Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καληνυχτα στα μωρα..... ραντεβού το σαββατο :-* :-* :-* :-* :-*

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.320
Πόντοι
606
καληνυχτα στα μωρα..... ραντεβού το σαββατο :-* :-* :-* :-* :-*
περασα σημερα αλλα δεν βγηκες να σε δω με ρωτησε η τσατσα πρωην κοπελα του μαγαζιου ζωη ηρω αν σε ξερω της ειπα ναι κ έφυγα μα ουτε ματι δεν μπορεις να παρεις ποια.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
περασα σημερα αλλα δεν βγηκες να σε δω με ρωτησε η τσατσα πρωην κοπελα του μαγαζιου ζωη ηρω αν σε ξερω της ειπα ναι κ έφυγα μα ουτε ματι δεν μπορεις να παρεις ποια.....
Δεν είναι τέτοια η Μπάρμπι τύπε :S

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
καλησπερα στα ομορφα κοριτσια. ποια ειναι σημερα το απογευμα???

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν νομίζω.. να ηρθες ποτε... και ξερεις απο που το καταλαβα.... γιατι εγω :s&m_1: δουλευω με υπιρεσεια... και οχι με κοπελλα που εργαζεται :knockinb:.... και ειναι χαζό να λες οτι δεν βγαίνουμε στο σαλόνι. :tits2:... αλλα κατσε  :idiot: γιατι τόσος κόσμος έρχεται...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Kαλημερα στα κοριτσια

friday_024.jpg

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.320
Πόντοι
606
ειπα οτι η κοπελα εργαζοταν οχι εργαζεται ακομη...δεν θα ξεχασω και αυτα που εχω γαμησει σε παρακαλω...στην τεληκη δεν χριαζεται να ρωταει αν εχω ξαναπαει στο μαγαζι.παντα μ ξενερώνει αυτο παντου σε οικο οχι συγκεκριμένα και κατι ακομα αμα δεν δεις δεν ερχεται η ορεξη ξερεις ποσες φορες εχω γαμηση γιατι απλος ειδα...

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Βατραχάκι!!! έχεις καύλες μετά της 2? τότε έχει που διανυκτερεύουν αρκετά..{σαν τα φαρμακεια} εκεί τα κορίτσια δεν διανυκτερεύουν, και μετά… για το μάτι,ξέρεις τη σπαστικό είναι, να βλέπει μια κοπέλα και η τσατσα τους ιδίους και τους ιδίους, δίχως να περνανε ποτέ? Γαματα… γι’ αυτό λοίπον, μην πηγαίνεις άδικα… στο λέω εκ πείρας……. :hmm: :happy: :hmm: :happy: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :bounce-glasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Kαλησπέρα τώρα το βράδυ ποιά κοπέλα εργάζεται :think:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.254
ειπα οτι η κοπελα εργαζοταν οχι εργαζεται ακομη...δεν θα ξεχασω και αυτα που εχω γαμησει σε παρακαλω...στην τεληκη δεν χριαζεται να ρωταει αν εχω ξαναπαει στο μαγαζι.παντα μ ξενερώνει αυτο παντου σε οικο οχι συγκεκριμένα και κατι ακομα αμα δεν δεις δεν ερχεται η ορεξη ξερεις ποσες φορες εχω γαμηση γιατι απλος ειδα...

Καλημερα σε ολους :-* Το οτι σε ρωτησε αν την γνωριζεις ειναι για να σε εξυπηρετησει επειδη το μαγαζι δουλευει κυριως με πελατες και ετσι ειναι εδω η προβολη μιας κοπελας.... ομως και να την γνωριζεις καποια αν θες να την δεις παντα η οποιαδηποτε δουλευει βγαινειστο σαλονι και σου μιλαει . εσυ απλα δεν ειχες την υπομονη και εφυγες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλημέρα Μαριάννα καλό Σαββατοκύριακο  :)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλησπερα μωρα μου... σας περιμενω απο τωρα στο κρεβατι μου... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• IMG_2039.JPG
    IMG_2039.JPG
    205,3 KB · Εμφανίσεις: 62
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom