Ωραία μύριζε η τσιχλίτσα,τις προάλλες....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χεχεχεχέ..... ;)bili για εσενα.....ολες η τσιχλες μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καύλα η Μπάρμπι Billy
Και λίγα λες,τύπε...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Πολυ σέξυ και όποιος αντέξειΚαι λίγα λες,τύπε...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Θα είναι λόγω ζέστηςκαυλακια μου σημερα εχω πολλες ορεξουλες.....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.320
- Πόντοι
- 606
δεν θα το λεγα οτι δουλευεται με πελατες σιγα μην κανεταε και διακρησεις και με ποιον θα πατε εγω πάντως σας εχω παρει ολες και καμια δεν με ξερει ουτε πως με λεν ασ ρε ακου πελατες .......οποιος θελει μπενει...αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτο...το θεμα μου ειναι οτι μολις μπεις τοτε κατευθείαν σου απαντα η τσατσα γιατι δεν μπενεις τοτε ......ολα τα μαγαζια εχουν αυτη την νοοτροπια και ειναι πολυ χαλια φαση εγω ξενερωνω εντελος πραγματικά.......τωρα αμα δεν θελετε να ερχόμαστε να βλεπουμαι, κλειστετο και να πω και κατι τελευταιο φετος εχω κανει τρεις επισκεψεις τη μια γαμησα δηλαδη τη???καθε φωρα θα πρεπει να γαμαμαι επειδη εσεις θελεται να κονομησετε να γίνεται καλητερες κυριες μου να ερχομαστε να σασ τα ακουμπαμε καθε μερα ...ελεος
δεν θα το λεγα οτι δουλευεται με πελατες σιγα μην κανεταε και διακρησεις και με ποιον θα πατε εγω πάντως σας εχω παρει ολες και καμια δεν με ξερει ουτε πως με λεν ασ ρε ακου πελατες .......οποιος θελει μπενει...αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτο...το θεμα μου ειναι οτι μολις μπεις τοτε κατευθείαν σου απαντα η τσατσα γιατι δεν μπενεις τοτε ......ολα τα μαγαζια εχουν αυτη την νοοτροπια και ειναι πολυ χαλια φαση εγω ξενερωνω εντελος πραγματικά.......τωρα αμα δεν θελετε να ερχόμαστε να βλεπουμαι, κλειστετο και να πω και κατι τελευταιο φετος εχω κανει τρεις επισκεψεις τη μια γαμησα δηλαδη τη???καθε φωρα θα πρεπει να γαμαμαι επειδη εσεις θελεται να κονομησετε να γίνεται καλητερες κυριες μου να ερχομαστε να σασ τα ακουμπαμε καθε μερα ...ελεος
Τελικα της μανουρας εισαι και τιποτα αλλο.Σου ειπαμε οτι ρωταμε εαν εισαι πελατης της εκαστοτε κοπελας για να σε βαλει η υπηρεσια μεσα. Γιατι οσο και να μην το πιστευεις εμεις εδω δουλευουμε αρκετα με γνωστο πελετολογιο και βεβαια και με αγνωστους. Αλλα εσυ δεν παιζεσαι με τιποτα και στην τελικη χεστηκαμε για την βιζιτα την δικη σου και αλλων ομοιων σου ξου
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.254
( ασ ρε ακου πελατες .......οποιος θελει μπενει.) ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ οχι και οποιος θελει οποιους θελουμε θα ελεγα καλε μου ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ..................................Ας ρε
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Ρε, βάτραχε! τελικά εδώ και καιρό, τα έχεις βάλει με το Αγκύρας.. ρε φίλε! τα κορίτσια είναι γαματες, και έχουν αρκετούς πελάτες.. το ξέρω πολύ καλά.. αν περίμεναν να δουλέψουν από τον κάθε μαλακα ματάκια, τότε όντως θα το κλεινανε.. ρε φίλε! είναι σπαστικό με όσους παιρνανε πρωί, απόγευμα, βράδυ, να πάρουν απλά μάτι και να μην περνανε ποτέ.. ε! όχι ρε.. είναι γαμησετα.. τώρα θα πεις, ίσως εγώ ως τι μιλώ? απλά ως πολύ ΦΑΝ! των κοριτσιών του συγκεκριμένου μαγαζιού.. λοιπόν μάτι αλλού… ξεκόλλα βάτραχε, και άσε τα κορίτσια να δουλέψουν όπως γουστάρουν.. Ρε! η Μαριάννα μόνο.. από πελάτες βάζει κάτω τα περισσότερα μπουρδελα εκεί γύρω… αυτά προς το παρον……δεν θα το λεγα οτι δουλευεται με πελατες σιγα μην κανεταε και διακρησεις και με ποιον θα πατε εγω πάντως σας εχω παρει ολες και καμια δεν με ξερει ουτε πως με λεν ασ ρε ακου πελατες .......οποιος θελει μπενει...αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτο...το θεμα μου ειναι οτι μολις μπεις τοτε κατευθείαν σου απαντα η τσατσα γιατι δεν μπενεις τοτε ......ολα τα μαγαζια εχουν αυτη την νοοτροπια και ειναι πολυ χαλια φαση εγω ξενερωνω εντελος πραγματικά.......τωρα αμα δεν θελετε να ερχόμαστε να βλεπουμαι, κλειστετο και να πω και κατι τελευταιο φετος εχω κανει τρεις επισκεψεις τη μια γαμησα δηλαδη τη???καθε φωρα θα πρεπει να γαμαμαι επειδη εσεις θελεται να κονομησετε να γίνεται καλητερες κυριες μου να ερχομαστε να σασ τα ακουμπαμε καθε μερα ...ελεος
Μήπως ξέρετε αν εκεί δουλευει καί η Μπάρμπι από το Εφέσσου 11; Ευχαριστώ. Καί ποιές ώρες .Ρε, βάτραχε! τελικά εδώ και καιρό, τα έχεις βάλει με το Αγκύρας.. ρε φίλε! τα κορίτσια είναι γαματες, και έχουν αρκετούς πελάτες.. το ξέρω πολύ καλά.. αν περίμεναν να δουλέψουν από τον κάθε μαλακα ματάκια, τότε όντως θα το κλεινανε.. ρε φίλε! είναι σπαστικό με όσους παιρνανε πρωί, απόγευμα, βράδυ, να πάρουν απλά μάτι και να μην περνανε ποτέ.. ε! όχι ρε.. είναι γαμησετα.. τώρα θα πεις, ίσως εγώ ως τι μιλώ? απλά ως πολύ ΦΑΝ! των κοριτσιών του συγκεκριμένου μαγαζιού.. λοιπόν μάτι αλλού… ξεκόλλα βάτραχε, και άσε τα κορίτσια να δουλέψουν όπως γουστάρουν.. Ρε! η Μαριάννα μόνο.. από πελάτες βάζει κάτω τα περισσότερα μπουρδελα εκεί γύρω… αυτά προς το παρον……
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.320
- Πόντοι
- 606
καλα ασε ρε φιλε τωρα τοσα χρονια μια μαριαννα ακούμε κ βλεπουμε και αντί να πεξει τηποτα νεο ακομα..για την barbie να μην αναφερθω οι πόλοι ξερουν ...ρε φιλε ειναι υποχρεωσει τους οταν κανουν αυτη τη δουλεια να βγενουν στο σαλονι....τη πανα πει τη ξερεις ναι ρε την ξερω αλλα εχω να την δω και ενα χρονο ...γαμα με κλειστα ματια καλητερα δεν μου λεγε....τη καλητερο κανει στον καναπε της και δεν βγενει????ξερεις τι....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.320
- Πόντοι
- 606
Μήπως ξέρετε αν εκεί δουλευει καί η Μπάρμπι από το Εφέσσου 11; Ευχαριστώ. Καί ποιές ώρες .
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φίλε, για τελείωμα!! Αγκύρας 1! Μαριάννα+ Βυκι+Μπαρμπη+Ζωη= το Νο ΕΝΑσε όλα……..καλα ασε ρε φιλε τωρα τοσα χρονια μια μαριαννα ακούμε κ βλεπουμε και αντί να πεξει τηποτα νεο ακομα..για την barbie να μην αναφερθω οι πόλοι ξερουν ...ρε φιλε ειναι υποχρεωσει τους οταν κανουν αυτη τη δουλεια να βγενουν στο σαλονι....τη πανα πει τη ξερεις ναι ρε την ξερω αλλα εχω να την δω και ενα χρονο ...γαμα με κλειστα ματια καλητερα δεν μου λεγε....τη καλητερο κανει στον καναπε της και δεν βγενει????ξερεις τι....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Φίλε, για τελείωμα!! Αγκύρας 1! Μαριάννα+ Βυκι+Μπαρμπη+Ζωη= το Νο ΕΝΑσε όλα……..
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.320
- Πόντοι
- 606
καλα νταξ θα δειξει η ιστορια τη θα κανουν και δαυτες....παντος ρε μαλακες μου με τριαντα ευροπουλα βρομα ο τοπος αμα κανει μια βολτα μην αναφερθω σε ονοματα και οχι σε αυτες της ηλικίες απο 22 μεχρι 25 ζουμερα πραματα καλημερες ...Ρε, βάτραχε! τελικά εδώ και καιρό, τα έχεις βάλει με το Αγκύρας.. ρε φίλε! τα κορίτσια είναι γαματες, και έχουν αρκετούς πελάτες.. το ξέρω πολύ καλά.. αν περίμεναν να δουλέψουν από τον κάθε μαλακα ματάκια, τότε όντως θα το κλεινανε.. ρε φίλε! είναι σπαστικό με όσους παιρνανε πρωί, απόγευμα, βράδυ, να πάρουν απλά μάτι και να μην περνανε ποτέ.. ε! όχι ρε.. είναι γαμησετα.. τώρα θα πεις, ίσως εγώ ως τι μιλώ? απλά ως πολύ ΦΑΝ! των κοριτσιών του συγκεκριμένου μαγαζιού.. λοιπόν μάτι αλλού… ξεκόλλα βάτραχε, και άσε τα κορίτσια να δουλέψουν όπως γουστάρουν.. Ρε! η Μαριάννα μόνο.. από πελάτες βάζει κάτω τα περισσότερα μπουρδελα εκεί γύρω… αυτά προς το παρον……
μονο ζωη φιλε
οτι πεις..αν και σε βλεπω χλωμη
( ασ ρε ακου πελατες .......οποιος θελει μπενει.) ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ οχι και οποιος θελει οποιους θελουμε θα ελεγα καλε μου ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ..................................Ας ρε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K