Καλησπέρα μπάρμπι καλή δουλίτσα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.320
- Πόντοι
- 606
αν εισαι μετα της 2 να σκασω????kαλησπερα και απο εμενα.... σημερα απογευμα θα ειμαι εγω μεχρι πολυ αργα το βραδυ.... θα σας περιμενω....
αν εισαι μετα της 2 να σκασω????
;) :-* :-* :-* :-* :-* :-*
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.320
- Πόντοι
- 606
οκ τοτε κατα της 2 θα σκασω ακ και πουσε μην δω κανα γαμπρο απο ξω;) :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα στισ ωραιότερες γυναίκες της Αθήνας.Φιλιά πολλά κυρίες μου από τον Σταύρο τον πυρονόμο
:-* :-* :-* :-*
οκ τοτε κατα της 2 θα σκασω ακ και πουσε μην δω κανα γαμπρο απο ξω
δεν εχουμε γαμπρους μωρο μου εμείς... :-*
Κυανοπώγων
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Τις καλησπέρες μου
Τις καλησπέρες μου
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Ρε, Μπαρμπη! κάτσε μέχρι της 5 θα έλθει ο βάτραχος, να σε πάρει… και εσύ τον γαμπρό, τη τον θες έξω από το μαγαζί? μόνη σου κάτσε, να έλθει ο βάτραχος να σε απολαυσει,κανα δυο ωρες… αχ! ρε πουστη μου… τα νεύρα μου… άντε! καλή νύχτα…οκ τοτε κατα της 2 θα σκασω ακ και πουσε μην δω κανα γαμπρο απο ξω
aurio prwi poio mwro douleuei?
εγω.....
Επισκέπτης
τι φορας καυλακαλημερα και απο εμενα... τωρα το πρωι ειμαι εγω ... :-* και το απογευμα ειναι η βικη μας....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλημερα και απο εμενα... τωρα το πρωι ειμαι εγω ... :-* και το απογευμα ειναι η βικη μας....
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.254
Καλημερα σε ολους να εχεται μια ομορφη κυριακη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K