redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλημέρα θεαμμμμμμ..καλημερουδια..
καλημέρα θεαμμμμμμ..καλημερουδια..
καλημέρα θεα
δεν εχω λογια ..να η εισται ολη καλα.. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
παντα με την καλη κουβεντα στο στομα...και την πληροφορια φοραω..40 νουμερο με ενα 174 υψος
μπορει να μην εχω σπουδασει φιλολογια εχω σπουδασει ανωτατη πουτανολογια..Απ' ότι όμως φαίνεται, έχεις λίγα μεν αλλά έχεις.
μπορει να μην εχω σπουδασει φιλολογια εχω σπουδασει ανωτατη πουτανολογια..
Τό πρόσωπο καί το σώμα της είναι πάρα πολύ σέξυ...είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ανάλογα θά συμπεριφέρεται και στό κρεβάτι...έχουμε περισσότερες πληροφορίες ως πρός τό τί πρόγραμμα κάνει? π.χ κάνει πρωκτικό? επίσης πόσο είναι το παράβολο εισόδου τώρα? όποιος συναθλητής/συναγωνιστής ξέρει κάτι άς με ενημερώση...ευχαριστώ.καλημέρα θεα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
30 ευρω τυπεΤό πρόσωπο καί το σώμα της είναι πάρα πολύ σέξυ...είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ανάλογα θά συμπεριφέρεται και στό κρεβάτι...έχουμε περισσότερες πληροφορίες ως πρός τό τί πρόγραμμα κάνει? π.χ κάνει πρωκτικό? επίσης πόσο είναι το παράβολο εισόδου τώρα? όποιος συναθλητής/συναγωνιστής ξέρει κάτι άς με ενημερώση...ευχαριστώ.
Σέ ευχαριστώ...μήπως ξέρεις άν κάνη πρωκτικό?30 ευρω τυπε
Φίλε μου την παθητική sexουαλική της ζωή από πρωκτικό την ξεκίνησε.Τό πρόσωπο καί το σώμα της είναι πάρα πολύ σέξυ...είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ανάλογα θά συμπεριφέρεται και στό κρεβάτι...έχουμε περισσότερες πληροφορίες ως πρός τό τί πρόγραμμα κάνει? π.χ κάνει πρωκτικό? επίσης πόσο είναι το παράβολο εισόδου τώρα? όποιος συναθλητής/συναγωνιστής ξέρει κάτι άς με ενημερώση...ευχαριστώ.
μαζι ειμασταν και δεν το θυμαμε....Φίλε μου την παθητική sexουαλική της ζωή από πρωκτικό την ξεκίνησε.
εισαι θεος...Κάτι τέτοιο μήπως;
οχι μωρο μου δεν κανω πρωκτικο... :-* :-* :-* :-*Σέ ευχαριστώ...μήπως ξέρεις άν κάνη πρωκτικό?
Κάτι τέτοιο μήπως;