You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
καληνυχτα στα μωρα..... ραντεβού το σαββατο :-* :-* :-* :-* :-*
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.320
- Πόντοι
- 606
περασα σημερα αλλα δεν βγηκες να σε δω με ρωτησε η τσατσα πρωην κοπελα του μαγαζιου ζωη ηρω αν σε ξερω της ειπα ναι κ έφυγα μα ουτε ματι δεν μπορεις να παρεις ποια.....καληνυχτα στα μωρα..... ραντεβού το σαββατο :-* :-* :-* :-* :-*
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Δεν είναι τέτοια η Μπάρμπι τύπε :Sπερασα σημερα αλλα δεν βγηκες να σε δω με ρωτησε η τσατσα πρωην κοπελα του μαγαζιου ζωη ηρω αν σε ξερω της ειπα ναι κ έφυγα μα ουτε ματι δεν μπορεις να παρεις ποια.....
περασα σημερα αλλα δεν βγηκες να σε δω με ρωτησε η τσατσα πρωην κοπελα του μαγαζιου ζωη ηρω αν σε ξερω της ειπα ναι κ έφυγα μα ουτε ματι δεν μπορεις να παρεις ποια.....
δεν νομίζω.. να ηρθες ποτε... και ξερεις απο που το καταλαβα.... γιατι εγω δουλευω με υπιρεσεια... και οχι με κοπελλα που εργαζεται .... και ειναι χαζό να λες οτι δεν βγαίνουμε στο σαλόνι. ... αλλα κατσε γιατι τόσος κόσμος έρχεται...
Δεν είναι τέτοια η Μπάρμπι τύπε :S
:-* :-* :-*
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.320
- Πόντοι
- 606
ειπα οτι η κοπελα εργαζοταν οχι εργαζεται ακομη...δεν θα ξεχασω και αυτα που εχω γαμησει σε παρακαλω...στην τεληκη δεν χριαζεται να ρωταει αν εχω ξαναπαει στο μαγαζι.παντα μ ξενερώνει αυτο παντου σε οικο οχι συγκεκριμένα και κατι ακομα αμα δεν δεις δεν ερχεται η ορεξη ξερεις ποσες φορες εχω γαμηση γιατι απλος ειδα...
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Βατραχάκι!!! έχεις καύλες μετά της 2? τότε έχει που διανυκτερεύουν αρκετά..{σαν τα φαρμακεια} εκεί τα κορίτσια δεν διανυκτερεύουν, και μετά… για το μάτι,ξέρεις τη σπαστικό είναι, να βλέπει μια κοπέλα και η τσατσα τους ιδίους και τους ιδίους, δίχως να περνανε ποτέ? Γαματα… γι’ αυτό λοίπον, μην πηγαίνεις άδικα… στο λέω εκ πείρας…….περασα σημερα αλλα δεν βγηκες να σε δω με ρωτησε η τσατσα πρωην κοπελα του μαγαζιου ζωη ηρω αν σε ξερω της ειπα ναι κ έφυγα μα ουτε ματι δεν μπορεις να παρεις ποια.....
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Μια παριμοια λέει!!{ Όποιος νύχτα περπατει, λάσπες και σκατα πατεί..} σορυ κιόλας…μεσανυχτα θα εισαι εκει????/
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.254
ειπα οτι η κοπελα εργαζοταν οχι εργαζεται ακομη...δεν θα ξεχασω και αυτα που εχω γαμησει σε παρακαλω...στην τεληκη δεν χριαζεται να ρωταει αν εχω ξαναπαει στο μαγαζι.παντα μ ξενερώνει αυτο παντου σε οικο οχι συγκεκριμένα και κατι ακομα αμα δεν δεις δεν ερχεται η ορεξη ξερεις ποσες φορες εχω γαμηση γιατι απλος ειδα...
Καλημερα σε ολους :-* Το οτι σε ρωτησε αν την γνωριζεις ειναι για να σε εξυπηρετησει επειδη το μαγαζι δουλευει κυριως με πελατες και ετσι ειναι εδω η προβολη μιας κοπελας.... ομως και να την γνωριζεις καποια αν θες να την δεις παντα η οποιαδηποτε δουλευει βγαινειστο σαλονι και σου μιλαει . εσυ απλα δεν ειχες την υπομονη και εφυγες.
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.254
Καλημέρα Μαριάννα καλό Σαββατοκύριακο
Καλημερα μωρο επισης και σε σενα καλο σαββατοκυριακο :-*
originalred
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
καλησπερα μωρα μου... σας περιμενω απο τωρα στο κρεβατι μου...
πόσο καυλα μπορει να είσαι?πόσο?
πόσο καυλα μπορει να είσαι?πόσο?
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ωραία μύριζε η τσιχλίτσα,τις προάλλες....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K