You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
καλησπερα βικαρα!!!!!!!!!!!!!
καλα κανεις και δεν δινεις πληροφοριες !!!!! ετσι πρεπει υπαρχουν κανονες κυριε.............!!!!!
λοιπον ποτε θα τα πουμε κουκλα απο κοντα???????????
Απο αυριο μωρο μου θα ειμαι εδω μετα τις 5
Απο αυριο μωρο μου θα ειμαι εδω μετα τις 5
τοτε να ερθω κατα της 10 με 11 γιατι μετα απο μενα αυριο θα κλεισεις βρες κοπελα για το μετα!!!!!!!!
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
τοτε να ερθω κατα της 10 με 11 γιατι μετα απο μενα αυριο θα κλεισεις βρες κοπελα για το μετα!!!!!!!!
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
να πεις ενα συγγνωμη στην μπαρμι απο μενα που δεν θα την τιμησω γιατι θελω εσενα βικυ!!!!!!!!
μην κοψω και μεροκαματα απο την κοπελα μια αλλη φορα!!!!!!! χαχαχχααχαχχαχχχαχχχα
Δεν χρειαζεται συγνωμες η καυλα μπαρμπι γιατι και αυτη εχει το δικο της κοινο και πιστεψε με ειναι πολυ φαν......
Βάλε καμία φότο βικαραααααα
τι φωτο ρε φιλε τραβα απο αγκυρας να φχαριστηθεις γυναικα γιατι στο λεω εγω θα παω στις 11 και μετα βικαρα γιοκ ................!!!!
Αντε βρε με πεισατε δες τε με
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=9877.0;attach=517351;image[/img[/URL]]
[/quote]
Είχες ποτε σου κονδυλωματα; Σαν να ειναι λιγο καυτηριασμένο.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
σεξυ γκερλνιαου νιαου νιαρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σεξυ γκερλ
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Γεια σου! ρε ΒΙΚΥ! Πόσοι τον λιγουρεύονται? Και πόσοι τον έχουμε. απολαυσει? Μανάρι μου εσύ!!!Είχες ποτε σου κονδυλωματα; Σαν να ειναι λιγο καυτηριασμένο.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
καλησπέρα κοπελάρα Έλσα , καλή δουλίτσα ...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* http:καλησπέρα κοπελάρα Έλσα , καλή δουλίτσα ...
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
Γεια σου! ρε ΒΙΚΥ! Πόσοι τον λιγουρεύονται? Και πόσοι τον έχουμε. απολαυσει? Μανάρι μου εσύ!!!
Γεια σου ρε γλυκα ιπποτη και τι αλλη μαλ.θα ακουσω εδω μεσα..........................................
Γεια σου ρε γλυκα ιπποτη και τι αλλη μαλ.θα ακουσω εδω μεσα..........................................
Εχεις χαρτιά από ιατρικές εξετάσεις;
αγορι μου ολες η κοπελες που δουλευουμε στο αγκυρας.1 εχουμε χαρτια ....Εχεις χαρτιά από ιατρικές εξετάσεις;
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K