δικους τους λογους αλλα χωρις νοημα.ευτηχως που μας ενημερωνουν μονες οι κοπελες γιατι εμεις αντι να κανουμε τα αυτονοητα...........ρε ιπποτη εισαι δικηγορος καμιας κοπελας?αν καποιος γουσταρει να γραψει κατι εχουν στομα  οι κοπελες.και εσυ πογ κατηγορεις συνεχεια και λες οτι τις εχεις παρει ολες μπες και γραψε κριτηκη τι σε χαλασε.μην μας γεμιζετε το φορουμ με μαλακιες 2-3ανθρωποιβαρεθηκαμε να σας διαβαζουμε προτιμαμε να βλεπουμε τις κοπελες και να μας ενημερωνουν

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλημέρα στα κοριτσία :s&m_2:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Οταν ανοιξε αυτο το σαιτ ανοιξε για την ενημερωση μας σε θεματα οικων ανοχης και εκδιδομενων ωστε να μην πεταμε τα λεφτα μας τσαμπα.μετα απο καιρο μπηκαν και οι κοπελες ειτε για διαφημιση ειτε για ενημερωση και πολυκαλα καναν.εγω ειμαι φαν της  barbie και διαβαζω συχνα το φορουμ του αγκυρας και ειτε στο φορουμ ειτε στις κριτηκες ΔΕΝ υπαρχει καμια ενημερωση παρα γλυψιμο ορισμενων στα κοριτσια για δικους τους λογους και αλλους να κατηγορουν παλι για δικους τους λογους αλλα χωρις νοημα.ευτηχως που μας ενημερωνουν μονες οι κοπελες γιατι εμεις αντι να κανουμε τα αυτονοητα...........ρε ιπποτη εισαι δικηγορος καμιας κοπελας?αν καποιος γουσταρει να γραψει κατι εχουν στομα  οι κοπελες.και εσυ πογ κατηγορεις συνεχεια και λες οτι τις εχεις παρει ολες μπες και γραψε κριτηκη τι σε χαλασε.μην μας γεμιζετε το φορουμ με μαλακιες 2-3ανθρωποιβαρεθηκαμε να σας διαβαζουμε προτιμαμε να βλεπουμε τις κοπελες και να μας ενημερωνουν
Φιλαράκο!!! οι κοπέλες μπορούν να γράφουν ότι θέλουν… όσο για μένα? γράφω ότι γουστάρω, και ότι νιώθω….. δεν μπορώ όμως να διαβάζω μαλακιες!!! τώρα εσύ εάν έχεις πρόβλημα, μην της διαβάζεις…απλα προσπέρασε… οκ! Φίλε??? :coffee: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bottom:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
Καλησπερα τωρα ειμαι εγω και θα σας περιμενω...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Ποια δουλευει σημερα το απογευμα;;

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.610
Πόντοι
1.436
Φιλαράκο!!! οι κοπέλες μπορούν να γράφουν ότι θέλουν… όσο για μένα? γράφω ότι γουστάρω, και ότι νιώθω….. δεν μπορώ όμως να διαβάζω μαλακιες!!! τώρα εσύ εάν έχεις πρόβλημα, μην της διαβάζεις…απλα προσπέρασε… οκ! Φίλε??? :coffee: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bottom:
Οπως λες και εσυ αφου διαβαζεις μαλακιες προσπερασε της μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια αλλο.Οσο για τις κοπελες εγω ειπα οτι καλα κανουν και γραφουν γιατι τουλαχιστον αυτες ειναι στο θεμα της συζητησης.Αν τοσο γλυψιμο ειναι μπας και ριξεις κανεναν τσαμπα πεστο να βρεθουμε να σου δωσω εγω τα 30€

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom