Είσαι τέλεια......αγορι μου ολες η κοπελες που δουλευουμε στο αγκυρας.1 εχουμε χαρτια ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
Εχεις χαρτιά από ιατρικές εξετάσεις;
[/
Τελικα πρεπει η να χανεις η να εισαι βαλτος.Και αδεια εχω και βιβλιαριο υγειας.Αν ηξερες δεν θα ρωταγες γιατι σε ΑΥΤΟ το μαγαζι δεν υπαρχει και δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να δουλευε καποια χωρις τα νομιμα χαρτια της. Αυτους τους υπαινιγμους αλλου οχι εδω.....................
να εισαι καλα... :-* :-* :-*αλλα καποιος πρεπει να βαλη ενα τελος με τον κυριο...Είσαι τέλεια......
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Βρε Βίκυ ειλικρινά δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά αφού νομικά είσαι άνδρας (το πως νοιώθεις εσύ, ο γκόμενός σου και οι πελάτες σου είναι εντελώς άλλο θέμα) πως γίνεται να έχεις "χαρτιά" σαν "κορίτσι";
Εκτός αν γίνεται να έχεις σαν "αγόρι" που δεν το ξέρω.
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
Βρε Βίκυ ειλικρινά δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά αφού νομικά είσαι άνδρας (το πως νοιώθεις εσύ, ο γκόμενός σου και οι πελάτες σου είναι εντελώς άλλο θέμα) πως γίνεται να έχεις "χαρτιά" σαν "κορίτσι";
Πιστευω να καταλαβες οτι τα χαρτια που ειδες παραπανω ειναι της μπαρμπι και οχι δικα μου και ναι τα δικα μου εχουν το ονομα μου και ειναι ετσι οπως τα λες.
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
Απο τον νομο του 1999 μπορουν να δηλωθουν ΑΤΟΜΑ και οχι μονο γυναικες οπως ηταν παλια γιαυτο μπορουν να εργαζοντε ατομα σαν και εμενα αλλα νομιμα πια.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
να εισαι καλα... :-* :-* :-*αλλα καποιος πρεπει να βαλη ενα τελος με τον κυριο...
ποιόν κύριο κούκλα ??
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
σωστά, αναφέρει πρόσωπα και όχι μόνο γυναίκες ;)
Απο τον νομο του 1999 μπορουν να δηλωθουν ΑΤΟΜΑ και οχι μονο γυναικες οπως ηταν παλια γιαυτο μπορουν να εργαζοντε ατομα σαν και εμενα αλλα νομιμα πια.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Α, μου έλυσες μια απορία.
Εγώ υπέθετα πως δεν γίνεται να εκδίδονται νόμιμα preoperated trans γι αυτό και έχουν βγεί όλες στη Συγγρού και την Αθηνών.
Αλλά αφού λες πως άλλαξε ο νόμος προφανώς το ξέρεις, πόσο μάλλον που σε αφορά προσωπικά.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Έτσι!Απο τον νομο του 1999 μπορουν να δηλωθουν ΑΤΟΜΑ και οχι μονο γυναικες οπως ηταν παλια γιαυτο μπορουν να εργαζοντε ατομα σαν και εμενα αλλα νομιμα πια.
Θεωρητικά έτσι νομιμοποιούνται και όσοι θέλουν να κάνουν το επάγγελμα του ζιγκολό!
Οι οποιοι ηταν αναγκασμένοι να κινούνται μες την παρανομία :S
nasouliskk
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
Συγγνωμη...χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν...και η Μπαρμπι...πρωην αγορι δεν ειναι?
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
και μπαμπη τον λες..Συγγνωμη...χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν...και η Μπαρμπι...πρωην αγορι δεν ειναι?
Συγγνωμη...χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν...και η Μπαρμπι...πρωην αγορι δεν ειναι?
μωρο μου.. δεν με λετε και χαραλαμπο!!! εμενα δεν με χαλαει καθολου..και μπαμπη τον λες..
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Νομικά όποια το κόψει θεωρείται γυναίκα.
Και "ασθητικά" για εμένα ισχύει η αρχή πως αν θέλεις να αλλάξεις το φύλλο σου και δεν θέλεις να "ξενίζεις" και να μπερδεύεις τον κόσμο (και τον εαυτό σου) για το τί ακριβώς είσαι, "πήγαινέ το μέχρι τέλους" και κάντο και όσο καλύτερα μπορείς.
Ως γνωστόν η "μισή έξοδος" είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα του τερματοφύλακα. Ή την κάνεις ολόκληρη ή δεν την κάνεις καθόλου...
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
θα ΣΗΜΕΧΕΙΣΟ τι σημαινει?ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΧΕΙΣΟ ΜΕΧΡΗ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
σημαίνει .........θα χύνει συνέχεια
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
λογικά δεν αρκεί η εγχείρηση, αλλά θα πρέπει να γίνει και μία διαδικασία σε κάποιο μικρό δικαστήριο διότι ο ληξίαρχος δεν μπορεί να καταχωρήσει βεβαίωση γιατρού ότι προέβη σε αλλαγή στον Χ πελάτη.
Νομικά όποια το κόψει θεωρείται γυναίκα.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
λογικά δεν αρκεί η εγχείρηση, αλλά θα πρέπει να γίνει και μία διαδικασία σε κάποιο μικρό δικαστήριο διότι ο ληξίαρχος δεν μπορεί να καταχωρήσει βεβαίωση γιατρού ότι προέβη σε αλλαγή στον Χ πελάτη.
Δικαστήριο γίνεται αρχηγέ, αλλά τυπικό είναι. Αν τον κόψεις λέμε, φέρνεις στο δικαστήριο τα χαρτιά από όλη τη διαδικασία και το δικαστήριο σε θεωρεί γυναίκα, χωρίς δυνατότητα αντίρρησης.
Προφανώς βέβαια δεν ξυπνάς μια μέρα και πας να τον κόψεις! Δεν στο κάνει και κανένας γιατρός αυτό.
Προϋποτίθενται συνεντεύξεις με ψυχολόγους, ορμονοθεραπεία κλπ προετοιμασία...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K